İstanbul avrupa yakası dişçi?

Daha önce İstanbul'da özelde Diş yaptırdım geçen senelerde ama pişman oldum Hani ağrı yaptı kanal tedavi yaptılar ve hani küçük bir yer diye uyuşturmadılar hepsini hissettim ne kadar bir para yatırdık yaptığı Dolgu Hava alıyor hani Ya da ilk yaptırdığımda alıyordu yeni hissettim ben bunu oradaki Doktor bana arka 4 Dişine dolgu yapacağız denmiştir sonra ben bir gün rüyamda gördüm hani baktım gerçekten oraya dolgu yapmamışlar Hani Tabii bir süre de geçmişti bunun üzerinden ama hani ben ne kadar dişimi fırçalarsam fırçalayayım çürüyor ama hani doktorla konuşmaları çok net hatırlıyorum Unutkanlığın vardır ama o hastaneye tekrar gitsem o odaya Tekrar girsem Tüm konuşmaları tekrar hatırlarım Adamın asistanının her şeyine kadar hatırlıyorum yani Neyse hani ben aradım bu yeri dolgu yapılmadınız mı oraya bir işlem yapılmadığını söylediler yapmayacaklarını ve Hani suçu da bana attılar biraz kendin çürütmüşsündür ama hadi diyelim Ben yaptım benim hatam kabul ederim ama Ben O doktorla konuşmalarımızı hatırlıyorum direkt doktorla odada konuşmuştuk arka dişlerini yaptıktan sonra seninle işlerimiz bitiyor falan dedi bana adam bir tarafına yaptı Ben bir hafta gidemedim çok net hatırlıyorum yüksek ihtimal o zaman o diş yapılacaktı ama yani her türlü suçu bende buldu Telefonla konuştum kadın O yüzden lütfen Hani her şekilde güzel ilgilenecek ve hani Sizin önerdiğiniz bir yer var mı Hani özel de olabilir sorun değil orası ama içim o diğer hastaneye ödediğim paralara yandı öğrenciyim çalışıp çalışıp ödedim hepsini ki ben o disciye kuzenimin önerisiyle gittim dişçiye tel taktırdı Ben de diğer işlemlerden yaptırayım diye ve Hani alt dişim böyle yamuk benim yamuk olduğundan kaynaklı orada çürüme var Tamam Bak bu yeni yeni oluyor bir şey içten içe oluyordu Ama daha yeni ön plana çıktı buna bir işlem denmedi o yerde zaten ama arkadaki dişleri Bana Doktor yapacağız dendiği halde yapılmayıp unutulmuş Ve ben bunu biraz geç farkettiğim için suç bana çok yüklendi O yüzden adam akıllı dişçi önerin

İstanbul avrupa yakası dişçi?