ne düşünüyorsunuz? bu ayet cin çıkarmak için kullanılırmış cinliler dinleyemezmiş size etkisi ne oldu? :D
https://www.youtube.com/watch?v=Qjhiz8DbQeM
https://www.youtube.com/watch?v=Qjhiz8DbQeM
Bu ayetler değil de Yutub da uzun olan başka ayetler var okunuyor.
Bana da musallat oldular.
Onu dinlemeye başlarken çok kötü oldum dinleyemedim.
Sonra bir gün Kuran'ın mealini okuyorum sıkıntı olmadı.
Ve şu Rukye ayetlerini tekrar dinleym dedim.
Gerçi korktum biraz ilk başta.
Sonra uzandım ve açtım sesini.
Vücudumda gerçekten olumsuz bir enerjinin sanki çırpınarak ayrılmaya çalıştığını hissettim.
Zaman zaman meditasyonda yaparım.
Çok olumlu enerjiler hissederim fakat bu ayetler aynı meditasyondaki gibi ama olumsuz bir his vererek vücudumdan kaçmaya çalıştıklarını hissettim.
Bence insanlar dinlemeli bu ayetleri.
tövbe tövbeeeeeee bence sizin psikolojik rahatsızlıklaırnız var cin sanıyorsunuz
Sen inanmıyorsun sanırım böyle şeylere?
sanırım
Yaşarsan dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün.
Çok can yakıcı bir süreç oluyor.
Bu güne kadar olmadı.
Fakat yaklaşık 8-9 aydır bazı olaylar yaşadım.
Yaşadığım olayları bu sitede 8 yıldır bu ilim ile uğraşan bir hatuna anlattım.
Anlattığım olaylarda cinnet büyüsünden şüphelendi.
Konu ile ilgili özelden konuşacaktık.
Mesaj attı.
Kendini tanıttı.
Bende kendimi tanıttım.
Bir daha bana yazmadı, engelledi beni.
Sonra böyle soru sayfasında anlattığım yerden neden engelledin diye sordum.
Cevap vermedi.
Çok merak ettim, ısrar ettim, cinlerle alakası var mı diye sordum.
Öyle cevap verdi.
İfrit çok güçlü, bir daha yazma, en yakın zamanda hocaya görün, yazdıklarımızı okuyor şu an sol yanında dedi ve gitti.
Bundan sonra hesabını kapattığını da gördüm.
Sen inanmıyorsan sana inandıracak değilim.
Sana bu görüntüler komik de geliyor her halde.
Sa kardes bana ulaşabilir misin?
Başına gelmeden bence bol keseden konuşma ziraa senin gibi durumun boyutunu bile kavrayamayanlar için bu konuşmalar tehlikeli. Ayrıca senin imanın yok mu dünya sadece bizden ibaret mi sence? Kuran-ı Kerimde cinlerin insanlardan önce yaratıldığını yazıyor Cin suresi aç oku. Kuran ayetleri şeytani cinleri yakar rukye okunduğundaki kişinin tepkileri bu yüzdendir. Sana tavsiyem bilmediğin konularda yorum yapma.
Hristiyan olmama rağmen cinleri gördüm ama korkmadım oradaki cinleşmiş kadınları çoğu büyücüde ondan.
hadi ordan anlatsana. ayrıca hrşstşyanlıkta cin var mı
hatta cinlere marid lakabını takanlar bizzat biz hristiyanlarız ben onları yahudi bir arkadaşımın kabalası vasıtasıyla gördüm temasta ettim gelen bir normal Hitanüş kavminden bir cindi duman halinde.
bence sizin kafa dumanlıymış
dalga geçme Kabala çok zor birşeydir sırf girişi 3000 sayfadır yaptığımız yöntem babillerden kalma mıra yöntemiydi gelen cinde siyah bir duman ve kırmızı gözlü bir mahluktu bizi ilk korkutup etki altına almaya çalıştı ama onu sabur ile zincirleyip o cine hükmettik onu kullandık sonra da işimiz bittince onu serbest bıraktık oda korkudan bize bidaha gelmedi bile sonra bizde mıradan vazgeçtik.
kullanmak derken?
büyü yaparken ona işlerimizi yaptırdık işte büyümüzde bize vesile oldu yardım etti az kalsın öldürüyoduk onu acıdan sonra ona bir mühür vurduk ömrü boyunca bizim yanımıza yaklaşmaya bile cesaret edemedi ama bu saburu her cine yapamayız özellikle gelen ifritse şimdi s-ıçtık demektir.
kabala masonların değil mi? benim bildiğim dini bir kitaptan çok bilimle de ilişkli bişeymiş
yok Kabala yahudilere ait çok eski bir yöntemdir dinle pek alakası yoktur hatta zamanında simyada bilmin temel yapısı olarak görenlerde olurdu aslında Kabala'nın biz havas bölümünü öğrendik yoksa Kabala başlı başına bir ilim.
ben çok merak ederim böyle şeyleri ama tırsarım da. bir eğitim videosunu izlemiştim vaktinde pek hatırlamamakla birlikte. gelen cinin ifrit olmamasını nasıl ayarlıyosunuz
ayarlayamıyosun sorun orda işte şansına hangisi gelirse artık hatta yakınlardaysa kabilenin lideri bile gelebilir işte o zaman sulu s-ıçarsın hele gelen maridse cesedini bulamaz adli tıp kül eder seni.
iyi de bunlar zaten aramızda değil mi nedne kimseye zarar vermiyorlar
ayrıcasana bir soru bir gece rüyamda yatağımda uyuyordum bişey yanağımı okşadı yumuşak bişeydi sonra gözümü açtım kendi yatağımdaydım ve baktığımda deniz anası-duman arası görümdeydi bentakip ettim ama kaçtı çıktı odadan ve evin kapısından. sence bu cin mi
Aramızda olanlar El-Ammar cinleri zaten genelde gelen cinlerin %80'i Teymuz Hitanüş ya da Küzzap cinleridir çok nadirdir ifritin falan gelmesi hem biraz araştır bakalım insanlara ne zararlar vermişler.
sence cin mi diye sorduydum
şimdi yazını gördüm de evet bu cin hayvan kılığına ya da yarım yamalakta olsa o surete giren cinlere Kulyas cinleri denir ve vincentt ben bu işi 3 yılda öğrendim.
Tehlikelilermis korktum smdi insana da asik olurmuş yanagimi oksadi namissiz :D
sen dua et bir insan bedenine girip sana tecavüz etmediğine.
Bisey olmaz bir euzu besmele okudun mu gider
sen öyle san gider evet ama o senin Allah katındaki yerine bağlı eğer Allah'ın gözünden düşersen bin tane euzu besmele çeksende gitmez o.
ALLAHu Teala Kuranı kerimde cinlerin varlığnı kesin bille onaylıyor, bu konular çok ciddidir, her kes akılna göre bir şeyler yapmamalı kesinlikle, sonra büyük bir derde dönüşür ALLAH korusun, her internette yazılanı söyleneni uygulamamak gerek, bu konuda gerçekten bilgili İlahiyatçılar var. onlardan araştırmanız daha doğru olur.
Cevap
4Cevap
Cünübüm lan, dinlesem günah olur mu? :D Ehuehuehue
e hani bana niye bişey olmadı ;)
sende cin yok kanka varsa ara beni onlarla bir eti cin yeriz :D
Cüce olan favorim :D
aynen:D
direkt göze çarpıyor :D
cevabım bulunsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar