bu gün cumartesi nereler gezilir ne yapılır.
bahçeli tarafı canlı olur diyorlar doğru mu. yabancısıyım buraların
bahçeli tarafı canlı olur diyorlar doğru mu. yabancısıyım buraların
Abowww şuanda bahçelideyim ne yapcan burada ki jsksjs git tunalıya kuğulu parka
Gelıyorum yanıns
@gannicus06 ikisine de gidebilirim. istersen seni alim bahçeliden kuğulara simit atmaya gidelim.
Kardes napcan beni ben bu kızın pesindeyım😂
Çok kırıcısın
ahaha sakin olun gençler. ayrıca seni davet ettiim o izmirdeymiş. Ankara'da olsa onad abi kahve ısmarlarım. benim amaç flörtleşmek değil. evli biriyim zaten normal insan normal muhabbet amaç delikanlı sende darlama kızı ayıptır. avlaman gereken kişi bunlar değil asker ol
Bişey istemedım ki ama daha
Bu aradan soran kişi bahçeli 7. Cadde yani aşkabat caddesi yemek yiyebileceğin kahve içebileceğin kuruyemişçilerin ve diğer watsons Gratis giyim mağazaları var olan uzun bi cadde. En sonunda sanırım 54. csddeydi o yokuştan kafanı kaldır anıtkabiri görürsün ama hiç gitmediysen erken git rahatça gez derim ben anıtkabiri. Bahçeliyi gezdin dolaştın. Milli kütüphaneden kızılaya geç oradan bakanlıklara doğru yürüye yürüye gez tunalı kuğulu park oralar cinnaha geç atakuleye git falan çok şey var ankaramızda
sen şimdi boş ver askeride ne var ne yok bahçelide bi kamera görevi yap 2 dk yarım saate orada olcam birde mekan tavsiyesi alayım zahmet olmazsa. çok kalabalıkmı park sorunu yaşarmıyım
bahçeli atakule arası zıkkımın dibi gibi be baktım haritadan nasıl yüriyim o kadar yol :D
😔😔😔
Bence yenidoğan tarafına gitsin😀😀yer bukur araba için
aa dur cafelab varmış severim orayı mekanda güzele benziyor oraya çökem bari
@gannicus06 yenidoğan benim kankaların mekanı :D ulan saf olsak bizi torbacıların kucana göndercen öylemi yasıklar olsun asker. sırf kıza yürücem diye harcadın bizi 2 dk da pu kalıbına
ekledim özelden yaz silersin sonra. _sen diye başlayan nick
😀 😀 😀 Yok be olum ne yurumesı canım sıkıldı 5 dk gırdım bılıyosun sende buraları
@gannicus06 tamam tamam farkettiysen engellemedim bende saygısızlık etmedin. yendoğandan bi ihtiyacın varsa karşılayalım :D
😀 😀 😀 Bna mı dıyosunn saol eyw bızı de tanırlar bıraz
Banada yaz😂😂
Cevap
2Cevap
Çankaya bölgesi istanbulun nişantaşı demişti benim arkadaş neler yapilir nerelere gidilir bilmiyorum
klasik bi anitkabir yaparsın sonra birkaç yer bakarsın googledan
istanbulun hiçbir yeriyle kıyaslanmaz burası da bakalım bi manzarası bi ortamı yok heryer taş duvar ve ruhu geçmiş insanlarla dolu gibi :D ankaralılar kızmasın ama öyle
haha kıyas için demedi yani elit falan demeye çalıştı sanırım 🤣
anladım kıyas olarak jeton geç düştü kusura bakmayın yaşlılık işte :D
Kaleye cik dikmen vadisine git kızılayı gezz
dikmene gitcem kaleyede çıkarım sanırım kızılayada akşam artık
Başka ne diyim ki çankırı caddesinden uzak dur 😂
o neden? tehlikeli bir yer mi?
Pavyonlar var iliğine kadar emerler artı kadınlar caddede
ahaha uyarı için sağol bro hala pavyon var mı ya ne saçma bir mekandır pavyon
Git gör kanka eski meclisten dış kapıya kadar
Tunalı’ya çık bence.
çıkcam sağol :)
Kruvasante var. Orada kruvasan ye mutlaka. Çok güzel yaparlar ama kapıda sıra vardır. Beklemek istersen eğer değer kesinlikle.
Ayrıldım o taraftan birdaha sefere inşallah çok sagol 😎
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?