Diğer Yani bozsam nolur bişey olur mu bozabilirmiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya ben hastayım 2 gündür yok yere oruç tutuyom şimdi bozsam nolur? Güncellemeler+1 yıl Bilmediğimden soruyorum zaten? Güncellemeler+1 yıl Kızlar hasta olunca bitene kadar tutamıyosun yani geçersiz oluyo ya bazıları anlamamış onu dedim yani bozunca nolur? Yani bozsam nolur bişey olur mu bozabilirmiyim? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. O halde baştan hiç niyet etmeyecektin. 2 saat kaldı sabret 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya bilmiyodum kafa bu aralar bozuk ya akıl gitti işte şimdide soruyorum öyle yapılabilir mi diye Yorumla Vault_Boy +1 yıl Bugün sabret, zorlanıyorsan yarına niyet etme. Borcun olsun, sonra tekrar tutarsın Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten tutmamamız gerekiyo borca giriyo biliyorum da hani boş yere bozuluyosa bozayım mabında demiştim Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl 60 gün acımadan gelir kanka hastaysan tutmayacaktın malesef. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Az kaldı biraz daha dayan 0 0 Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Hasta hasta tuttuğun hata. Boz tabii ki 0 1 Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Tutamadığın her gün için ramqzqndqn sonra tutarsın Yorumla
Kafkaslıkumral Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 61 gün tutarsın bozmassan ölecek değilsin ya. 0 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. 61 gün oruç tutmaya mahkum olcan 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Tutma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
O halde baştan hiç niyet etmeyecektin. 2 saat kaldı sabret
Ya bilmiyodum kafa bu aralar bozuk ya akıl gitti işte şimdide soruyorum öyle yapılabilir mi diye
Bugün sabret, zorlanıyorsan yarına niyet etme. Borcun olsun, sonra tekrar tutarsın
Ya zaten tutmamamız gerekiyo borca giriyo biliyorum da hani boş yere bozuluyosa bozayım mabında demiştim
60 gün acımadan gelir kanka hastaysan tutmayacaktın malesef.
Kaza ve kefaret gerektirir
çok günah cehennemde yanarsın :D
Bozabilirsin günah değil.
Hastaya oruç düşmez ama bozamazsın
Az kaldı biraz daha dayan
Hasta hasta tuttuğun hata. Boz tabii ki
Tutamadığın her gün için ramqzqndqn sonra tutarsın
61 gün tutarsın bozmassan ölecek değilsin ya.
Az kaldı dayan acil bişey mi var
61 gün oruç tutmaya mahkum olcan
az kaldı dayan biraz daha
Tutma
2 saat sık dişi
kefaret gerekir
nasıl yani