Aile & Toplum Ülkede çoğu kişinin aksine çok mutluyum, hayatımda hiç erkek yok bundan olabilir mi 😌? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Babam abim kardeşim sevgilim, hiçbiri Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçtiğiniz soru bu mu cidden Ülkede çoğu kişinin aksine çok mutluyum, hayatımda hiç erkek yok bundan olabilir mi 😌? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Valla mutlu olmana sevindim ama bunun cinsiyetle alakası olmadığını biliyorum toksik insan vardır toksik kız erkek yoktur 0 0 Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Erkekten dolayı değil de hayata bakış açın yaşam şeklinden olabilir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Bence onunla alakalı değil. Senin gibi binlerce kız vardır ama mutlu olmayabilirler 0 0 Yorumla
suhedasıkılıpgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Erkekler öcü mü kanka ne alaka ne bu cinayetçilik aynı şey kadınlara yapılsa ortalığı yıkarsınız 0 1 Yorumla suhedasıkılıpgeldi +1 yıl Cinsiyetçilik* Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı. Hayatında erkek yok diye mutlusun reis 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maşallah daim olsun 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne iş yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğretmenim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni de mutluluğuna ortak eder misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Babandami yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 6 yaşındayken bizimle uğraşmak istemediğini söyleyerek annemi beni ve ablamı terk ettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bizde çok mutlu olduğun yalanını yedik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İki yıldır terapiye gidiyorum tüm servetimi döktüm bırak da olsun o kadar Yorumla
Burak_atsever Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bi tuhaf geldi bana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi kısmı Yorumla Burak_atsever +1 yıl Babam abim kardeşim sevgilim, hiçbiri diyorsun Nasıl mutlu oluyorsun Duygusuz musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla mutlu olmana sevindim ama bunun cinsiyetle alakası olmadığını biliyorum toksik insan vardır toksik kız erkek yoktur
Erkekten dolayı değil de hayata bakış açın yaşam şeklinden olabilir
Bence onunla alakalı değil. Senin gibi binlerce kız vardır ama mutlu olmayabilirler
Erkekler öcü mü kanka ne alaka ne bu cinayetçilik aynı şey kadınlara yapılsa ortalığı yıkarsınız
Cinsiyetçilik*
Hayatında erkek yok diye mutlusun reis
Maşallah daim olsun 😂
E ne güzel işte.
Ne iş yapıyorsun
Öğretmenim
Beni de mutluluğuna ortak eder misin
Babandami yok
6 yaşındayken bizimle uğraşmak istemediğini söyleyerek annemi beni ve ablamı terk ettim
bizde çok mutlu olduğun yalanını yedik
İki yıldır terapiye gidiyorum tüm servetimi döktüm bırak da olsun o kadar
Bi tuhaf geldi bana
Hangi kısmı
Babam abim kardeşim sevgilim, hiçbiri diyorsun
Nasıl mutlu oluyorsun
Duygusuz musun