erkek olarak bir b*ok yapamayacağımı hiç bir şekilde ilgi göremeyeceğimi arkadaşlık dostluk kuramayacağımı çok iyi anladım o yüzden pembe hesap açtım yalnızlık insana neler yaptırıyor insan şaşırıyor yaani o kadar soru sordum ul an 1 kişimi yazar yaa başkası yazıyor özellikle kadınlar yazınca en az 50 100 kişi yazıyor bana erkek olduğum için tenezzül edip cevap veren bile yok erkek olmanın bu kadar kötü çaresiz bir şey olacağını bilseydim elimde olsaydı doğmazdım a*m*k yaani valla doğmazdım nasıl bir bo*ktan bir yerki burası a*m*k burasıda işe yaramaz çıktı yaani arkadaşlık siteleri desen onlarda yalan dolan hep erkekleri dolandıran yerler erkek olmak bu kadar kötü ve aciz yaani elimde olsa kadın olacam ameliyatla ama onada maddi durumum yok ne yapsam boş yaani çıkış yok a*m*k 😂😁
Bu ülkede mutlu olmak için karşılık görmek için illa kadınmı olmak lazım?
Dostum neden mutlu olmak için birilerinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun ki... Zaten kendi kendine yetebilen bir birey olursan etrafında insan yığını bulacaksın. Benliğini insanlara bağlarsan sürekli birilerine ihtiyaç duyarsın.
Hem, kadınları bizden üstün ve daha mutlu zannetme. Onların yaşam biçimi doğal olarak bizden daha farklı ama kalite olarak fark eden pek bir şey yok. 500 tane erkek ilgi gösteriyor diye kadın mutlu olmuyor, motive olmuyor.
Düşünsene, bir erkek olarak her gün kadınlardan yüzlerce mesaj alıyorsun. Çok mu güzel olurdu? Ama derin düşün. Bunu sürekli yaşıyorsun, tiksinirsin bir müddet sonra. Çünkü anlarsın ki, kadınların sana dair tek değer verdiği şey vücudun ve taşıdığın et parçası. Bu bence tiksinç olurdu.
Bana kalırsa, hayata bakış açını yenile ve hayatta nelerden keyif aldığını keşfet, bu sana yol açacak.
aslında çok true bir post kanka haklısın nereye girsem ne yapsam her şey erkekleri dolandırmak üzerine kadınlar üzerinden primle yapılıyor kadın olmak 10-0 önde başlamak hayata erkek olarak ne kadar ilgi görsen bile bir süre kafanı dinleyip sineye çekilemiyorsun çekildin mi hayatla aranda çok fazla mesafe oluyor sanki yeni bir yere taşınmış kimseyi tanımıyor gibisin bu devire özel birşey mi bilmiyorum