Çıkarmayacağını nerden biliyorsun içine onca vitamin var ve zarar vermiceni nerden biliyorsunuz Sizi soru bombandirmana boğdu kusura bakma saygı cevap istiyom
Ne demişler terzi kendi sokukunu Dikemez diye soru sormak ülkede ne olsun özgürlüktür mühendisler bile kendi aralarinda sorarlar Tin okuyorum diye soru sormak yasakmi
Kim velet kim adam gösteririm Sana klavye monta ederim Karşında saygılı konusmazsan Ne olur sende etsin bende etim Benim kaybedek bir şey yok Seni makineye bagli yasatirim
deepwebte illegal olarak birisi satıyordu merdiven altı iğneyle alıyorsun veya eczaneden eğer recetesiz doktorsuz halletmek istiyorsan testestoron arttırıcı haplar ve besin takviyeleri var ama iğne kadar etkili değiller
Alerjin olmadığı sürece derine herhangi bir yiyecek ve içecek zarar vermez
Çünkü o yiyecek ve içecekler vücudunun daha hassas bölgesi olan migdene ve bağırsaklarına gidiyorlar zaten zarar verse iç organlarına zarar verirdi endişelenme kezzap değil o alt tarafı yüzün şalgam kokar
Sağlık okuyan adamsın boyle seylere de inanma sarimsak sogan karıştırıp ölümsüzlüğü bulmak mercimeği kaynatıp gençleşmek bunlar diyetisyen ve hekkm oyunları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Serumlar var onları kullan daha çok işe yarar
Şalgam yuze sursem zarar verirmi
Zarar vermez ama çıkarmaz da
Çıkarmayacağını nerden biliyorsun içine onca vitamin var ve zarar vermiceni nerden biliyorsunuz
Sizi soru bombandirmana boğdu kusura bakma saygı cevap istiyom
Kardeş soru sormuşsun bildiğim kadarıyla cevap verdim doktor muyum ben
Ben tip öğrencisiyim ben bile bmiyorken senin bilmem en normal kusura bakma
Valla sakal genetik birşey sonradan ektirmek dışında pek çıkmaz tıp okusaydın bu sorunun cevabını bilip burda soru sormazdın
Sen kusura bakma
Ne demişler terzi kendi sokukunu
Dikemez diye soru sormak ülkede ne olsun özgürlüktür mühendisler bile kendi aralarinda sorarlar
Tin okuyorum diye soru sormak yasakmi
Yaw daha Türkçe konuşamıyorsun tıp okuyorum diyorsun
son soru
Şalgam suyu yuze zarar verirmi
Adam gibi klavye olsa yazardim
Bu kelimeleri sıkıysa karşımda şöyle
Snaaldan atmak kolay
Senin gibi le yüzünden halishaneler doluyor
Emin ol karşımda böyle saygısız olsaydın seni çıktığın yere geri gönderirdim. O klavyeyi de validene sokardım
Velet arkadaşım
Velet p*ç
Kim velet kim adam gösteririm
Sana klavye monta ederim
Karşında saygılı konusmazsan
Ne olur sende etsin bende etim
Benim kaybedek bir şey yok
Seni makineye bagli yasatirim
İnstagramı ver bakiyim kim kimi makineye bağlıyormuş birader
Şalgam yuze zarar verir mi?
Bunu soruyorum ve beni 10
Metreden görsen kacarsin
Sen instagramını ver sana beyaz şalgamın faydasını gösterecem
Sen verebilrisin instagramu
aniden_dirilen
Yaz bekliyorum
Cikarir
kanka canım neden yanio
@bvcxzasdf nasil neden yaniyor
Testestoron vur
Öyle bisi yok hormon diye biliyom
Tesrestron die bisi yok hormon anlamına dalgami geciyorsunuz
Dalga gecmiyorum cahil kardesim git araştır testestoron hormonu ek takviye olarak alınabilecek birşey doktor uygun görürse yazar
Ben tip öğrencisiyim haberin olsun
Fakat o dedin şeyi ilkkez duyuyomm
O hap gibi mi yuttugunda vitaminler sacmaliyorum dün sabahtan beri ayaktayim
deepwebte illegal olarak birisi satıyordu merdiven altı iğneyle alıyorsun veya eczaneden eğer recetesiz doktorsuz halletmek istiyorsan testestoron arttırıcı haplar ve besin takviyeleri var ama iğne kadar etkili değiller
Deep meb Nasil bu aralar bu sene
Girilmesi zor mu ya da güvenlikle falan
Ayni millet birbirini becerme peşinde kobra zehrinden fuhuşa hayatta ne ararsan var tam bir pislik çukuru girme hiç
Girme diyorsun benim giresim geliyo türk mletiyiz sonucu sana son soru
Şalgam suyu yuze zarar verirmi
Alerjin olmadığı sürece derine herhangi bir yiyecek ve içecek zarar vermez
Çünkü o yiyecek ve içecekler vücudunun daha hassas bölgesi olan migdene ve bağırsaklarına gidiyorlar zaten zarar verse iç organlarına zarar verirdi endişelenme kezzap değil o alt tarafı yüzün şalgam kokar
Sağlık okuyan adamsın boyle seylere de inanma sarimsak sogan karıştırıp ölümsüzlüğü bulmak mercimeği kaynatıp gençleşmek bunlar diyetisyen ve hekkm oyunları
sakal o kadar iyi BİRŞEY değill..
Olsun olmasın dostum salgami yuze süre en zarar verirmi
renk koymasın sonra
Öyle diyorsun renk iz bırakır mi
Salgam
yapma yapma
sarımsak yağı sür
Orjinal sarimsaklar var onları sürmeye korkuhom
o zaman sarımsak sür
Ilk kez duydum
Sarımsak sür