Yaklaşmasina bana dokunmasına asla tahammül edemiyorum sinirlerim çok fena geriliyor asla yanıma yaklaşamaz zaten ama yanlışlıkla bile olsa deliriyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sebebini bende bilmiyorum niye böyle hissettigimi bende bilmiyorummm çocuklukta bişey yaşadım mı bilmiyorum ama tahammül edemiyorum işte
Babamin bana dokunmasına dahi tahammül edemiyorum yanlışlıkla bile olsa şerefsiz diuorum i içimden niye böyleyim ben?
canım bir sözlüm. var o askere gidip gelirse bir an önce evlenmek istiyorum ama adam hala Şubat 'ta gideceğim askere diyor sinir krizi geçireceğim yakında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
baskıcı büyütüldün heralde ergen kafaylanda isteklerine ters düştügü içinde muhtemelen baba na iyice cepe aldın acınası bir durum bence
Baskıcı büyümedim
ula o zaman nebu şiddet bu celal sana olmaz yapılan emekler sonra helal :) bence kaybedersen kıymetini bilirsin
Baban değil mi sarılacak da öpecek de bundan daha normal bişi yok baban o senin ne şerefsizi
Bence çevrenin etkenleri bu yüzden ama o senin baban sevmesi normal
Abartma o senin baban adam sevmeye kalkacak kızını şerefsiz denmesi iyice kafayı yediniz sizde.
Kucukken bisi yasadin mi
Kuzenlerim tarafından tacize uğradım
Iste bu neden olmus
Psikolga gitmeni tavsiye ederim cunku en iyi yardimi ole alabilirsin burdan gelcek yorumlar ters tepebilir
Neden tacizemi ugradin
Evet
Uzuldim gecmis olsun ozaman. bu sekilde hissetmen normal umarim tez zamanda o evden kurtulursun
canım bir sözlüm. var o askere gidip gelirse bir an önce evlenmek istiyorum ama adam hala Şubat 'ta gideceğim askere diyor sinir krizi geçireceğim yakında
Babaya bile güvenilmez bu devirde
Evet
Seni rahatsız eden birşey olmalı 🍀
Geçmişte bir şey mi yaşadın?
Nasıl dokunuyır anlaöadım
Öz babanız mı
Öz
O size nasıl davranıyor
Neden ki başka şeylermi yaptı yoksa
Sebebi var mı altında bir neden
üveymi özmü
Psikoloğa gitmen lazım