Diğer Beni çekemeyenler niye kendini belli ediyor bu kadar? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bari belli etmeyin 😂 #prensebellietmek Güncellemeler+1 yıl #prensebellietmek Güncellemeler+1 yıl Şu soruda bile var 😂😂 Beni çekemeyenler niye kendini belli ediyor bu kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bulasmayinbana88 Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Seni çekemeyen besmele çeksin 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kim seni çekemiymiş hııı? 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çoklar fjdu Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Hee öyledir tabii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle ama pembeli fjfg Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Allah kolaylık versin o insanlara boş işlerle uğraşıyorlar kkfdkfd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekemeyen çok işte fhxh Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Hı hı Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl seni çekemeyen yok ki belli etsinnnnn 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo var shdjf Yorumla xbutterfly +1 yıl hayal dünyasından çıkma vaktiiiiii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekemeyenlere de fhdhg Yorumla
Alinaa_xx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Seni çekemeyen anten taksin reis hshshsh 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekerler mi öyle fjfh Yorumla Alinaa_xx +1 yıl Çekerler çekerler😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dinlerler belki seni 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Demek ki Wireless sinyali yetersiz. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Anten taksınlar reis 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekebilecek iseler 😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Ooo iyi laftı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyleyen benim Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Sen söylesen müqtür zaten Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki 😂👍 Yorumla
_Princesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Senin yuzun bile yok profilde iyi misin? 0 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyene bak bir de prenses olacaksın :D Yorumla
Dariomoreno0 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kıskanılıyorsun 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni çekemeyen besmele çeksin
:))
Kim seni çekemiymiş hııı?
Çoklar fjdu
Hee öyledir tabii
Öyle ama pembeli fjfg
Allah kolaylık versin o insanlara boş işlerle uğraşıyorlar kkfdkfd
Çekemeyen çok işte fhxh
Hı hı
seni çekemeyen yok ki belli etsinnnnn
Yoo var shdjf
hayal dünyasından çıkma vaktiiiiii
Çekemeyenlere de fhdhg
Seni çekemeyen anten taksin reis hshshsh
Çekerler mi öyle fjfh
Çekerler çekerler😂
Dinlerler belki seni 😂
Demek ki Wireless sinyali yetersiz.
😂😂
Anten taksınlar reis
Çekebilecek iseler 😂
Ooo iyi laftı
Söyleyen benim
Sen söylesen müqtür zaten
Tabiki 😂👍
Senin yuzun bile yok profilde iyi misin?
Diyene bak bir de prenses olacaksın :D
Kıskanılıyorsun
Evet 😂😂