- u1 yıl
Herhangi bir varlık, ne kadar güçlü ya da üstün olursa olsun, zaman zaman sıkılabilir veya bunalabilir. Bazen monotonluk, rutinlik ya da aynı şeyleri tekrarlamak, herhangi bir varlığın ilgisini kaybetmesine veya sıkılmasına neden olabilir. Ayrıca, insanlar gibi bazı varlıklar, duygusal veya zihinsel sağlık sorunları yaşayabilirler, bu da onları sıkıntıya sokabilir. Ancak, "her şeye kadir" bir varlık olarak anılan Tanrı veya ilahi bir varlık, insanlar gibi duygusal veya zihinsel sağlık sorunları yaşamazlar. Bu nedenle, Tanrı veya ilahi bir varlık sıkılabilir mi sorusu, farklı bir anlam kazanabilir. Din veya inanç açısından, her şeye kadir bir varlık, insanlar gibi sıkılabilir veya canı sıkılabilir gibi insan hisleri veya duyguları olmadığından, bu tür bir varlık için bu soru pek geçerli değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Sıkılmak iki farklı anda ki ruhsal değişimi ifade eder ki direkt zamana bağlıdır. Kendisi zamansızlığın merkezine konuşlandırmış bir varlık hep aynı anda kalarak bunun önüne geçebilir. Kaldı ki herşeye gücü yeten bir varlığın engel olamadığı kötü hisleri olamaz olmamalı da. İstemediği birşeyi anında hiç olmamış gibi şekillendirebilir.
İşin inanç boyutunda ki tanrı hakkında dinler fazlaca tanım yapabiliyor. Benim ifadelerim soruda geçen varlığın "tanımı" gereği ifade ettiğim şeyler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- 1 yıl
Herşeye muktedir varlık insanlar gibi uyuma isteği , hormonlar ve sıkılma gibi şeylerden münezzehtir
06 Yorumla- 1 yıl
O yüzden mi bizi yarattı ve yahut Müslümanların İnandığı yaratıcı olan Allah işsiz gibi Yarattıklarını izliyor
- 1 yıl
Yooo 😃 İstemiş yaratmış sizin aklınızdaki tanrı napıyor çoluk çocuk yapıp veliahtmı ediniyor. Neyse yaş aralığına bakınca ergenle muhattap olduğumu anladım.
- 1 yıl
Doğrudur hocam ben sadece düşüncelerimi belirttim yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın
- 1 yıl
Tanrıyı bir insan bir hayvan ya da gözle gördüğün bir şey olarak düşünme. Irade sahibi ister yaratır
- 1 yıl
Benim aklımdaki tanrı ne ve ya ne yapıyor bilmiyorum bildiğim tek şey bizi terk etmiş olması
- 1 yıl
Senin düşündüğünden daha çok seninle
- 1 yıl
İnsanları yaratmış işte sıkılınca onun sıkkınlığı yüzünden biz sürünüyoruz.
06 Yorumla- 1 yıl
Gitmiş bir de sesi soluğu çıkmıyor
- 1 yıl
Aynen insan şey pardon tanrı bir mail atar ya.
- 1 yıl
He ya sorma hiç mi merak edip gelmedi ne var ne yok diye , Meşgul sanırım
- 1 yıl
Ben de geçen aradım aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor dedi sanırım çekmeyen bir evrende şu an.
- 1 yıl
Numarısıni nereden buldun acep ver bir de ben arayayım yiyorsa açmasın
- 1 yıl
+99 ile başlıyor gerisini sallayabilirsin
- 1 yıl
sıkılır bence de
10 Yorumla - 1 yıl
Konuşmak için konuşmayın lütfen
02 Yorumla- 1 yıl
Konuşmak için konuşan senmişsin gibime geliyor soruma cevap bile veremedin
- 1 yıl
Tamam boş ver