Cümleten Selamün Aleyküm Herkese Öncelikle Tüm İslam Aleminin Ramazan'ı Şerif Mübarek Olsun Yüce Allah Tutulan Orucumuzu Hepimizin Kabul Etsin İnşallah Amin 🤲🏻🙏🏻📿 Bugün Bu Ramazan'ı Şerif Ayının 4. gunu Şimdi Sahur Vakti Bu Mübarek Vakitte Ne Yapıyorsunuz Bakalım 😊 Ben oturuyorum Birazdan Sahur Yapacağım
Selamın aleyküm, hayırlı sahurlar, hayırlı geceler herkese, ne yapıyorsunuz, nasılsınız?
Allah Kabul Etsin İnşallah Tutmuş Olduğunuz Oruçları amin 🤲🏻🙏🏻📿😊 Ramazan'ı Şerif ayı o kadar çok güzel ay ki Bu Mübarek ay her geldiğinde çok mutlu huzurlu oluyorum 😊kalbim içim Mutluluk huzur ile doluyor keşke hiç bitmese ya Bende Oturuyorum 2 saat sonra sahur yapcam
Amin 🤲🏻🙏🏻📿😊 Seninde Kabul Etsin İnşallah Tutmuş Olduğun Oruçlari inşallah amin oruç demek Günahlar dan arınmak kurtulmak demek Ramazan'ı Şerif ayı o kadar büyük rahmet ayıdır ki her tutulan Oruçlarda günahlar silinir Bu arada ben seni takip ediyorum sende beni takip edebilir misin 🙂 çok sevdim seni 😊
Çok güzel bir şey işte ne güzel 😊 Mübarek Yüce Allah'ın En değerli Oruç Ramazan'ı Şerif ayında sahura kalkmak oruç tutmak çok güzel nerede yaşıyorsun saat kaçta okunuyor orda imsak burada 4:18 de okunuyor Amasya Merkez de Yaşıyorum ben birde kaç kişisinjz
En İyi Cevaplar