İnsanla seytanin ilk konusmasi faust taydi sanirim. Her sey kaosa gider, amacsiz mi onu bilemem ama fizik yasalari var. Nasilki bitkiyken hayvan olusumuzu, hayvankrn de insan olusumuzu hatirlamiyorsak insandan sonraki olusumumuzuda hatirlamiyacagiz. Cok onemli degil onemli olan buraya kadar ne oldu onu anlayalim ve iyi olmaya gayret edelim.
@Bilmiyorum122 arkadaşım onu söylüyorum zaten bi amacı olmak zorundamı kendinize neden amaç yüklüyorsunuz resim e birazcık yukarıdan bakın sonsuzlukta zerre kadar bi yıldızın içinde yaşamın olmasının bi amacı olmak zorundamı öyle sandınığınız gibi mucizevi değiliz onu bi kabul edin bence :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanla seytanin ilk konusmasi faust taydi sanirim.
Her sey kaosa gider, amacsiz mi onu bilemem ama fizik yasalari var.
Nasilki bitkiyken hayvan olusumuzu, hayvankrn de insan olusumuzu hatirlamiyorsak insandan sonraki olusumumuzuda hatirlamiyacagiz.
Cok onemli degil onemli olan buraya kadar ne oldu onu anlayalim ve iyi olmaya gayret edelim.
cevabın için teşekkürler :)
Rica ederim.
Yaratıldığını kim söylemiş veya bi amaç olcağını kim söylemiş merak ettim
e öylesi daha saçma madem amacımız yok neden bu dünyadayız neden dünya oluştu neden canlılar için bunca sistem ve düzen var
@Bilmiyorum122 arkadaşım onu söylüyorum zaten bi amacı olmak zorundamı kendinize neden amaç yüklüyorsunuz resim e birazcık yukarıdan bakın sonsuzlukta zerre kadar bi yıldızın içinde yaşamın olmasının bi amacı olmak zorundamı öyle sandınığınız gibi mucizevi değiliz onu bi kabul edin bence :D
edemem aga egom izin vermiyor mucizevi olmak zorundayım ben😂
Yok olacağımız kesin mi
bazı inançlara göre evet.