merhabalar ailemle yaşamak istemiyorumNedenlerini söylemek istemiyorum.. artık büyüdüm kendi kararlarımı verebilirim 19 yaşındayım Sevgilimin ailesinin yanına taşınınıcamO yüzden merak etim.. hangi engellerle karşılaşabilirim diye örneğin ailem şikayet edip polisler beni tutuklar mı? Veya hani 18 yaşı geçtiğim için kendi hakımla orda kalabilir miyim? Çünkü ailemin yanına dönemek istemiyorum özel sebebeplerden dolayı... Ondan dolayı garantiye almak istiyorum Herşey hazır param var, iş yerim var, sevgilimin ailesinden de izin aldım onlarda beni destekleyip davet eti evlerinde kalmama.. zaten onlara güveniyorum bana çok sevgiyle yaklaştılar kaç yılık yeni ailem diyebilirim... Sizce sorun çıkarmı? Eğer bildiniz birşey varsa yardım edin.. ailemden taşınmama. Ve lütfen cidden eğer biliyorsanız veya yaşadıysanız yazın... Yani kameralara yakalanmam diyebilirim çünkü kendimi iyice kapatmayı düşünüyorum siyah örtüyle bide polisler diyelim buldu aileme teslim edemezler bence. çünkü kendi hakımla taşındım değil mi? Hem 19 yaşındayım ondan dolayı bence çıkmaz sorun...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayy çok karışık olmuş kusura bakmayın ya oysaki ben boşluk kulanmıştım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
resit olduğun için bir sey olmaz ama neden yani ayrılmak istiyosun, istiyosan ozelden yazabilirsin
Tamam teşekkürler bilgilendiriniz için
Şey bu bende kalsın lütfen..
okay
Yani hukuksal olarak reşit olduğun için ailenin herhangi bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Tamam teşekkürler
bu 18 yas kuralı cok acayip,
18 yasina girince anne ve babani oldurme hakkina sahip oldugunu saniyor ergenler... dunyanin en sacma kurali 18 yaş
Buna birşey diyemem ama sadece ailemi değiştirmek istedim okadar
iyi afiyet olsun..
:D sağol
ne sorun var?
Derken ya ailemle aramda olan birşey ve anlatmak istemiyorum ama görüşleriniz için teşekkürler
sagi duyuyorum.. iyi sorular
Teşekkürler
Reistsin kimse karışamaz
Peki ya ailem evi bulup öyle götürmeye çalışırsa polise haber versem aceba onlarmı haklı oluyor yoksa ben mi?
Yahu 18 yaşından itibaren resitsin kendi kararlarını kendin verebilecek yastasin polis seni hakli bulur ne de olsa resitsin artık
Doğru tamam teşekkürler
Hiçbir sıkıntı olmaz reşitsin kimse sana karışamaz
Tamam çok teşekkürler 20 gün kaldı 20 yaşıma öyle gideceğim
20 günü beklemene gerek yok ama tabi gene sen bilirsin nasıl istesen
Evet biliyorum ama 20 gün beklemenin nedeni başka. Ama genede sağolun
Rica ederim
Reşit olduğun için bir şey olmaz.
Tamam çok teşekkürler bilgilendiriniz için
peki seks yapicakmisin
Ben öyle ilişkiye girmek istemiyorum sadece aile istiyordum
Nasıl sonuçları olacak biliyor musun
Derken?
Durumu değerlendirelim ona göre karar ver
Ben bunu 3 yıl önce düşünmüştüm sırf sevgilim orda diye oraya taşınmıyorum ailesi çok nazik ve beni cidden çok sevdikleri için oraya gidiyorum :'(
çünkü benim ailem başka yani anlatmak istemiyorum...
Amacım sadece sevgilimin ailesi benim yeni ailem olması..
İncelemek istiyorum
Sen tam bi malsin
Size göre belki