Diğer Sigara içmeden duramıyorum, su içsem üstüne sigara içesim geliyor, kendimi nasıl durdurabilirim? BirazdanGiderimYa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günde 1 paket içerdim, maddi sıkıntı yaşamasam 2-3 pakete gidecek.Kendimi tutamıyorum Sigara içmeden duramıyorum, su içsem üstüne sigara içesim geliyor, kendimi nasıl durdurabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl durma devam et beş on seneye zaten istesen de içemeyeceksin 2 5 Yorumla BirazdanGiderimYa +1 yıl Bunu bilmek ne yazık ki beni durdurmuyor.İçimde yaşamaya dair en ufak bir istek yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mevzu ölmek değil ki bilader. Mevzu ölememek zaten. Onkoloji servisinde aylarca acı çeke çeke kıvrandığın zaman bu dediklerimi hatırlarsın Yorumla BirazdanGiderimYa +1 yıl Tedaviyi kabul edeceğimi nereden çıkarttın ki?Onkolojiden sağlıklı dönen kaç kişi var da sürüneyim orada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam haklısın kardeşim. çok haklısın ve umarım eceline tez zamanda kavuşursun madem bu kadar istiyorsun. Yorumla BirazdanGiderimYa +1 yıl Gelin ata binmiş, Ya Nasip demiş :) Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her sigara içmek istediğinizde 30 şınav çekin. 0 2 Yorumla BirazdanGiderimYa +1 yıl Günde 5.000 defa şınav mi çekeyim Yorumla Muallime__ +1 yıl Gerekirse evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
durma devam et beş on seneye zaten istesen de içemeyeceksin
Bunu bilmek ne yazık ki beni durdurmuyor.
İçimde yaşamaya dair en ufak bir istek yok.
mevzu ölmek değil ki bilader. Mevzu ölememek zaten. Onkoloji servisinde aylarca acı çeke çeke kıvrandığın zaman bu dediklerimi hatırlarsın
Tedaviyi kabul edeceğimi nereden çıkarttın ki?
Onkolojiden sağlıklı dönen kaç kişi var da sürüneyim orada?
tamam haklısın kardeşim. çok haklısın ve umarım eceline tez zamanda kavuşursun madem bu kadar istiyorsun.
Gelin ata binmiş, Ya Nasip demiş :)
Her sigara içmek istediğinizde 30 şınav çekin.
Günde 5.000 defa şınav mi çekeyim
Gerekirse evet.