Diğer Arkadaşlar parmağım sıkıştı nasıl çıkartabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Oynarken sıkıştı 2mm oynuyor dahası gelmiyo 😕 Güncellemeler+1 yıl Sallaya sallaya araya sabun sürüp Çıkarttım Arkadaşlar parmağım sıkıştı nasıl çıkartabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kedizm Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Testereyle parmağını kesip yapıştırabilirsin, dikkat et ama şişe kırılmasın başka yerlerini de keser 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen kessene Yorumla Kedizm +1 yıl Tamam olur, Hermione ye kesik için doktor krem vermişti ondan da süreriz Yorumla Soran +1 yıl Sen sürersin Yorumla Kedizm +1 yıl Olur sürerim, sadece hayvanlar için yazıyordu ama bir şey olmaz heralde sen de kedisin Yorumla Soran +1 yıl Miyaaavv olmaz ya bence se Yorumla Kedizm +1 yıl Olmaz bence de xd Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kovanin içine su doldur elini de içine sok çıkar knk djdhdh 1 0 Yorumla
yarınlarvar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl şaka mısın seen yag sur iyice şişeye ya da kir tövbe tövbe 1 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl havada tut parmağını bir süre, sonra çıkarmayı dene. (yani parmak ucun havaya baksın) 1 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl yolun sonu, buraya kadarmış.. kangren olucaksın ve 24 saat içinde tüm vücudun kaskatı kesilicek. vasiyetini alalım 🤲 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldık bekliyoruz😡 Yorumla
AllamSabırVer Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Psikopat Taci MDMXMmxnnznz. Elin çok güzell. Ve de yağ sürmen yeterli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar hep sıkıntıdan Djdjdhddhjd teşekkür ederim mutfağa gideyim bari Yorumla
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ne işi var parmagının o şişenin icinde 😒 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Canı sıkılmış 😒😒 Yorumla
SERT_MATKAP Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Sabun krem her şeyi dene. Olmazsa eline taş al ve kır şişenin ağzını. O zaman çıkar. 0 0 Yorumla
çakarumbidene Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Nası becerdin yaa 😂😂 Sabun ya da yağ ile falan çıkar 1 0 Yorumla
AyyıIdız Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bak hiç unutmuyorum... Senin yaşlarda gazoza yeni başlamıştım ve parmağımı sokuyordum, hiç unutmam çocukluğumu. 0 0 Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Parmağın ne kadar kalın 😧 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok kalon diil ya🙄 Yorumla üye645811 +1 yıl 😦 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun bulaşık deterjanı sür parmağına🙄 1 0 Yorumla
MehmetAydınalp33 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Camı elmas yardımıyla keseceksin 0 0 Yorumla
Uaena_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sertçe duvara vur, yakın durmayı da ihmal etme. 0 1 Yorumla AllamSabırVer +1 yıl Çok mantıklı makzmxmdkdk Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıcak su dök 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Çeeekkk 1 0 Yorumla
aslıx21 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl 155 𝖺𝗋𝖺 1 2 Yorumla koreanturkey +1 yıl O 112 oldu 155 yok artık Yorumla AllamSabırVer +1 yıl @koreanturkey LSLSLLDKDKAJDJE Yorumla
Aşkındanderbederr1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sabunla dene belki ćıkar. Nasil soktun ha 😂 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. şişeyi kır :)) 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Kırcan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Testereyle parmağını kesip yapıştırabilirsin, dikkat et ama şişe kırılmasın başka yerlerini de keser
Sen kessene
Tamam olur, Hermione ye kesik için doktor krem vermişti ondan da süreriz
Sen sürersin
Olur sürerim, sadece hayvanlar için yazıyordu ama bir şey olmaz heralde sen de kedisin
Miyaaavv olmaz ya bence se
Olmaz bence de xd
Kovanin içine su doldur elini de içine sok çıkar knk djdhdh
şaka mısın seen
yag sur iyice şişeye ya da kir tövbe tövbe
havada tut parmağını bir süre, sonra çıkarmayı dene. (yani parmak ucun havaya baksın)
yolun sonu, buraya kadarmış.. kangren olucaksın ve 24 saat içinde tüm vücudun kaskatı kesilicek. vasiyetini alalım 🤲
Aldık bekliyoruz😡
Psikopat Taci MDMXMmxnnznz. Elin çok güzell. Ve de yağ sürmen yeterli
Bunlar hep sıkıntıdan Djdjdhddhjd teşekkür ederim mutfağa gideyim bari
Ne işi var parmagının o şişenin icinde 😒
Canı sıkılmış 😒😒
Sabun krem her şeyi dene. Olmazsa eline taş al ve kır şişenin ağzını. O zaman çıkar.
Nası becerdin yaa 😂😂 Sabun ya da yağ ile falan çıkar
Manyaklığımın derecesii
Herkes fesat düşünecek
Bak hiç unutmuyorum...
Senin yaşlarda gazoza yeni başlamıştım ve parmağımı sokuyordum, hiç unutmam çocukluğumu.
Merhaba,
Sabun , yağ ve kremle deneyin.
Parmağın ne kadar kalın 😧
Çok kalon diil ya🙄
😦
Geçmiş olsun bulaşık deterjanı sür parmağına🙄
Çılgın taciii yine şaşırtmadın
Camı elmas yardımıyla keseceksin
Sabun sürerek çıkarabilirsin.
sabun sür çıkar belki
Sertçe duvara vur, yakın durmayı da ihmal etme.
Çok mantıklı makzmxmdkdk
şişeyi kır bence
Sıcak su dök
şişeyi kırarak
Şişeyi kırrr
Dua et😂😂
Çeeekkk
155 𝖺𝗋𝖺
O 112 oldu 155 yok artık
@koreanturkey LSLSLLDKDKAJDJE
Elin çok güzel
Sabunla dene belki ćıkar. Nasil soktun ha 😂