İnsanlar Neden Beni Takmıyor, Umursamıyorlar Sizce :( ?

Dedikleri önemsenmeyen saçma sapan bir insanım ben cansız obje olarak görünüyorum hep. Hiçkimse takmıyor beni okuldaki hocalarımdan örnek vereyim sizlere. Benim hocalarım gayet enerjik ve güler yüzlü insanlardır.Öğrencilerini severler ve gayet güler yüzlü yaklaşıp konuşurlar onlarla ama maalesef aynı güler yüzlülüğü ve samimiyeti bana karşı göstermiyorlar benimle konuşurlarken soğuklar ve beni takmıyorlar bile diğer arkadaşlarımdan neyim eksik ki benim ben yokmuşum gibi davranıyorlar hani öyle saygısız ve dersleri kötü olan bir öğrencileride değilim saygıda kusur etmem sessiz biriyim zaten öyle kötü giyinmem ya da soğuk durmam sürekli güler yüzlü olmaya çalışsam da maalesef onlar bana öyle yaklaşmıyorlar bile hani azarlasınlar ona da razıyım kızsınlar ama konuşsunlar yani cansız obje olarak görmesinler beni mahsuzdan onları denemek için konuşmaya çalısıyorum ama hüsranla ayrılıyorum hep kaç kere üzüldüm göz yaşı döktüm anlatamam bilerek dısarı cıkmaya ve ayagı kalkmaya calısıyorum geziyorum sınavda bile konusmaya kalkıyorum susturmuyorlar bile beni diğer nöbetçi hocalar ders zili çalınca mesela öğrencilere hadi canım sınıfınıza gecin falan diye uyarıyo bana hiçbirsey demiyorlar bile bu kötü bişey mi bilmiyorum resmen benle konusmaya tiksiniyorlar ani sen de gec sınıfına oğlum durma burda falan desinler ya hatta azarlasınlar ona bile razıyım ama kendimi çok ezik hissediyorum ya vallahi bakın özgüvenim kayboldu sevdiğim kızda nefret ediyor benden uzun yazdım ama okuyun tavsiyelerinize ihtiyacım var yüzüme bile bakmıyorlar baksalarda tuhaf tuhaf bakıyolar ya bilerek dısarıda duruyorum ki oğlum hadi durma sen de gec desnler ya da konusma desnler ama desnler işte ya :/ ya mahsuz duruyom ya yanmdan geciyolarda tek kelime bile etmiyolar bunu tanımadıgım hocalarda yapıyo ve sadece lanet olsun bana karsı böyleler ya
Güncellemeler
+1 yıl
1 tane de hoca var beni ne zaman görse yolunu değiştiriyor bunu söylemeyi unutmusum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Günde ilk saatimize bir hoca girdi yine suratıma uzun uzun tuhaf bir sekilde bakmaya başladı daha önceden de yapmıstı bunu sonra ders boyu hiç yüzüme bile bakmadı ders anlatırken falan diğer arkadaslarmla göz hitap hizası kurarken bana hiç bakmadı bile bir kaç kezz baktı onda da hemen soguk seklde yüzünü cevrdi nöbetciydi dısarıya cıkarken herkesi uyardı soguk sakn cıkmayn diye bana bişey demedi bile sadece diğer arkadaslarıma söyledi benm yüzüme bile bakmadı yine cansız obje olarak görldm
İnsanlar Neden Beni Takmıyor, Umursamıyorlar Sizce :( ?