Saclarini da olene kadar kesmiyorlarmis. Sarik gibi kafalarina doluyorlar. Benim anlamadigim olene kadar yikanmiyorlarsa nasil kokmuyorlar? Ayaklari, agizlari vucutlari nasil kokmuyor. Ya da o uzun saclari bitlenmiyor mu acaba? Kokulari butun Nepali sariyordur🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Ay bir de dışkılarini yapinca yikamayinca... ay midem kalkti gidiyore.
Nepalde sadu adi veriken din adamlari olene kadar hic yikanmiyorlarmis. Kendinizi boyle hayal edebiliyor musunuz?
Bilemeyiz ki işte belki de su bedenlerini temizlerken ruhunu kirletiyor kimbilir inanışları nasıl? Ama o değil de yanlarına kokudan yaklaşılmaz. Birbirlerinin kokusunu duyuyorlar mı acaba :D
Aynen😆Himalayalardan ganj nehrine akan tertemiz suyun icine ediyorlar. Zaten ganj nehrinin cevresi cok pis kokuyormus. Oluleri yakiyorlar ya, sonucta yaktiklari insanlarin ic organlari da yaniyor, bok dolu bagirsaklari da yaniyor haliyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlginçmiş , eminim ki bizim dinimiz de onlara çok garip geliyordur
Iyi de temizlikle dinlerin ne alakasi var? Dunya uzerinde sadece muslumanlar yikanmiyor herhalde.
Su faturasi hic gelmiyordur😀Icme suyunu da ganj nehrinden aliyorlardir.
Bilemeyiz ki işte belki de su bedenlerini temizlerken ruhunu kirletiyor kimbilir inanışları nasıl? Ama o değil de yanlarına kokudan yaklaşılmaz. Birbirlerinin kokusunu duyuyorlar mı acaba :D
Butun Nepali kokutur bunlar. Alismistir onkar, birbirinin kokusunu duymazlar😂Bitlenmemek icin ne yapiyorlar acaba🤔Cok dikkatimi cekti bu amcalar.
Saygı duymak lazım en azından kararlılar
Saygi duyuyorum ama yikanmamak da ne bileyim.
Yırıl Yırıl kokar valla bunlar öğğhhfff düşünmesi bile kötü
Mana bulmuyorum ama herseyin de bir dozu var.
Pisliğe alışmış bence bunlar ondan böyle
Bu din adamlari, dunyevi zevk ve ihtiyaclardan ayagini ayagini cekmisler. Tapinakta yasiyorlarmis.
Saçma sapan işler işte napacan he deyip geçecen görenekleri öyle demek ki
Pislikten kasinmiyorlar herhalde. Bir de vucutlarindaki beyazlik küldenmis. Ganj nehrinde yakilan olulerin kullarinden vucutlarina suruyorlarmis🤢🤮Herhalde o kuller kokmalarini onluyor😀Benim anlamadigim ganj nehrine yanlislikla dusseler ne yapacaklar🤣😅😂
Birak sen olunce de yikanmiyorkar yakiliyorlar. Olunce bari yikansalar iyiymis.
Ganj nehri pislikten geçilmiyordur şimdi ha pislik pisliğe etki etmiyor demek ki
Aynen😆Himalayalardan ganj nehrine akan tertemiz suyun icine ediyorlar. Zaten ganj nehrinin cevresi cok pis kokuyormus. Oluleri yakiyorlar ya, sonucta yaktiklari insanlarin ic organlari da yaniyor, bok dolu bagirsaklari da yaniyor haliyle.
Burnuma geldi kokusu ne güzel mis 😂😂😂