Selamlar, kesinlikle korkuların yersiz. Ama tabiki çok seçici olmamak lazım, kimse mükemmel değil. Sadece seçeneklerin en iyisini tercih etmek durumunda olacaksın yaş ilerlerse. Ülkemizin atmosferi muhafazakarlaşmaya başladığı için hiç endişe etme inşaallah dilediğin gibisini Allah gönderecek. Sen sadece moralini yüksek tut ve sadece hedeflerine yoğunlaş. Okuyorsan, çalışıyorsan hedeflerin olsun onlara yönel. Aşk, ya da eşin olacak kişi hiç beklemediğin, hiç kafanda yokken çıkar gelir. Eğer bu düşüncelerle kendini başkalarına benzetirsen kısmetin daralır. Sana önemli bir cümle hediye ederek veda edeyim, "Niyetim ağaçtaki elmayı elde etmek olsaydı, hedefimi yıldızlar olarak seçerdim.." Her zaman beklentini yüksek tut ama iyi değerlendirmeyi de bil ;)
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Adam gelmiş nefisden söz ediyor sonrada konuşucam senle diyor. l*n mahvettiniz islamı imanı. Biraz ihlas ya. Erkeklerle konuşmayı bırak önce kızım sen. Bu haram. 19 yaşındasın daha git oku. Zor durumdaysan da söyle annene evlendirsinler. Burada boşuna günaha girme. Kendini korumaya bak. Ve şunu bil nefis herkeste var. Yani su şapşal adamın dediği gibi. Sen kendini korumaya bak ve dua et. Burada kime dert anlatıyorsun? Yanlış yere konuşuyorsun. Dua et ondan iste. Ona söyle. O, iste kulum vereyim demiş. Bunu başka kim söyleyebilir. Kimse ne kadar zenginn ne kadar güçlü olursa olsun böyle bir şey söyleyemez. O söylemiş çünkü her şey onun elinde. Hadi Allah hidayet ve ihlas nasip etsin sizlere.
21 Yorumla
Ya tabiki evde kalmazsin ama azicik arkadas ortami yap kizli erkekli erkekler nelerden daha cok hoslanir neleri sever hem hizlica ogrenirsin muafazakar ol. akla alakasi yok bence bunun yani sadece arkadas sonucta hem daha kolay iletisim kurursin bolece erkeklerle hem ozguvenin artar senin icin hersey daha kolaylasir diye dusunuyorum ama bu tabiki benim fikrim :)
01 Yorumla
+1 yılgözlerinin içine bakmadan nasıl tanıycan insanları. :)))) aşırı değilim diyorsun ama birazcık aşırısın sanki. :)))) kaçırma gözlerini bak insanların gözlerine ki tanı. :))) sohbet et insanlarla tanışmak için uğraş çünkü yoksa nasıl bulabilirsin ki evlenip mutlu olabieceğin erkeği?
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Şu muhafazakarlık nedir bir türlü çözemedim.. Bana göre geri kafalılık açıkçası... Normal dünya yaşamına karşı durmanın ismi şimdi bu... Bu sana bağlı bir konu... Kendini aydın olarak yetiştirisen öyle olursun... Sevdiğin adamı mutlaka dikkatli seç tek zorluğun odur..
11 Yorumla
+1 yılmillet beni bulur diye bekle sen aferin. sonra teyzelerin gibi evde kal. çık dolaş kızım iki alemlere gecelerde takıl. evde koca mı beklenir manyak mısın
13 Yorumla- +1 yıl
ya o misaldi yani gez dolaş kendini göster. onu demek istedim
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunun muhafazakarlıkla bir alakası yok. hatta bu artı bile sayılır senin için. evlenilecek kız gözüyle bakılırsın etrafında:) yaş farkı olmasa sana talip olabilirdim:):)
15 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İllaki cevrende seni farkeden insanlar vardir ama daha yaşın küçük diye yaklasmiyorlardir bence sen aynen yoluna devam et islami şartlara uygun bir şekilde muhakkak cikan olur sabirli ol hayirlisini iste
17 Yorumla
+1 yılhayatin akisina birak henuz yasin genc elbette birisi karsina cıkar
13 Yorumla- +1 yıl
akisina birak hayati belkide teyzenler kismetleri beyenmedi oda ayri mevzu :)
Temiz insanlar hala var. Sen temiz kalmaya devam et Allah da temiz birini elbet cikarir karsina
22 Yorumla
+1 yılKısmet) hayırlısı neyse o olsun ben de sana benziyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Erken evlenme ama
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Senin neslin tükeniyor. Kendini hep böyle sakın etraftan böyle dewam et hicde korkma.. Allah inşallah karşına seni zerre uzmicek birini çıkarır.
12 Yorumlabacim sen kendini temiz tut insallah rabbim karsina tertemiz bir insan cikartir.
nasilsaniz oyle kisilerle karsilarsiniz derler hep19 YorumlaOlmassın inşallah senin gibi birini kafama uyan versiypnunu bulabilmek isterdim 😊😊
12 Yorumla
+1 yılilla sende öyle olacaksın diye bir durum yok kader bu
11 Yorumla
+1 yılnasipse taaa gelir yemenden
nasip değilse ne gelir elden13 Yorumla- +1 yıl
yine de sagol :S
+1 yılo gelir seni bulur hiç dert etme daha çok gençsin apla :))
15 Yorumla- +1 yıl
gel seni benim kardeşime alayım, aa bak buldu bile :D :D
- +1 yıl
19 :D
+1 yılbulur bence neden bulmasın.. daha yaşın küçük.. ne zaman evlenmek istiyosun
15 Yorumla- +1 yıl
sen şimdi nasıl bişeyler yaşamak istiyosun o önemli sevgilinle? öpüşme filanmı?
- +1 yıl
en iyisini yapıyosun bekle biraz :)
+1 yıledepli inanclı insan isen seni bulurlar zaten merak etme yasında gen c
17 Yorumla- +1 yıl
sen ararsın bizde bulamayız işte :)
- +1 yıl
bende :)) yasımız geciyo
- +1 yıl
inş hepimize ::)
tabi ki kadar kısmet işidir , muhafazakar olmak çok güzel bir şey bana göre :)
13 YorumlaNasip kismet mi derdin aklini kullanan buluyor be guzelim :)
10 YorumlaZamanini bekle. Acele etme gonul islerinde yoksa seytan fenackarisir :)
10 Yorumla
+1 yıldert etme kader kısmet sen kader sahibine güven yeter
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman sorun yok.
Zamanı gelince kaderindeki gelir bulur seni dert etme :)
11 YorumlaSoru 1 , gerçekten doğru bir insan misin?
Soru 2, gerçekten doğru insanı bulduğunu nasıl anlayacaksın?
Evet ise cevabın gerçekten doğru bir karakter isen bende doğru bir karakter olduğuma inanıyorum. Evet. Açık ve net01 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaş ortamın olsun ama hiçbir zaman cok gevşek tiplerden olma kendi duruşunu asla bozma.
08 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle yasitlarin başka mujabbetler düşünceler içerisinde senin ailende gördüğün şeyler onlara ters geliyor ve hatta böyle olduğun için belli bir küçümseme çabalarına girenler bile olabiliyor. Bende yaşadım böyle şeyler
- +1 yıl
Bana kimse öyle birşey diyemez de işte onlarla eğlence anlayışımız bile uyusmuyor onlar alkol almayi eglenceden sayiyorken ben sevdigim kisilerle zaman gecirmek eglenceli geliyor. Neyse kimseye yaranacagim diye duruşumu bozamam. Sana tavsiyem sende bozma duruşunu. Bırak seni seven öyle sevsin.
- +1 yıl
Anladım hoşçakal.
Ot gelmişsin, ot olarak gideceksin yani..
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru insan sana göre doğru olan kişidir , yoksa şu kızların arasında yakışıklı olsun , zengin olsun , efendi olsun gibi türlü türlü özellikli erkeğe doğru dedikleri kişiyi ararsan evlenecek erkek bulamazsın.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bir dükkan dikkat çekmek için en iyi ürünleri vitrinde sergiler yani göster güzelliklerini erkekler senin peşine düşsünler öyle oturduğun yerden talibin olmaz. Görücü usulünden , ailelerin tavsiyesinden uzak dur böyle kendine temiz bakmışsın pisliğin biriyle evlenme ilerde sıkıntı yaratır sana.
+1 yılGörücü usulüne gitme ihtimalin yüksek.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında, umarım sevebilecegin birini bulursun.
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bende evde kaldım yşm 25 hç olmadı sevgilim ,)
111 YorumlaSende zamanı geldinde herkes gibi Allahından bulursun merak etme
01 Yorumla
+1 yılınsanın kaderınde ne varsa o olur sıkılma bu kadar
14 Yorumla- +1 yıl
benmde halam 70 de bekar hıc evlenmedı teyzem 40 hıc evlenmedı ablam gıdıyo sımdı ızınden elemanları kacırıyo sureklı :)
- +1 yıl
amin cumlemıze :)
önemli olan niyet kanka
13 Yorumla
+1 yılKendini yalatmazsan olmaz güzelim :))
09 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin. Değer mi yoksa zevkten mahrum kalmak mı? Ben şahsen sevişerek başlıyorum :)) Zaten sevgili olmanın amacı nedir? Söyler misin? Eğer o güzel vücutlarınız olmasa bu bencillik, bu kapris ekilir mi sence? Biraz dürüst ol lütfen :D
- +1 yıl
bu kapris çekilir mi?
- +1 yıl
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeker. Bu daha iyi :)) Sana da tavsiye ederim bir doz ;)
- +1 yıl
Hak edip etmediğimi Allah bilir. Bilip bilmeden konuşma ;)
- +1 yıl
Haklısın aslında. Ancak işte. Kul dediğin günahıyla, sevabıyla böyle birşey işte be güzelim :))
+1 yılBenim kafadasın :D herşey zamanla olur ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
Amin amin :)
bende öyleyim
13 Yorumla
+1 yılGeldim geldim :)
17 Yorumla- +1 yıl
Sorma ya malum bayram :)
😂😂 - +1 yıl
:) Bidahaki bayrama inşallah
Sana çelenk göndericem :) - +1 yıl
Ayıpsın.. :)
+1 yılBence sen muhafazakar değilsin.
05 Yorumla- +1 yıl
Şöyle, ben çok muhafazakar aile gördüm kızını evden dışarı bile çıkarmayan hiçbir erkekle görüşmesine izin vermeyen oysa senin sevgilin bile olmuş. bence sen birazcık kısıtlanmaktan sıkılmışsın ve aşık olmak istiyorsun
- +1 yıl
Boşver seni de seven begenen biri vardır acele etme
Aynen ben
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem