Diğer Çok kötüyüm ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok kötüyüm ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Psikolojim bozuk çok kötüyüm Çok kötüyüm ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Bende şeytan olmaya başlıyorum aşko yavaştan gel benide kötü yap 0 0 Yorumla
MAKARANİ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Neden kötüsün sorun ne dir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojim bozuk Yorumla MAKARANİ +1 yıl Derdini dinlemek isterim istersen Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. Oruç tut, namaz kıl mübarek ayda. 0 0 Yorumla
Afra_bronus Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl İsterseniz yazın konuşalım iyi gelebilir? 0 0 Yorumla
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Benim de kalbim kötü yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
UnKNoWNLoVe24 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 754 cevap paylaştı. Kötüysen.. iyi olmayı dene..! 0 0 Yorumla
BroKenHeart2 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Neden kötüsün ruhi anlamda mi fiziki olarak mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruhi Yorumla BroKenHeart2 +1 yıl Psikologa git dicem de bilmiyorum Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ne oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojim bozuk Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü kız 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Neyin var 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyi ol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden çok kötüsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojim bozuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyden dolayı bozuk Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neren ağrıyor 0 0 Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Hayırdır neyin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bende şeytan olmaya başlıyorum aşko yavaştan gel benide kötü yap
Sohbet edelim mi neyin var? Belki yardımcı olabilirim
Bende şu an çok kötüyüm
Neden kötüsün sorun ne dir
Psikolojim bozuk
Derdini dinlemek isterim istersen
Namaz kıl kuranı kerim oku
Oruç tut, namaz kıl mübarek ayda.
İsterseniz yazın konuşalım iyi gelebilir?
Benim de kalbim kötü yapacak bir şey yok
Ne olduğunu yazsaydın iyiydi.
Kötüysen.. iyi olmayı dene..!
Fiziksel olarakmı yoksa mental olarakmi?
sebebini de söyleseydin.
Neden kötüsün ruhi anlamda mi fiziki olarak mi
Ruhi
Psikologa git dicem de bilmiyorum
Ne oldu
Psikolojim bozuk
Ağlama partisi yapalım beraber bende kötüyüm
Neşeni ne
Kötü kız
Nolduu
Neden?
ne gibi kötüsün