Program bi çok şeye katkı sağlıyor, katillerin, tecavüzcülerin yakalanmasına vs
Ama Müge anlı neden sürekli insanları eleştiriyor
İnsanlar kendilerini savunuyor Müge anlıda onlara bağırıyor
Hakim değil savcı değil insanlar neden bu kadına hesap veriyor? Onları eleştirme yetkisini ona kim veriyor
Ama Müge anlı neden sürekli insanları eleştiriyor
İnsanlar kendilerini savunuyor Müge anlıda onlara bağırıyor
Hakim değil savcı değil insanlar neden bu kadına hesap veriyor? Onları eleştirme yetkisini ona kim veriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani gercekten adaleti bir nebze sağladiğinj duşunuyorum ama genel anlamiyla insanlarin ozguvenini çaliyor çok gereksiz yargo dağitiyor falan ne bilim geçen gün iki kişi studyoya el ele tutuşarak girdiği icin kizdi falan onlarda birbirinin elini birakti ben asla birakmazdim vallaha çok gereksiz çemkiriyor biraz pabuç birakmamalari gerekiyor bence ama adalet konusunda iyi bence biraz karakter kisimi sıkıntı
yandaş kanal emniyeti hakimi avukatı bile kullanıyor. cumaya diye gettük karısını varduk ormana mangal yakmaya gettuk karıyı yaktuk cahil yobaz alageyikleri varoşları izlettiriyorlar topluma hiçbir faydası katkısı eğitici öğretici ders aldıracak daha kaliteli bireyler olmaya sebep hiçbir yayını yok valla beni imrendiriyorlar evlenince karımı sobada yakacam polislerede evde kömür yoktu memur bey karımı yaktım diyecem mna sohtumun ülkesinde dert ettiklerimize bakın yha
Ülkedeki hakim ve savcıların bi çoğu onun yaptığını yapmadığı için olabilir. Evet yetkisi yok hakkıda yok ama zaten ülkede adalet yok
Kendisi sürekli ülkedeki savcı ve halimi savunuyor farkında mısın
Savunmamak gibi bir şansı var mı sence. Bir daha o programı yapamayabilir. Zaten ben sana haksızsın demiyorum Müge anlının förevi değil kimseyi sorgulamak ama insanlar bi şekilde katılıp adalet arıyorlar. Günümüzde kaç sapık, katil serbest bırakılıyor. En azından programda yüzlerini görüyoruz
Ülkedeki yetersizliği üstleniyo daha ne yapsun
gerçekten ya okadar çok cahil varki ülkede salak saçma insanlara hesap veriyor ve onu üste tutuyor ne skime yarıyorsa auq karısı
Bence de reyting için sürekli seks, cinsellik, o onu aldattı, bu bununla yattı tarzı uydurma şeyler ekliyorlar konulara
salak saçma şeyler işte Türkiyenin gelişmemesini sağlayan kişiler
Aynen bana da kendini bi bok bi sanıyor gibi geliyor. Yüzüne 3 kilo fondöten ve pudra sürüp gelip millete yargı dağıtıyor
Suçluysa hesap verecek sadece Müge'ye değil ki tüm Türkiye'ye hesap veriyor yanına mı kalacak
Hesap mahkemeye verilir, suçunu yatar çıkar
Sadece mahkemeye verilince bu kadar insanın olaydan haberi olmuyor ki suçlunun lehine sonuçlanıyor ama ülkece izlenen bir programa çıkıyorlar insanlar ve Müge Anlı kayıtsız kalmamalı buna
Nefret ediyorum hep sövüyorum ite
Cunku reytıng cunku muhtaçlık
Çıkmasınlar oraya onlar da
Hakîm o turkiyede adaleti o sağlıyor...
Mizacı öyle bence
İyi yapıyor.