Hıkeye uzun ben calısıyordum arkadasım dedı seninki geldi ramazandı o sıra gelmıstı ısten cıkıpta baska yerde calısıyor hafta sonu da benim calıstım yere geliyor gordum ben onu dedı merhaba merhaba dedım sonra bısey oldu bana gulerek goz kırptı ne anlama gelir bu yardım ederseniz sevinirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani tamamen insani bir hareket de olqbilir.. aranizdaki duygu qkisina bağlı bir sey bu.. ama fazla da bir anlam yukleme.. her göz kirpqnı da dusunme:)
Aramızda ıyı ama ne bılm ya karısık
Ama ilk mesajı o attı instagramdan ıstek attım hemen yazdı foto atmıstım baktım kçyanagından kalp cıkan emojı atmıs ille ıstek attım diye mesaj atmasına gerek varmıydı sanki?
Hayat arz talep meselesi.. e yani butun bunlarin uzerine gelen bir goz kirpmasi çok masum olmayqblir..
O ne demek simdi
Yani bir yolq
A zaten girilmiş anlamında...
İnstagramdan ıstek attım hemen yazdı dedım neden yazdın nasıl yazarsin dedım zaten yazmanı bekliyordum yazmadın Bn yazdım dedı ne demek bu simdi
E yani su yolunu bulmuş
O ne demek
Yasanan bu surec sinunda yazmanı bekliyormuş yani
Takmsm ama ben onu 2 yıldır bılıyorum varlığını ama ben bekledim bekledim sonunda ıstek attım ıste yazdı nasılsın ıyımısın diye sonra niye yazdın sen yazarmıydın dedım sakasına bekledim yazmanı yazmayınca ben yazdım dedı simdi lerde konusuyoruz uste 1 ay oldu sevmese konusurmu bu sure ıcerısınde acaba merak ettim kandırıyor oyalıyor olabılırmı ki neden acılmıyor arkadas demıs ki birisi ona gozlerın cok guzel diye bırısı demıs oda dik dik bakmıs sonra 2 kere dusunmus hangisı demıs kafa sallayıp gıtmıs kıskandımı burda sınırmı olmus oluyor
Hoşlqndığı kesin ama sevmek başka bir olay.
Anladim ama neden soylemıyor pekı hoslanıyorsa
Sırf ondan tarafa bakayım diye karsıma oturdu cılek veren cocuga cılek attı ona bakayım diye dikkat cekmeye calısıyor arkadas dedı ya o goz olayını sonra hep onumde dolandı durdu hep onumde gezdi eller arkada dik bir sekılde tanımadı bırının yanına gitti ben havuzdaydım ya konustu dedı bıseyler ondan tarafa bakayım diye goz goze geldik bana bakarak guldu
Bazı insanlqr dqhq geç açilabilir. Ama sen israrla acele olsun diyorsun. Akışına bırak
Ama ondan hoslandımı biliyor bende bilsem ne olcak mutlu olsam
Bide ya hıc acılmazsa ne olacak peki bide dedım ya dik dik bakmıs 2 kere dusunmus hangisı demıs kafa sallayıp gıtmıs kıskanmak mı bu yoksa sinirmi
Acele etme açilir👍
İnsallah
Arkadas demıs ki birisi ona gozlerın cok guzel demıs benim konustum cocuga oda dik dik bakmıs sonra 2 kere dusunmus hangisı demıs kafa sallayıp gıtmıs ne demek bu simdi
Herseyden bi anlam cikar ma bosver
Hoşlanıyordur ya da arkadaşısındır
Selam gibi düşün
Kesin bırsey desen
Aranız nasıl arkadaş mısın tanımadığım biri mi?
Aramız cok ıyı arkadas gıbı goruyorum diyor ama oyle degil bnce yanı mesajlarda oyle durmuyor hoslanıyor bence ama acılmıyor bir erkek neden acılmaz
Kaybetme korkusu acıkırsa böyle olacakmısınız sanıyorsun
Ondan hoslandımı biliyor ama açılsada bısey kaybetmeyecek asıl acılmazsa pısman olcak
Cesaretsiz erkek mi olur 😏
O utangac galjba dedım ben ona sevsen bırını acılırmısın diye ilk dedı yuzune derim sonra dedı ıcımde tutarım tutabilirim madem utanma yok neyi bekliyor?
Korkuyor
Niçin
Senden ters tepki alırsam diye
Kıyamam ki ben ona
Arkadasla plan yaptık dedı ki ona gozlerı guzel diye Bı cocuk ona demıs dedı pazar aksami oda donmus kim demıs o sıra cocuk yokmus tu olsa nolurdu bılmem dik dik bakıp kafa sallayıp gıtmıs onu dedikten sonra arkadasım onumde gezmeye basladı eller arkada cavus gıbı gitmedi hıc niyeyse bilsem cılek keserken otur oturarak kes dedı karsımda oturdu oturdu yerde biriyle konusuyordu benım arkadasla kıskandım yıne tabı onla konusuyor konusurken bana bakıyor goz goze geliyoruz dakikada ne zmn o tarafa baksam goz goze geliyoruz nedense havuzdayken benden tarafa baktı hep
İlla o oldu bu oldu su oldu lan git söyle
Tut yakasından hayırdır bilardo niye bakıp bakıp duruyon benden hoşlanıyorsan söyle hoşlanmıyorsan da bakma de geç
Korkaklar her gün cesurlar bir kere ölür.
İnstagramdan ıstek attım hemen yazdı dedım neden yazdın nasıl yazarsin dedım zaten yazmanı bekliyordum yazmadın Bn yazdım dedı ne demek bu simdi
Arkadas demıs ki birisi ona gozlerın cok guzel demıs benim konustum cocuga oda dik dik bakmıs sonra 2 kere dusunmus hangisı demıs kafa sallayıp gıtmıs ne demek bu simdi
Sana yuruyor olabilir
Arkadasla plan yaptık dedı ki ona gozlerı guzel diye Bı cocuk ona demıs dedı pazar aksami oda donmus kim demıs o sıra cocuk yokmus tu olsa nolurdu bılmem dik dik bakıp kafa sallayıp gıtmıs onu dedikten sonra arkadasım onumde gezmeye basladı eller arkada cavus gıbı gitmedi hıc niyeyse bilsem cılek keserken otur oturarak kes dedı karsımda oturdu oturdu yerde biriyle konusuyordu benım arkadasla kıskandım yıne tabı onla konusuyor konusurken bana bakıyor goz goze geliyoruz dakikada ne zmn o tarafa baksam goz goze geliyoruz nedense havuzdayken benden tarafa baktı hep
Dikkatini cekmissin iste
Neden dik dik bakıp kafa sallayıp gıtmıs olabılır arkadas oyle deyınce
Neden bu konuyu bu kadar takini yaptin..
Merak soruyorum ıste
Sımdi pazar aksami benım calıstım yerde havuz var meyve havuzu ben havuza gectım oda meyve sepetlerını bosaltıyordu sonra baktım bana bakıyor arda dakikada benden tarafa bakıyor sonra bant var meyvelerin ayıklandı yer insanlar var orda ayıklama isinde tanımadığı insanların yanına gidiyor ya ben varım ya orda ona bakıyordum sonra gecmıs karsıma kadınla konusurken gulerek bana bakıyor neden mesajlarda kaybetmek istemedinı belli ediyor madem seviyor neden soylemıyor onu sevdımı biliyor dedım ben kutahya ya gıtcem belkı gelmem wp ınsta sılecem numara degıstırcem dedım nıye gelmıcenmı bıdaha dedı donmıcenmı gitmesen olmazmı dedı mesaj attumda nasıl olcak dedı Hanı goruscektık bayramdan sonra dedı mesajda yanı madem sevmiyorsa neden bakıyor ne zmn ona baksam bana bakıyor kafamı eydıgım zaman bakıyorum asadan bana bakıyor yine havuzda oldum sıra bide gordu benı masus kafamı eyfım sonra kaldırdım gormemezlıktehçn geldım onu elını kaldırdı merhaba dedı merhaba dedım bak bısey demedim halde
Hoşuna gidiyor sun kanka
Oo ciddenmi
Evet 😂
Bide acılsa
O senin elinde işte
Ne yapabilirim ki
Gel anlatiyim sana knka
Anlat
Burada uzun uzun yazamam
E npcaksın
Ses aticam
Anlamadım. kanka
Nasıl anlamadın ya anlattım ıste oku
Hoşlanıyor demek işte
Kesin mı peki
Sırf ondan tarafa bakayım diye karsıma oturdu cılek veren cocuga cılek attı ona bakayım diye dikkat cekmeye calısıyor arkadas dedı ya o goz olayını sonra hep onumde dolandı durdu hep onumde gezdi eller arkada dik bir sekılde tanımadı bırının yanına gitti ben havuzdaydım ya konustu dedı bıseyler ondan tarafa bakayım diye goz goze geldik bana bakarak guldu
Yürü işte çocuğa ne bekliyor sun
Aaa ben neden yuruyeyım o yurusun o kossun pesımden kosuyormukı
Adam daha ne yaparsın yazmış sana dikkat çekmeye çalışıyor bı kapı ac adama
Suna bak Bı ıstek attık hemen yazdı ya foto atmıstım kalpli emojı koymus sonra baktım nasılsın ıyımısın yazmıs hala duruyor mesajlar
Tamam daha ne yaparsın çocuk
Arkadasa dedım soylıyım mı hoslandımı dedı yok deme bekle rezil olursun dedi sacmalama dedı ama duygularından emin olmam gerek
Sen gelsene dm ye
Etkılenmese yazarmıydı peki
Yazmazdi
Sen yaz
İnstagram gelsen
Hoşlanıyordur
Sana iş koymuş neyini anlamadınız..
Ne anlamda
Aranızdaki yakınlaşmanıza göre ☺
Hm anladım hoslandımı acaba bilsem ya da hoslanıyormu
Ewet hoşlanıyor ben 35 senedir hiç bir kadına göz kırpmadım
Bide su durum var Baska kızlara kırpmadıgı ne malum
Etrafımda yakınımda ama acılmıyor nıye
İşte kişilik meselesi ben kırpmam onu demek istedim ☺
Etrafım yakınım derken sezen
Is yerinde Bı calıstı yer var bide benim calıstım yere geliyor hafta sonu arkadaslar dıyokı senın ıcın geliyor
Sımdi pazar aksami benım calıstım yerde havuz var meyve havuzu ben havuza gectım oda meyve sepetlerını bosaltıyordu sonra baktım bana bakıyor arda dakikada benden tarafa bakıyor sonra bant var meyvelerin ayıklandı yer insanlar var orda ayıklama isinde tanımadığı insanların yanına gidiyor ya ben varım ya orda ona bakıyordum sonra gecmıs karsıma kadınla konusurken gulerek bana bakıyor neden mesajlarda kaybetmek istemedinı belli ediyor madem seviyor neden soylemıyor onu sevdımı biliyor dedım ben kutahya ya gıtcem belkı gelmem wp ınsta sılecem numara degıstırcem dedım nıye gelmıcenmı bıdaha dedı donmıcenmı gitmesen olmazmı dedı mesaj attumda nasıl olcak dedı Hanı goruscektık bayramdan sonra dedı mesajda yanı madem sevmiyorsa neden bakıyor ne zmn ona baksam bana bakıyor kafamı eydıgım zaman bakıyorum asadan bana bakıyor yine havuzda oldum sıra bide gordu benı masus kafamı eyfım sonra kaldırdım gormemezlıktehçn geldım onu elını kaldırdı merhaba dedı merhaba dedım bak bısey demedim halde
Ozaman seviyor seni al karşına deki hayırdır adı neyse bana gülüyorsun göz kırpıyorsun ne ima ediyorsun de bence cesaretli ol cevabına göre davranırsın bana da söyle bak cvb 😂☺
Ramazanda oldu bu is yine kırparsa dıcem
Sen hoşlanıyormusun onu söyle
Evet dedim ya
Daha ne bekliyorsun ozaman dediklerimi söyle sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
19 ikimizde
Sizin tam aşk yaşama çağınız ondan bekle herşeyi erken davranırsa kazanır davranmazsa kaybeder başka biri çıkar karşına birde böyle düşün askere gidecek gidince beklermisin zor anlar yaşayacaksın herşeyi göz önüne alarak davran
Reflex olabilir
Yürüdüğü için
Nasıl ya yurudu ıcınmı
Evet
Durum karısık hoslanıyormu acaba cözemedım
Belli olur yakında bekle biraz daha
Insallah ben seviyorum
İnşallah 😊
Uzun hikaye nerden baslasam ki
Anlatmak mi istiyorsun
Evet
tamam yazdım