Beni insanlar neden takmıyor olabilirler ?

üniversite 1. sınıfım herkesin sınıfta bir grubu varken ben tek başıma yemek yiyor tek ders çalışıyorum çok az arkadaşım var selam verdiğim konuşluğum olan çok kişi var ama genel olarak yanlızım böyle gel şunuda yapalım diyen hiç kimse yok. sorunun giyinişimden olduğunu sandım gittim maviden kot hammer dan bot defactodan tişört vs aldım düzgün görğnmek için. değişen bir şey yok. tipim mi kayık çok mu fena konuşuyorum anlamıyorum buna 3 aydır resmen direniyorum her şeye girmek istiyorum çünkü yapayanlız yaşayarak karekterşmşn böyle şekillenmesini istemiyorum bu durumu takmayan çok kişide var tek takılan ama ben böyle olmak istemediğim için kiminle iletişime geçmeye çalışsam hep kaçma durumu var. bu da bende derin bir üzüntüye yol açıyor. bir arkadaşım daha var ona söyledim bu durumu oda aynı şekilde düşünüyor bizi grubuna kimse almıyor bildiğin (: ee ne olcak böyle böyle diyorum sus kabul et boşver onları dersine gömül diğer aklım belki olur diyor ne yapam bilemedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Örneğin bugün otururken bir hocadan muhabbet açıldı. Neyse dediklerime herkes onay verdi anlatış tarzı vs iyi analiz etmiştim adamı hani olurya bir grupta söylenmesede baskın bir kişi o arkasını döndü yanımdan kalktı ve 15 saniye sonra yanımdaki 4 kişiden hiç kimse yoktu ve ben tek oturuyordum hayli güldüm bu duruma. Sorun o peşinden giden koyunlarda mı yoksa herkesin birey olduğununu bilen liderliği kabul etmeyen bendemi
Beni insanlar neden takmıyor olabilirler ?