5 yıldır kimle görüştüysem hala benden kopamadıklarını söylüyorlar. Anlaşamıyoruz hiçbiriyle ilerleme olmuyor. Ama bağlarımız da kopmuyor. Bana hep dönüş sağladılar. Hiçbiri ile bir şey yaşamadım kafede oturup konuşmak dışında. Sizce bu adamlar benden neden kopamıyor? hepsi bir bağ kurduklarını ve tam olarak adını koyamadıklarını söylüyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki de bişey yaşamadığın İçin. Çünkü gizemini saklıyorsun. Ve erkekler başarmayı sever. Başarmak İçin de savaşır.
Aslında bu yüksek bir ihtimal
Gizli olan her zaman ilgi çeker.
Koyamamışlar. Adını de canını de ne dersen de. Koyamamışlar.
Koyamadıkları için mi
Öyle...
auran veya feromon seviyen çekiyor demek ki
Hmm mümkün ve güzel bir yorum
yalan söylüyorlar seni yatağa atamamanın hırsı
Muhabbetin güzel
Çok güzel sayılmaz açıkçası
O zaman şu olabilir mi her an onlara verme şansım acaba bu sefer bize verir mi acaba bu sefer ikna eder miyiz
Ne alaka verecek onca kız varken benimle kim neden uğraşsın
Neden, sen asla vermez misin
Aynen öyle asla vermeyecek biriyim
, Bunu sen tanıyanlar kesin olarak biliyor ve anlıyor mu yoksa her zaman bir ihtimal olabilir mi
Kesin olarak biliyorlar
Nasıl eminler bundan
Elime dahi dokundurmuyorum çünkü düşün bir kızın eline bile 5 yıl boyunca dokunamıyorsun
Neden yapıyorsun bunu?
Muhafazakarım çünkü yapamam vicdanım sızlar. Hem bana gelen cinsellik için değil Benim için gelsin. Bunu daha rahat anlamış olurum
Evlenin
Evlenelim ama hani nerde onda o adım? Yok anlaşamıyoruz diyor ama bırakmıyor da
Garip ilişki
Dün sinirlendim ne ilgin ne sevgin belli bitsin bunlar bitti diyen davranışlar dedim. Biten bir şey yok dedi bugün ilgili Davrandı baya. Tabi bu iki üç gün sürer sonra eski haline dönüyor. Beni ne evlenecek kadar yakında ne de gideceğim kadar uzakta tutuyor. Sevgili olamadık diye bana karşı hırsı var. Ben sana yakın oldukça sen kaçtın diyor. Her şeyi temas olarak algılıyorsun sevgi kalple ve şefkatle olur dedim ben de ona
?
Bence laçka olmuş ilişki
Ne açıdan yani
Her açıdan
Yani o sevgili olmaya alışkın biri isterse gider zaten ki geçmişte gittiği de oldu. Hem yakışıklı hem parası var. Ama naptığını bilmiyor. Madem sana uymuyorum git yani. Bir insan neden gitmez. Çıkarı vardır. Ne çıkarı olabilir acaba duygusal olarak mı beni sömürüyor bilemiyorum
Gerçi hem duygusal hem fiziksel onu doyuracak kızlar çok ama bilmiyorum
? Sence
Zdnu doyur istiyor
Ne manada duygusal mı?
Her açıdan doyur
Bunu yapacak çok kız var benle neden uğraşsın ki benden duygusaldan başka bir şey alamaz
İkisini bir arada istiyor
Yani o kişi ben değilim sonuçta ikisini bir arada veren çokken niye bende kalsın ki
Sence?
Vermeyenden almak içim, zoru seviyor
Alamayacak sonuçta. Seninle kopamıyoruz deme sebebi bu mu acaba çünkü dedi ki biz birbirimize ulaşamıyoruz. Sevgili olsak belki de bitecek bu durum sonra ayrılsak daha kimse dönmez dedi
Doğru demişler
Demişler derken o dedi bana bunları
Yani senden hevesimi alınca bu iş biter çünkü seni sevmiyorum mu demek bu
Bilemedim, her şey olabilir