Dışarıda beni görüp beğenen birisi vardı iki kere istek attı ilkini sildim ikincisini ayıp olmasın diye kabul edip geri takip ettim ben açık bir kızım ama akrabalarımın neredeyse hepsi kapalı ve muhafazakar profil resimlerinden bile belli, hepsini ayıp olmasin diye instagramdan takip ediyorum çocuk beş altı ay geçti mesaj atmadı😃 siz soğur musunuz? Yobaz bir ailesi var diyip. Çocuğun ailesi de kapalı ama düşünüyorum da soğur ya insan ezik gelir mi size? Dürüst olun lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başı kapalı olanlar illa yobaz mi oluyirr aşın artık bunları ya. Aileniz sizin en değerli varlıklarınız. Kaldı ki kimse anne babasını secemiyor. Seni sevip kabul etmesi önemli olan gerisini boşver. Bunları da kafana takip canını sıkma. Hayatın tadını çıkar. Kaç kez geleceksin dünyaya
05 Yorumla
Soran+1 yılYa hayir yobaz demek istemedim oyoe anlayan cok olmuş ben açığım ama namazımı kılarım hatta dini konulara cok hevesliyim esim kesinlikle dinine bagli olsun isterim yaşım 19 bu yatsa ki çoğu erkegin derdi bir kis ile el ele tutuşmak öpüşmek sarılmak falan ben erkek olsam istemezdim böyle galiba ve soğurdum sen soğumaz misin
Soran+1 yılBen göremiyorum 😂😂yas grubumda ki erkeklerin dediğim gibi tek derdi bu. Benim gibi kızları genellikle oğlu evlenme yaşına gelmiş anneler soruyor 😂
Soran+1 yılİnşallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhafazakar olmak ne zamandan beri eziklik oldu. Cahillerse orası ayrı ama beyaz hacker olan muhafazakar tanıdığım var ben ne diyeyim bu cahil mi şimdi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz hacker ne be cahilliğimk affediniz😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
+1 yılTam tersi düşünüyorum bende açığım namaz kılıyorum ailemdekiler çoğu kapalı kuzenlerimin yarısı açık sadece ama bir erkek zaten bunu görürse amacı farklı bir şey değilse tam tersine düzgün bir aile olduğunu düşünür yani (genel olarak yani o da bakıp yorum yapıyor sonuçta açıklar düzgün değil demek değil yanlış anlaşılmasın) yani bence düşüncen yanlış ki yazmasını neden istiyorsun takip isteği atmış sıradan biri yani
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de açığım ama namaz kılıyorum benim de kuzenlerimin bir kısmı açık ama o açık kısımlar aram pek iyi değildir iki uc tanesi ekli bende sadece. Ya yok sıradan birisi değil bu sene dışarıda karşılaştık geçen sene ayni okuldaydık gördüğüm anda tanıdım geçen sene sürekli bana bakıyordu arkadaşlarımla konuşurken koridorda durup bana bakıyordu tek başına o karşılaştığımız gün istek attı adini bile bilmiyorum ben onun aklıma direk yürücek geldi ( fesat ve egolu değilim ama arkadasca bir istek olduğunu düşünmuyorum) ben de kabul etmeyeceğim icin isteğini red ettim bir ay sonra tekrar istek atyi ayıp olmasın diyr kabul edip geri takip ettim. Eğer yav. Bir çocuk olsa yine red ederdim cok fazla tanımıyorum ama düzgün bir çocuğa benziyor takip ettiğini kişi sayısı 152 kişi çoğu erkek arkadaşları uç dört tane kiz ve sevdiği sayfalar. Yakıp ettiği kiz sayısı üç dört olunca doğal olarak fesat anladım.
Soran+1 yılMesaj atmasını beklemiyorum ama doğal olarak ben isteği kabul edince mesaj atması lazımdı diye düşünüyorum bes altı ay oldu atmadı acaba soğudu mu diye düşündüm
Soran+1 yılBir de benim yaşım 19 bu yaşta ki erkeklerin genellikle istediği ilişki tipi bir kiz ile iki uc ay çıkayım öpeyim, el ele tutuşayim, sarılayım ben biraz erkeklere göre mesadeliyim profilime bakınca da belli oluyor :d ciddi ilişki isteyen bir inssnim erkekler soğur brnce
- +1 yıl
E öyle biri değilse mesaj atmaz yani bana durup dururken mesaj atmakta saçma geliyo o yüzden bence yeterli bi nedeni gerekir
Soran+1 yılO zaman istek atması da saçma ya bilemedim soğumuş gibi geldi ama bilemem
- +1 yıl
Fotoğraflarına bakmak senden bir geri dönüt var mı onun için atmıştır
Soran+1 yılFotoğraflarına bakmak derken anlamadım. Geri dönüt mu? Geri takip ettim evet😅
+1 yılkimse inancından dolayı ezık degıldır bro dının ne onemı var hepsı toprak olacak ınsanlar korkudan uyduruyorlar bro xd
114 Yorumla
Soran+1 yılKorkudan uudurmak derken
- +1 yıl
ya işte ben ölmiyecem bu kadar olamaz bunun 2. sezonu falan var falan bro xd
Soran+1 yılPeki kanks
- +1 yıl
aynen kanks sen gıdecek cennet kevser hurı off keyıfler ha bro xd
Soran+1 yılAteistsin galiba :) felsefe ile çok uğraşma kardeş ben de o bataklığa girdim kafir oldum en sonunda dine döndüm sksksjd
- +1 yıl
ateist diye bir şey yok zaten tanrı yoksa neye ınanmamış oluyorsun kı bro felsefe bızı ınsan yapar bro xd
Soran+1 yılPekkii
- +1 yıl
pekiden başka kelıme bılıyor musun broxd
Soran+1 yılNe cevap vereyim reis, yazdıklarını anlamıyorum
- +1 yıl
tamam canımsın br o xd
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
sahura kadar napak bro xd
Soran+1 yılÖğlen gördüm :)
- +1 yıl
ok xd
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevdiğim kadının kafası açıksa yeterli benim için. Ailesi umrumda değil. Ha şöyle bir durum var , ailesinin zihniyeti benim egemenlik alanım içerisine girmeye kalkarsa eğer tepkimi de ortaya koyarım hiç çekinmem.
15 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil yani ne güzel. Edenler var ama
Cevap sahibi+1 yılsorun eden sığırlara sormak lazım , acaba o kızla değil de ailesiyle mi evleniyor? Tamam şimdi bir noktada hak veririm. Sonuçta evleneceğin insanın aile yapısı çok önemli. Ama sen sınırlarını korduğun müddetçe hiçbir problem çıkmaz. Ayrıca böyle bir konu yüzünden de aşkımdan vazgeçmem.
Soran+1 yılTürkiye de biraz önemli ya. Teyzemin kocasınin ailesi açık ve koyu solcu bizimkiler koyu sagci ve dinine bağlı. Akraba ortamında siyaset konusu açılınca eniştem feci bunaliyoe düşüncesini ortaya attığı anda bizimkiler adama saldırıyor kuzenim ve biz açık görüşlülüyuz o kadar insanın arasinda. Eniştemin yerine ben bunalıyorum bazen kendi karısi ile bile anlaşamıyor. Bizim ailemize tamamen zıt biri istemem pek o yüzden ne kadar çok sevsem de
Cevap sahibi+1 yıl'ne kadar çok sevsem de'. Son cümlende söylediğin bu lafını unutma sakın. Birgün böyle bir durumda kalırsan görecez bakalım nasıl bir yol izleyeceksin. O kadar kolay değil aşkından vazgeçmek.
Soran+1 yılHaklısın belki de bilmiyorum ama inşallah kalmam bu durumda 😃bu zamana kadar bir tane sevdiğim oldu o da çok ağırbaşlı dinine bağlı efendi bir çocuktu kişiliğine aşık oldum. Ben de duygulardan çok mantık önde geliyor biraz da
+1 yılİnsanları giyinişleriyle yargılayanları oldum olası sevemedim, ben soğumazdım bu tarz şeyler doğru bulmuyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşüncen :) ama şöyle ki sanki nasıl desem erkekler sevgili olduğu kiz ile sarılmak ister el ele tutuşmak ister prifilime bakınca evlenmeden olmaz der gini bir tipim var lsmskdjd yaşım da küçük 19 yaşındayım erkeklerin xiddi düşündüğü bir yas değil maalesef
- +1 yıl
Herkes öyle düşünmüyor ayrıca bunlar tanıştıkça aşılacak şeyler önyargıyla gelen zaten gelmesin
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılhayır ailesinden cok o kisi ilgilendirmeli. ama hoslanıdını nasıl anladın?
13 Yorumla
Soran+1 yılİstek atan mı canım? Dışarıda bir yerde karşılaştık. Onu görünce tanıdım bizim okuldan siye geçen sene de sürekli göz goze geliyorduk hatta koridor da arkadaşlarima konuşurken tek başına durup bana bakıyordu da ben çok takmadım 😃 o karşılaştığımız gün aksam istek atmis instagramdan ben de doğal olarak bana yürüyecek diye düşündüm. Sildim isteği bie ay sonra yeniden atti ayıp olmasın diye geri takip ettim profilini inceledim düzgün bir çocuğa benziyor takip ettiği kişiler genellikle erkek arkadaşları uc dört tane kiz arkadaşını takip ediyor gerisi komedi sayfası falan. Doğal olarak kesin yürümek icin istek atyi o kadar az kız takip edip ama aradan alti ay geçti neredeyse ve mesaj atmadi. Bence soğudu sence
- +1 yıl
sen tabi daha iyi bilirsin
Soran+1 yılTanımıyorum ki çocuğu. Sence de soğumamis mi? Bu islerden pek anlamıyorum spkkd
Ulaşılamaz ve mesafeli gördüyse normal kimse adım atmaz o şekilde
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem kapalı olduğu için mi😃 bana da öyle geldi prifilime bakınca mesafeli duruyorum zaten. Neyse seven böyle sevsin arkadaş
Off allah aşkına çocuk musun adam sadece takip etmiş. isterse yazar istemezse yazmaz, ancak ben olsam ailesi muhafazakarsa uzak dururdum belki kendisi de muhafazakardır diye. Kenisinin muhafazakar olmadığından eminsem o zaman devam ederdim
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır öylesine bir takip isteği değildi aynı okuldayız. Bu sene dışarıda karşılaştii gördüğüm anda tanıdım geçen sene sürekli bana bakıyordu, arkadaşlarımla konuşurken koridor ds tek başına durup bana bakıyordu ben pek takmadım ama fesat bir insan değilim zaten canım merak etme. Herkes benden hoşlanıyor havalarında değilim anlamam bile. Karşılaştığımız günun akşamı istek attı red ettim doğal olarsk yürüyecek fikri geldi aklıma (egodan değil ama konusmusluhum yok gecen sene de bakışıyorduk zaten aklima bu geldi doğal olarak) red ettim isteği o yüzden bir ay sonra tekrsr istek attı ayıp olmasın doyr kabul edip geri takip ettim. Profiline baktım 152 takip ettiği var onlar da erkek arkadaşları, üç dört tane kiz arkadaşı ve sevdiği sayfalar. Sen olsan sen ne anlarsın? Üç dört tane kiz aaa. Keisnlikle arkadasca. Aynı sınıfta olduğu kızları bile eklememis neden ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakar diyosun yobaz diyosun ne kötü bi tabir ya okurken rahatsız oldum kendi düşüncen böyle diye başkalarınıda öyle sanıyosun anladığım kadarıyla yıl olmuş 2021 hala açık kapalı ayrımı var demekki çok üzücü
03 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına altta yazdığım yorumlara bakar mısın. Ben açığım ama namazımı kılıyorum, evlenecegın insanda ilk aradığım özellik dinine bağlı olması, aynı zamanda ailesininde dinine bağlı olması ama maalesef herkes bizim gibi düşünmüyor yobaz bu kziin ailesi diue düşünüler mi diyorum. Yoksa gurur duyuyorum kapalı olmasindsn annemin. Yaşım 19 bizim yas grubu erkeklerin tek derdi iki uc ayda sevgili değiştirip el ele tutuşmak, öpüşmek, sarılmak benim prifilime bakınca böyle şeylere müsaade etmeyen biri gibi duruyorum erkek milleti işte soğur doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılBöyle bişey için senden soğuyacak insan senin hayatında olmasın zaten böyle bişeyin konusu bile edilmez
Soran+1 yılAynen öyle. Öyle bir insanı ben zaten hayatımda istemem ama takip ettiklerime bakınca kendimi ezik hissetmeye başladım. Ben takmam hatta sevgilimin ailesinin kapalı olması ailesine, akrabalarına bağlı olmasi beni mutlu eder ama bazi erkekler öyle düşünmüyor işte sence nesen mesaj atmadı o şahıs akla başka bir sey gelmiyor. Dışarıdan gözüktügum kişi ile içim hiç bir değil dışarıdan bakınca herkes ile konuşan kız ama alakam yok
Yobaz ne ya. Ne kadar kötü bir tabir sen böyle düşünüyorsan millet tabiki böyle düşünür.
01 Yorumla
Soran+1 yılYav yeter artık tam anlamadan yorum yapmayın. Yaptığım yorumları okursan açık olmama rağmen dini konulara ne kadar hevesli olduğumi anlarsın namazımı kılarım evleneceğim kişi de ilk dikkat ettiğim kendisinin ve ailesinin dinine bağlı olması
+1 yılUlan kafasız kapalı olanlar yobaz mi oluyor beyinsiz seni seven maldir belli zsten
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii olmuyor. Öyle düşünürler mi demek istedim
+1 yılEğer böyle düşünüyorsa senin icin dogru kisi degil bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama mesaj atmaması benim aklıma bana bu düşünceyi getirdi
Soran+1 yılSence neden atmadı? Aklıma başka bir sey gelmiyor
Benim hoşuma gider ne güzel işte
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin ailen kapalı ve dindar mi
Soran+1 yılNeden hoşuna gider peki 😃çok soru sordum ama
Soran+1 yılKeşke tüm erkekler böyle olsa a yok işte
+1 yılNeden soğusun ki ya
11 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım bu yaşta ki erkeklerin tek derdi iki uc ay biriyle çıkıp öpüşmek el ele tutuşmak. Hic öyle birisi gibi durmuyorum. Sence neden mesaj atmadı istehi kabul edince atması lazımdı, aklima baska birnsey gelmiyor
soğumazdım
11 Yorumla
Soran+1 yılAilen dindar mi
Erkek olsam sogumam
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz kızlar böyle şeyleri cok takmıyoruz sanırım inan ben de takmam hoşuma gider hem de dini konulara hevesli olduğum icin bana bir şeyler katsın isterim
Daha çok hoşuma gider.
010 Yorumla
Soran+1 yılSenin de ailen kapalı mi? Ben küçük yaştan beri çok teklif alan bir kızım (kendimi övmüyorum) ama kimseyi begenmedim bu zamana kadar hep aile yapısına onem verdim beni begenen bir iki kişi hoşuma gitti bu zamana kadar onlarin da ailesi bizim gibiydi efendi dinine bahli çocuklardı. Bana böyle erkek lazim
Soran+1 yılYani ben de aşırı hoşuma gider dinine bağlı olması ki ilk şartım karşımdakinde dinine bağlı olması da işte günümüzde eziklik olarak karşılaniuor bu
Soran+1 yılAynen öyle ama şöyle ki ben 19 yaşındayım yaşım daha küçük. Bu yaşta ki erkekler pek ciddi düşünmüyor maalesef. Ben ilk sevgilim eşim olacak kafasındayım. Şimdi ki erkekler sevgilileri ile sarılmak, öpüşmek zel ele turusmak ister benim instagram profilime bakincaykda evlenmeden olmaz der gibi bir tipim var😃 bir kişi daha beni yaklaşık bir senedir seviyordu instagram kullanmiyordu hesap açıp bana ulaştı çocuk o günden sonra çok fazla soğudu görmezden gelmeye başladı. Ben se ailemin kapalı olmasindan gurur duyuyorum ve sevgilimin ailesi de böyle olsun istiyorum ama erkekler işte. Bu durumda üzüyor beni
- +1 yıl
O İnsan Senii gerçekten sevse senden uzaklaşır mı Aksine seni kazanmak için seni gönlünün evinin sultanı yapmak için einden gelene yapar. OO Kişi seni sevmiyordur başka çıkarların peşine düşmüştür bakmıştır bu kız başka hemen uzaklaşmıştır. Üzülme doğru olanı yapıyorsun tam aksine sen evlenilicek bir İnsansın.
Soran+1 yılİnşallah karşımiza istediğimiz gibi birisi çıkar ya. Dindar olsun da tipiymis parasiymis boş
Soran+1 yılYok ya takmıyorum. Hayırlısı
Soran+1 yılSende:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka ya
17 Yorumla
Soran+1 yılSoğumaz misin? Ben gördüm soğuyan. Açık giyiniyorum bir kişi soğumuştu gerçek yüzümi görünce
Cevap sahibi+1 yılGerçek yüzümu derken ailenden ötürü mu sogudu
Soran+1 yılAynen öyle. Gerçek yüzüm derken sevgili olaylarına soğuk bir insanım aileme bağlıyım. Dışarıdan baksan sanki çok sevgilisi olmuş kızlara benziyorum
Cevap sahibi+1 yılŞahsen benim hoşuma giderdi
Soran+1 yılErkeklerin hepsi böyle diyor ama nerede ikinci üçüncü buluşma ds öpüşen kiz onların peşinde 😃
Soran+1 yılNeden giderdi peki senin ailen dindar mi çok soru sordum ama
Cevap sahibi+1 yılKapalı dindar dersem yalan olur ama ama kapalı yani normal
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz kızın ailesi kapali, muhafazakar olsa ondan soğur musunuz, nolur bakın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım