Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, İstanbul da hangi devlet hastanelerinin ortodonti (dış teli) bölümü var?
Bilgisi olan yazsın lütfen.
Bilgisi olan yazsın lütfen.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Git özele yaptır bence devlete hiç bulaşma beni kaç sene oyaladılar en sonunda bıkdık özele yaptırdık adamlar gittiğim gün taktılar teli
Ozele yaptırdım zaten 5.500 liraya ama ekseriyetten para istiyor vs. Yamuk dişler düzeleceğine düzgün dişler yamuldu. Maddi olarakta sıkıntım var yani 1kuruş ucuz olsa öper başıma koyarım ondan devletarıyorum
Devlet hastanesi arıyana kadar mahkeme ara şikayetci ol o zaman. Özelden böyle bir sonuç alman bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
Devlete bir göstereyim ışte ona göre gidecegim zaten
bir sonuç alcağını sanmıyorum 5 sene gittim devlete oyalamak için araya ameliyat falan sokuşdurdular o zaman uyandık zaten oyalamak için sürekli bişeyler uydurduklarına iyi ki ameliyat olmadan özele gitmişim
La şeytan diyor soktur hepsini yaptır porselen dış anasını satayım ya!!!
Devlete gidipde boşuna kendini yorma derim ben çevremdede tel taktıran baya kişi var hepsi aynı dertden yakınıyo yani bir ben değilim o kadar bekletilen öyle olsa hani olur öyle yüzde bir falan diye denemeni tavsiye ederim ama bide bunun psikolojik yanı var her gittiğinde sana farklı bir hastalık uyduruluyo haliyle insan yıpranıyo
Anladım Busra sağol yardımların için..
Çapa'da var ancak orada yaptıran arkadaşım pek memnun kalmamıştı.
Anladım ama başka çare yok maalesef
O genelde uni. hastsneleronde olur. oralara bak.
Birkaç universite hastanesine baktım ama hizmetlerimiz kısmında ortodonti yazmıyordu.
Ok meydanı ve Çapa da olur mu acaba?
Cevap
0Cevap
yavuz selimde vardı önceden şimdi var mı bilmiyorum
Yavuz selim nerede?
https://www.kartalyavuzselimdh.saglik.gov.tr/ hala varmış ama randevu alınmıyor
Hay sen çok yaşa be <3 çok çok teşekkür ederim.
rica ederim :) şansını tekrar dene dolmuş dur bir hastane daha vardı bulabilirsem onuda söyleyim
kartal kızılay tıp merkezi buyur https://www.kizilaysaglikgrubu.com/birimler.aspx
Tamam zahmet etme daha mahçup oluyorum bunlar kafi, bunlarda denerim şansımı :) çok sağol :)
bu konuda bende çok sıkıntı yaşadım o yüzden yardım etmek isterim sana üni hastanelerini tavsiye etmem 1 yıl sonrasına randevu veriyorlar
Versin önemi yok ozelden kurtulayim yeterki 5500 liraya yaptırdım 6 ay oldu baretler koptu lastikler çıktı öylece devam üzerine ekseriyetten para istiyor birde , iflas etmek üzereyim şerefsiz yüzünden
geçmiş olsun zor durum..
Allah razı olsun.
İstanbul da Bağcılar yakınlarından yerler biliyor musun devlet hastanesi olan bi kaç hastane verebilri misin
Neden ortodonti gidiyorsun?
ücretsiz ortidonti hanstaneleri var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar