Daha önce İstanbul'da özelde Diş yaptırdım geçen senelerde ama pişman oldum Hani ağrı yaptı kanal tedavi yaptılar ve hani küçük bir yer diye uyuşturmadılar hepsini hissettim ne kadar bir para yatırdık yaptığı Dolgu Hava alıyor hani Ya da ilk yaptırdığımda alıyordu yeni hissettim ben bunu oradaki Doktor bana arka 4 Dişine dolgu yapacağız denmiştir sonra ben bir gün rüyamda gördüm hani baktım gerçekten oraya dolgu yapmamışlar Hani Tabii bir süre de geçmişti bunun üzerinden ama hani ben ne kadar dişimi fırçalarsam fırçalayayım çürüyor ama hani doktorla konuşmaları çok net hatırlıyorum Unutkanlığın vardır ama o hastaneye tekrar gitsem o odaya Tekrar girsem Tüm konuşmaları tekrar hatırlarım Adamın asistanının her şeyine kadar hatırlıyorum yani Neyse hani ben aradım bu yeri dolgu yapılmadınız mı oraya bir işlem yapılmadığını söylediler yapmayacaklarını ve Hani suçu da bana attılar biraz kendin çürütmüşsündür ama hadi diyelim Ben yaptım benim hatam kabul ederim ama Ben O doktorla konuşmalarımızı hatırlıyorum direkt doktorla odada konuşmuştuk arka dişlerini yaptıktan sonra seninle işlerimiz bitiyor falan dedi bana adam bir tarafına yaptı Ben bir hafta gidemedim çok net hatırlıyorum yüksek ihtimal o zaman o diş yapılacaktı ama yani her türlü suçu bende buldu Telefonla konuştum kadın O yüzden lütfen Hani her şekilde güzel ilgilenecek ve hani Sizin önerdiğiniz bir yer var mı Hani özel de olabilir sorun değil orası ama içim o diğer hastaneye ödediğim paralara yandı öğrenciyim çalışıp çalışıp ödedim hepsini ki ben o disciye kuzenimin önerisiyle gittim dişçiye tel taktırdı Ben de diğer işlemlerden yaptırayım diye ve Hani alt dişim böyle yamuk benim yamuk olduğundan kaynaklı orada çürüme var Tamam Bak bu yeni yeni oluyor bir şey içten içe oluyordu Ama daha yeni ön plana çıktı buna bir işlem denmedi o yerde zaten ama arkadaki dişleri Bana Doktor yapacağız dendiği halde yapılmayıp unutulmuş Ve ben bunu biraz geç farkettiğim için suç bana çok yüklendi O yüzden adam akıllı dişçi önerin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana uzak ama Göktürk tarafında Dr. Serhat Özer’i önerebilirim. Dentso Dental’de çalışıyor. Ben memnun kaldım, özellikle iletişimi ve yaklaşımı çok güven vericiydi. Araştırmana ekleyebilirsin.
Şunu söyleyebilirim; hemen işlem yapalım gibi bir yaklaşımı yok, gerçekten uygun olup olmadığını anlatıyor. Bu da insana güven veriyor. Ben memnun kaldım, benzer kaygıları olanlara araştırmalarına eklemelerini öneririm.
Hangi ilcedesin
Şu an Bahçelievler'deyim ama yani bunun çevresi de olur yani içi de olur ama Avrupa Yakası olsun da pişman etmesinler mahvetler Çünkü de biraz
Bende bahcelievlerdeyim. Haznedersa granti bankasinin yaninda var
Daha once cok kez gittim memnun kaldim
Emin misin güzel mi yani Hayır ben de bu gittiğimi kuzenimin önerisiyle gitmiştim hani ama Gitmez olsaydım gerçekten yani Ben ağzımdan nefes alıyorum yüksek ihtimal Bunlar kaynaklı da Yeni çürümelerde olmaya başladı alt ön dişimde biraz da çapraz onlar ve Hani gittim o kadar çok pişman oldu ki şimdi ben yeni bir Dişçiye gitsem hepsini de yaptırmak zorundayım tekrardan Yüksek ihtimalle tüm Dişlerime dokunacaklar yani Peki doktor olarak önerebileceğiniz var mı orada yoksa bir tane falan mı var bir de ismi ne Yani discinin Ben nereden bileceğim zaten yön Duygum da yok kaybolurum
Hangi mahalledesin tarif edeyim
Ben dis konusunda hasssasim memnun kaldim
Yine haznedarda bir tame daha var orasida oldukca oyi
Orası tamam da neresi işte ben nereden bileceğim arkadaşım Yerin ismini biliyorsan iki yerinde Bana ismini ver ben internetten bakayım Hayır benim gittiğim yere de kuzenim şey yaptı Tamam Hani kuzenim Oraya gitmiş Şu an hala gidiyor herhalde o yüzden halam dedi ki oraya gideyim gitmez olsaydık gerçekten Ay o kadar kinliyim ki onlara ya bir de ne bileyim annemler konuştu orada biliyor musunuz Ben şimdi ben daha çok o zaman da biraz küçüktüm şu anda çok çok büyümedim yani 50 yaşıma gelmedim çok şükür daha ama yani konuştular ya İnsan bir yorumları da bakar Belki her gideceğim yerin Google yorumuna bakıyorum mahvetmişler ya beni zaten Yorumlarına baktım o kadar şikayetler var ki yani gerçekten ailem mi mal benim ben mi anlamadım gideceğim bir sürü kötü yorum yapacağım şimdi o yere Yani seni o iki yerin ismine söylesem ama bakarım ya öyle girdim bir tane işte hasta çıktı özel ismi neydi unuttum Özlem mi öyle bir şey yazıyordu sanki ya sen o iki yere de ismini bana ver ama bu özlem yazan şey bilmiyorum yorumları güzel geldi de hiç güven olmaz kesinlikle onlarla da beni iletişim kurmam lazım ne zaman gideceksem
Moss ve ozel batu
Aynı isimde de bir iki tane olabilir mi acaba
Yok ikisde birbirine yakin haznedarda
Ama ya kötü olursa ya Bir de şey bu canımsın Adamın teki benim Dişime dolgu yaptı işte yaptı ama şey var canımsın yandaki dişe de benzermiş orada bir hafif çıkıntı var o yüzden bir de Dişimin boyu ise onu uzatabilirler değil mi yani o canımsın yüzünden boyu kısaldı ve yemek yerken çok zorluyor benim bir şey ısırırken ısıramıyorum Bir de çok kötü yorum var şikayet var ya bir şey olursa bana ya Ölürsem ölmem de yani sürünürüm gene
Sen sakin ol panik yapa ikisinede gir sıkıntilarini anlat eger soyledikleri sana guven vermesse gitmessin gidince hemen islem yaptiricaksin diye birsey yok
Arkadaşım yakında dişsiz kalacağım yani mahvettikleri için hepsi
Bana hiç güven vermezler yani çok gerilirim insanlarla iletişime biraz ama neyse ben bir gideyim e direkt gidelim görüşebilir miyim yoksa bir Telefonla konuşmam mı gerekiyor
Direk git konus iyi olur begenmessen disci arkadasim var onla bir konusurum tavsiye edebilcegi yerleri ogrenirim
Ya bu iki yerden birine gideceğim gibi hissediyorum neden bilmiyorum ya ikisinden birine yaptırırım diyor gerçekten ağzımın içine mahvettiler çok ciddiyim Ağlayasım var oturup ağlıyorum sonra gülmeye başlıyorum
Ben hassas biriyim diş konusunda o yuzden tavsiye ettim yoksa bahcelievlerde yuzlerce disci var
Bizde Bağcılar'a gittik de ne oldu k Ay çok pişmanım Neyse çok teşekkürler Ben oraya şey yaparım
Aman uzak dur bagcilar falan
Bu arada komsu olabilirmiyiz
Kesinlikle uzak durmalıyım oranın insanı da mal zaten Ama her gün gidiyorum bir şey daha soracağım Bu senin dediğin iki diş Şirin Hangisi iyi ya Şimdi baktım hepsinde de kötü yorum var yani iğrenç iğrenç çok sinirim bozdu Ben yanlış mı bakıyorum diyeceğim ama o isimde öyle var
Komşu derken
Bende bahcelievlerdeyim belkide komsuyuzdur
Bahçelievler çok küçük bir yer değil bence o yüzden olduğumuzu da düşünmüyorum
Moss ve ozel batu ben cok memnun kaldim yorumlara bakarsan bizim yasamamiz lazim
Hangi mahalle
Sen söyle mahallenin canım
Lan baktım zaten ama simayet olarak da baktım çok var
Kocasinan
Ya gidersin konusursun konusmak para ile degil ya
Yok komşu değiliz
İyi iyi
Ne iyi benim gibi biriyle komşu olammak mi
Yok be keske her komsum senin gibi olsa insanin cani sıkılmaz. Disciler icin iyi iyi dedim
Tabi mükemmel komşu her yiğidin harcı değil
Kesinlikle olsun ayni ilcedeyiz 😀
He aynen
Okuyormusun calisiyormisun
Tabii ki de okuyorum ama okumuyorum bir dakika okul yok artık bitiyor yani gitmiyorum bir süredir
Giricekmisin sinava
Yoooo
Kac yasindasin
18 işte
Buyumussun
He
19 bile olcam
İkizlermisin
Ney
Burcun
Bilmem
Anladim iyi bakalim ihmal etme disciyi