Genellikle uçakta hep bir olaylar yaşıyorum. Yaşadığım en ilginç olay: önümde 2 kişi, bir tane amca ve bir tane teyze oturuyordu. Yaşları 55 civarı. Ama birbirlerini tanımıyorlardı. Ben de tabi konuşmalarını falan duydum. İkiside evli değillerdi, neyse bunlar 2.5 saat boyunca bütün öz geçmişini anlatmaz mı, arada komik olayları da anlatıyorlardı. Muhabbet gittikce daha çok "derine" gidiyordu. Bunlar resmen flört yolunda ilerlemişlerdi. Her neyse uçak inince, adam kadına bir kahve teklifte bulundu. Kabul etti mi etmedi mi bilmiyorum. Belki de şu an mutlu mesut yaşıyorlardır. Kısmetse THY.
Uzun yolculukta yaşadığınız kötü/komik olaylar neydi?
20 kişilik minibüste 50 kişi deplasmana gitmiştik ortamda oksijen dışında her şey vardı arka dörtlü esrar onun önündekiler birayla kafa bulmuslardi bizde hayatta kalma yolunda kafamız güzel deplasman yapmıştık 😅
Samsun'a eğitime gitmiştim ve 1 hafta sonunda dönüş için uçağa bindim. Orta koltukta oturuyorum, sağ tarafımda bir kadın oturuyor. Uçak kalkış yaptıktan sonra pilot uyarı yaptı, türbülans yaşayabiliriz... Tabii ben telefonumda film izliyorum.. Biraz vakit geçti uçak sallanmaya başladı, inişe 20 dakika var. Türbülans yaşamaya başladık, sağımda oturan kadın elini elimin üzerine koydu. Tırnakları batırmaya başladı.. Artık kanamaya başladı elim ama kadın korktu ne diyeyim şimdi? Uçak indi, elini çekti fark etti. Ellerimden kan akıyor :) Özürler havada uçuşuyor... Hanımefendi, elim geçer ama şu toynaklarınızı biraz kesin dedim. :D