Biletim okey'lendi Nisan'da en iyi arkadasimla kendisi italyan'dir Los Angeles'e ucuyoruz:)) benim hep hayalim'di ve gerceklesiyo:)) sizin en buyuk hayaliniz ney? Insallah gerceklesir:))
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bro hayalinin gerçekleşmesine çok sevindim, inşallah beğenirsin orayı ben sevmiştim güzel bir yer,
benim hayalim çok ülke gezmek ve farklı kültürden insanlarla sohbet etmekti ve bunu gerçekleştirdim diyebilirim hala da devam ediyorum.21 Yorumla- +1 yıl
cko teskur ederim canim.:d
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılben de gidicem yahu ne kadara aldınız bileti :D
tebrikler bu arada :D14 Yorumla- +1 yıl
980 euro'ya aldim bileti :)
- +1 yıl
tek yön değil herhalde :D offf şu abd uçak paraları beni bitirecek :D
neyse size iyi tatiller gitmişken las vegasa da geçin bari :D - +1 yıl
yok gidis gelis:) biletler cok pahali ama gitmeye deger yani:)
- +1 yıl
gaza geldim yine bir araştırmalara başlayayım :D iyi eğlenceler
+1 yılStar Street'e mutlaka git, harika bi' yer. Orada ki Mike Tyson yıldızını da gör bi'. Beverly Hills, Compton, Playe de Ray falan. Hatta eğer GTA serisini oynadıysan, bazı yerler 'aa, hatırlıyo'm' dersin. En büyük hayalim Katar.
03 Yorumla- +1 yıl
ben GTA ps'te oynuyorum evet:)
- +1 yıl
Gördüğüm bi' yer LA. Pek çok bölgesi var, mutlaka LAPD Patron ekipleri ile bi' resim çekil. LAFD'ye git, turistleri güzel karşılıyorlar.
- +1 yıl
thanksss:)
Pilotunuz olursam bende hayallerimi gerçekleştireceğim, bir uçağın 1. kaptan yetkisini alıp milletin aklını almak. ^^ Los Angeles yolcusu kalmasın. Melekler şehrine melek gibi gönderirim
05 Yorumla- +1 yıl
anlamadim ama sorun degil..
- +1 yıl
:/ Pilotaj okuyorum. Benim uçağıma denk gelirseniz Melekler şehrine (Los Angeles'ın anlamıdır) melek gibi indirebilirim dedim. Benimde tek hayalim bir uçakta 1. pilot olup hava boşluğunda milletin midesini ağzından çıkartmak var. açıklamasını böyle yapayım fakat espirininde gazı kaçtı böylelikle. neyse artık anlamış oldun.
- +1 yıl
hahahahaha cok ozur o zaman, uzun cumleleri anlamakla zorluk cekiyorum ben:D
- +1 yıl
;)))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılVay be uçabiliyosun demek, millet uçakla gider sen kendin uçuyorsun, sıkı giyin yukarısı serin olur.:)
İyi ve mutlu tatiller.03 Yorumla- +1 yıl
yani ucak'la ucucazz
- +1 yıl
Bak bunuda öğrendik, iyi oldu :)
- +1 yıl
yani kanatlarim var ruhumda:) hahaha
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hayalim değil tabiki ama bende Londraya gelmek istiyorum. İngilizceyi geliştiricem bide o İngiliz aksanı yok mu hastayım ben ona :D
036 Yorumla- +1 yıl
olur canini sIkma, bende turkceyi cok guzel konusmak istiyorum yani aksansiz.. turkce konusunca ingiliz aksanim cikiyo ve beni ele veriyo turkiye'ye gidince:)
- +1 yıl
Daha ne istiyosun. Millet ingiliz aksanı istiyo sende kurtulmaya çalışıyosun durumdan :) Ya bide gitmek istememin nedeni İngiliz mimarisi hoşuma gidiyor baya :) Londranın binaları filmlerde gözüktüğü kadar güzelmi öyle? :)
- +1 yıl
tamam ingiliz aksani guzel ingilizce konusunca:) ama turkce konusunca'da turkce aksani olsun ama degil mi? :D takintiliyim biraz ben:)) Londra tipik avrupa sehir'i, paris, amsterdam gibi tabiki de degil ama yakin bir havasi var.. ya londra guzel ya:) avrupanin diger sehirlerine 1000000 basar:) mimarisi'de cok guzel ayni filmler'de gibi boyle 70 yuz yil havasi var binalarin:)
- +1 yıl
İngilizce konuş sende Türkiyede o zaman millet hayran hayran baksın :D Bendede nostalji hastalığı var zaten :D Hep öyle zamanların filmleri hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
Eksi atan gelsin mantıklı açıklamasını yapsın tek kelime etmicem yeminle.
- +1 yıl
hahahahah yok oyle'de hava atiyorum zanederler. zaten turkiye'ye gidince bana havali diyorlar, ustelik oyle degilim, durusumdan mis.. ama neyse:) sherlock holmes izle, londrayi goruyorsun:)
- +1 yıl
İngilizler için Türkler öyle der genelde. Burnu havada. Banada öyle gelmiyo değil aslında. Türkler hakkında düşünceleri nasıl oluyor? Gidersem birgün Türküm diye kovaliyacaklarından korkuyorum :D İzliyorum Sherlock izlemezmiyim. Dizisinide filminide. Ama özellikle dizisi hoşuma gider :)
- +1 yıl
ya hayir ic'te degiliz yani ben zaten turkum ingiliz degilim.. ingiltere'de evet yasiyorum ama kendimi 100/100 turk hissediyorum :) mesela turkiyeye gelince kizlarin cekememe bir durumu var beni oldurseler doymazlar gibime geliyo.. normal bir yasantim var yani okuyorum 3. sinif tayim:) tip okuyorum hayatim bundan ibadet yani oyle cok ozenecek hayatim yok:)
- +1 yıl
İyi o zaman ya. bir şekilde gelicem ben Londraya :) Londrada tıp okuyosun daha ne ben kız olsam bende çekemezdim :D Burada tıp 6 yıl oluyor ve çok sıkıntılı diyolar. İngiltere gibi bir yerde tıp okumak zor değil mi? Kısıtlamıyor mu seni? :D
- +1 yıl
bizde 9-15 arasi degisiyo, 5 yil zaten yapiyorsun ama doktor olmuyorsun yani hastalara bakamiyorsun 2 sene daha yapmak zorundasin sonra yine 3 ile 8 sene arasi degisiyo ya hekim olmak istiyorsun ya specialite yapmak istersen:) bizde de cok sikintili, cok uzun.. kisitliyor nerdeyse her gun 3 saat ders calisiyorum ve sinavlardan 1-2 ay once gunde 9 saat calisiyorum.. 10 saat bile calistigim var.. yani hayatim o kadar hayal edicek kadar guzel degil:) arkadasim bile dogru duzgun var en iyi arkadasim ta orta okuldan bir onla cok iyi anlasiyorum ama onu bile dogru duzgun goremiyorum.. kendisi de masallah hukuk okuyo birbirmizi bazen haftalarca gormuyoruz, o yuzden bu tatil cikti biraz beraber gezelim diye:)
- +1 yıl
Off sende güzelim yerde okuduğun şeye bak :D Çok zormuş ya bizde burada Tıpı zor sanarız.15 sene ne demek ya o zamandan sonra kariyer yapsan neye yarar. Hayatının en güzel yılları geçmiş. Evlenmekten bahsetmiyorum bile :D Ben mimarlıktan yanayım. En iyisi hem estetik içeriyo hem zevkli meslek :)
- +1 yıl
hahahaha evet ya :( ama 5 seneden sonra yari staj yari okul oluyo:)) evlenmek mi? belki 10 sene sonra:)) yasim geciyo ustelik, 23 yasindayim evde kalirim ben:)) ama kim bilir belki birisini tanirim ve evlilik ve okulu ayni anda yuruturum:) hayirlisi:) ve istedigin yere ulasirsin o zaman insallah:)
- +1 yıl
Haha :) İnşallah bulursun kendine göre birini. Okulun da dediğin gibi staj zamanlarında engel olacağını zannetmem :) Sende evde kalırsan artık diğerleri ne yapsın :) Teşekkür ederim İnşallah. Benim hayallerim de Mimar olup güzel ve karakterli bir eş bulup evlenmek, insanları etkileyebilen kaliteli ve kişilikli birisi olmak.3-4 tanede çocuk iyi olur ama en cok İkiz erkek istiyorum :) Umarım ikimizde hayallerimize ulaşırız :D
- +1 yıl
Insallah!!! tek bir erkek arkadasim oldu ve beni 3 yil sonra terk etti:) evde kalirken kast etigim yas'tir, cogu erkek kendilerinden en az 3-4 yas kucuk bir kizla evlenmek ister yani ben anca 40 yasindaki bir adamla evlenirim o zaman 27 yasinda olunca:) hahaha insallah Allah herseyi gonlune gore versin kardesim! 3-4 cocuk cok ya ama, hele ki simdi ki kizlar okuyor ve calisma hayatlari var yani hem ev hem is bence idaresi zor olur.. hade 2 olsun gonlun olsun:) 2 bile cok yani :D ben 1 derdim ama kismet isi artik kaderimiz nasilsa:)
- +1 yıl
Sen tip okuyosun sen 2nciyi zar zor yetiştirirsin zaten 37 den sonra :P :D Ben rahatim o konuda 4 senede bitiyo. Gerçi sonra master felanda yaparım tahminimce ama o kadar engel olmaz. Bilmiyorum ya çok olmasını istemem benim için değil. İleride kendi aralarında daha fazla dayanışmaları olur diye. Ne kadar çok kardeş olursa o kadar sahip çıkarlar birbirlerine. Bide ikiz erkek istiyorum ya ondan sayı artıyo biraz :D Birisinin adını Yiğit birisini Yağız koycaksın süper olur ya :D
- +1 yıl
Yagiz mi? resmen benden caldin bu ismi!!! :)) bende insallah Yagiz ya da Yaman isterim!!
- +1 yıl
Haha :D Tesadüfe bak ya :D Yaman daha kaba gözüküyo gözüme o yüzden o kadar hoşuma gitmez :) Efe, Yavuz, Ömer, Yağız, Yiğit bu tarz isimler hoşuma gidiyo erkekete. Kızdada Zeynep, İrem felan isterim herhalde. Annesinede danışırız o zaman :D
- +1 yıl
Yagiz, yaman, emir, deniz
kizlarda irem isminden nefret ediyorum cok banal herkes de var yani
Nil, Idil, Havin (kendi ismim haha), Ela, Deniz. - +1 yıl
Erkek te tarzlar aynıda kızlarda uzağız biraz. Emir benimde hoşuma gider mesela :D Gerçi ben o kadar kız ismi üzerinde düşünmedim zamanı gelince bakarız onada :D Havin demek ismin hiç duymadım daha önce ya :D Anlamı ne?
- +1 yıl
Havin ismi kurt'ce den geliyor annemler cok begenmis arnavut olmalarina ragmen Havin koymuslar:D, anlami da'; Yaz mevsimi manasina geliyor
- +1 yıl
Hmm :D Summer koysalarmış o kadar uğraşmaya gerek yok :D 500 Days of Summer filmini izlemeleri yetermiş :D
- +1 yıl
yok daha neler summer ne yaaaa Allah askina hahahahah
- +1 yıl
ve ustelik baya bir kac sene evel bir dizi vardi turklerde Haziran gecesi diye basroldeki kiz adi Havin'di
- +1 yıl
Bence hoş dururdu :D O filmde los angeles ta geçiyo bak zaten uyumlu olurdunuz :D
- +1 yıl
yok ben turkum ne isim var gavur isimle:)) eee cok uyumlu tabi canim:)
- +1 yıl
Haha :D Biri Türkçe biri İngilizce olabilirdi mesela :D Türkiyede birini İngilterede diğerini kullanırdın :D Summer kullanılıyomu hiç İngilterede felan duydun mu? :D
- +1 yıl
tabi canim benim hahahha, yok ya oyle sey ismim ve soy ismim 100/100 turk hem ing hem tr'de :) onlar alissinlar ben napabilirim ki?
hic denk gelmedim ben belki vardir.. burdaki tipik isimler; sara, laura, james, john, serena, .. - +1 yıl
Haha :D tamam daha fazla ısrar etmiyeceğim :D O kadar klasikmi ya hep filmlerde olduğu gibi yani John felan? :D
- +1 yıl
hep klasik, cok klasik, bunaltici sekilde klasik.. burdaki kizlar hep ayni bende onlar gibiyim sarisin-yesil gozlu- acik tenli yani biz burada baya banaliz mesela burdaki erkekler boyle esmer kizlari tercih ederler o kadar az ki:)) erkekler hep sarisin-kumral mavi gozlu.. yani hep klasik bikiyo insan :D benimde onlardan bir farkim yok ama insan bikiyo iste:)))
- +1 yıl
Sen anlattıkça İngiltereye gidesim geliyo :D Kumral, mavi gözlü çok hoşuma gidiyo benimde :D Tamam ya ben geliyorum Londraya esmer erkek görsün oralar az :D
- +1 yıl
Bide aksanlı konuşacak tadından yenmez :D
- +1 yıl
hosgelirsin, ama simdiden soyliyim zenci cocuklar burada yani bir sen kara olmucaksin hahah yani kara erkekler de var burada cok pakistanli var burada onlarla esmer esmer takilirsin:) saka bir yana oyle sarisin seviyorsan burada istedigin kadar var, her kosede ama cogunun disleri sari ben sana soyliyim ahahhahaha
- +1 yıl
ben ciktim bro' iyi geceler!
- +1 yıl
Gelirken yanımda ekstra diş fırçası getireyim o zaman :D Bak niye öyle dedin hevesimi kırdın benim :D Diş önemli arkadaş ya... :) Kapkara değilim ben ya zencilerden farkım olur :D Pakistanlılara yakın veya daha beyazımsı olabilirim :D
- +1 yıl
İyi geceler :D Teşekkürler sohbet için :) ÖM atsam sana daha sonra. Sorun olurmu senin için?
- +1 yıl
Hahahahaha aciklamasini yapayim beyaz tenli olduklari icin disleri daha sarimsi gozukuyo:) mesela zencilerin disleri beyazin beyazi, adamlar ce kizlar gulunce resmen dis fircasi reklamini yapiyorlar:)) kara olduklari icin disleri daha beyaz gozukuyo:) sorun olmaz tabikide:)
Hayalim yok. Eger istersem alirim. New York'ta yasiyorum ondan Los Angeles'a her hafta gidiyorum zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Sizin boyle bir durumunuz yok o zaman.. Biz malesef hep oralari hayal ederiz:) cok sanslisiniz;)
- +1 yıl
Ben Londra'dayim ama:) okul'dan dolayi pek zaman olmuyo boyle uzun sureli tatiler.. Tum senem nerdeyse ders calismakla geciyor:)
+1 yılsen simdi londradamisin? gelece Nisan icin mi okeylen di?
04 Yorumla- +1 yıl
evet ben londradayim burada yasiyorum, evet gelecek Nisan icin okey'lendi
- +1 yıl
londrada nerdesin bende londrdayim ;)) bu arada amerika harika bir yer
- +1 yıl
wimbeldon:) sen?
- +1 yıl
kuzey londrada. stoke newington tarafi, okuyormusun
ailen italyan bir erkekle dünyanın öbür ucuna gidip cinselliği yaşaman konusunda sana karışmıyor dahası destek oluyor. çok değişik bir yaşam görüşleri var sanırım
010 Yorumla- +1 yıl
italyan bir erkek? nerden cikti bu ya?
en iyi arkadasim yazdim okursan canim benim, ve en iyi arkadasim KIZ adi'da Alesandra!! sen benim ailemi nerden bilicen bir kere. bilmeden yargilayamasin! ben senden muslumanim. simdi kendi isine bak iyi gunler. - +1 yıl
mesajında en iyi arkadaşının kız olduğuna dair bir ifade yok. şimdi kazı çeviriyosun ve bir alesandra yaratıyorsun. dahası benim mesajım da bir yargılama anlamı da yok. yok sen müslüman ben müslüman.. konuyu nerelere taşıdın ya.. bu bakış açısı ile oralarda kaybolmayasınız...
- +1 yıl
sana hesap mi vericem ben? kim oluyosun'da beni ve yasam tarzimi yargilisiyosun? herkes kendiyle ugrassin ya, oyle koca karilar gibi neyin kafasindasin? Alessandra, demisken kendisi benim 10 yilik arkadasim!! yani sana kalmamis beni yargilamak simdi kendi isine bak!
- +1 yıl
canim benim yesil gozlerimle okuyorum yazini sen neyle peki okuyosun?
- +1 yıl
ya yuru git ya, taylan koyim de yaylan o zaman:) bu da tam recep ivedik olsun.
- +1 yıl
sen ne diyosun? burdaki zenciler sizin gibi ac kopek gibi disarlarda dolanmiyo, turkiye'ye gidince sokak'a cikmaya korkuyorum..
öyle yerleri hiç merak etmedim çünkü türkiyemin her karışına kurban olurum türkiye gibi yer yok bide antalyada olunca cennette bir adım daha yakın oluo insan :D
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten Turkiye'yi hic bir ulkeye degismem, her sene gitmeye calisiyorum. Ama yani amerika hayali vardir ya o vardi bende. En azindan bir kere gitmek istiyordum:)
- +1 yıl
Thanksss bro'
+1 yılÇok gerçekleşebilir bir hayal kurmussunuz, Los Angeles a ziyaret. Ne güzel :))
02 Yorumla- +1 yıl
boyle ucsuz ucaksiz bir hayalim yok..
- +1 yıl
Genelde hayaller daha desteksiz olurlar. Sizinki güzel, gerçekleşebilir olanlardan. Kendinizi mutlu etmeyi biliyorsunuz. Tadını çıkarın :))
+1 yılOFFFFFFFF YAVV OFF YAA AĞLICAM ŞİMDİ NE GÜZEL ÇOK ŞANSLISIN EN KISA ZAMANDA PARA BİRİKTİRİP BENDE GİDECEĞİM :)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman iyi birikimler:)
- +1 yıl
sağol.
meksika hayalim dünyanın en katıksız ve saf otu orada kutsal meksikada yaşamak en büyük hayalim bütün meksikalı keş kardeşlerime burdan selamlar..
00 Yorumla
+1 yılYıllardır Amerika'ya gitmek benimde hayalim umarım bir gün bende sizin gibi gidebilirim :)
01 Yorumla- +1 yıl
insallah!
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. En yakın arkadaşımla veya ablamla Dubai ve amerikaya gitmek. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıli hope, i can go to england.
that's my dream... living in england.
but it's impossible right now :/
u r so lucky... i felt a little bit jealousy with u :))02 Yorumla- +1 yıl
don't worry, maybe your dream will come true:) nothing is impossible!
God bless you Bro'
Cevap sahibi+1 yılthnx a lot 4 ur wishes
God bless u too sis ;)
sağdan git soldan gel L. A'ı hiç beğenmiyorum nedense ama Roma de koşa koşa giderim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben Roma'yi hic begenmedim.. gerci zevk meselesi ;)
+1 yılokumak icin mi gidiyosun gezmek icin mi ne kadar kalcaksin ayrinti isteriz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten londra'da okuyorum, yani zevk icin gidiyorum 17 gunlugune:)
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. Amerikan rüyasını gerçekleştiriceksin yani ha kıskandım seni :((
01 Yorumla- +1 yıl
Darisi sizin basiniza:)
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. off road yapacak bir araçtı çok şükür gerçekleşti şimdi ise en büyük hayalim senin gibi karı bulup evlenmek üremek :D
03 Yorumla- +1 yıl
'senin gibi kari bulup' cok kibarca sagol.. hade insallah gonlune gore birini bulursun o zaman
- +1 yıl
tamam sorun degil;)
+1 yılSubatta irlandaya gidiyom bende bekle beni kok biralariiiiiiii
00 YorumlaBenim de en büyük hayalim Amerika ya gitmek :/ darısı başıma
20 YorumlaBen dünya turu yapacağım hayırlısıylan :D İyi yolculuklar sizede bir ara Los Angeles'a uğrarım asdgf :D
00 YorumlaSenin keyfin keyf Londralı :(
Benimki yuva kurmak :)03 Yorumla- +1 yıl
keyif dedigin, benimde tatile ihtiyacim var herkes gibi:)
hayirli olsun, sevdiginle omur boyu mutluluklar:) - +1 yıl
:))
las vegas'a gidip corly hom'da blackjack oynamak umarım gerçek olur :)
02 Yorumla- +1 yıl
Insallah olur;)
Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Allah yolunu açık etsin inş. benim hayalim los angeles gitmekten daha zor ya :/
00 YorumlaEkimde Brezilya'ya gidiyoruz bizde :)
12 Yorumla- +1 yıl
bende cokk istiyorum Rio' ya gitmek insallah o da olur bir gun:)
+1 yılHayallerle yasayani gerçekler bilmem ne yapar :) neyse iyi tatiller :D
00 Yorumla
+1 yılBenide amerikanin ortasına biraksaniz?
Buda benim hayalim00 Yorumlaşu an karnım çok aç yarım saat önce adana dürüm söyledim geldi an idealime kavuşacam:(
00 YorumlaTebrikler tatilin keyfini doyasıya yaşa :)
01 Yorumla- +1 yıl
saoool
Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. benide bavuluna koyarmısın :D
06 Yorumla- +1 yıl
insallah seninde bir gun firsatin olur canim:)
- +1 yıl
mm demek las vegas:)) kumar oynadin mi peki? :D
- +1 yıl
yaniiii :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. En büyük hayalin olmayı istiyorum. Benim hayalim bu
010 Yorumla- +1 yıl
hahahahah bu iyidi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ismini söyle belki ikimizinde hayali gerçekleşir :D
- +1 yıl
benim hayalim zaten gerceklesiyo, senin hayaline biraz yardimci olayim o zaman: adim Havin ;)
Cevap sahibi+1 yılmemnum oldum canım benim ismimde Aykut :D istersen özelden devam edelim birikmesin buraya :)
- +1 yıl
ya yok sen yanlis anladin, benim oyle bir niyetim zaten yok;) yani ozel'e gidicek bir neden yok
Cevap sahibi+1 yılniyetinin hayalim olmak istediğini sanıyordum
- +1 yıl
cok karisti, anlamiyorum ben? hayir ben niyetim yok yani oyle bir niyetim yok, benim boyle bir niyetimin oldugunu mu zanetin? anlamiyorum?
Cevap sahibi+1 yılflörtleşmek istemiyor musun
- +1 yıl
tabiki de hayir
Cevap sahibi+1 yılsensen kaybedersin :D
+1 yılbenimde hayalim
umaruım gerçekleşir bigün01 Yorumla- +1 yıl
ins
vuhuu kanatlarını unutma
01 Yorumla- +1 yıl
:D kanatlarim var ruhumda:)
+1 yılUcun ucun en buyuk hayalim otel sahibi olmak
00 Yorumlayok bacım bize mutluluk haram
00 YorumlaO degilde ben los angelesta okuycam :D
00 Yorumla
+1 yılpara.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) california uçar moruk
014 Yorumla- +1 yıl
pardon? moruk?
Cevap sahibi+1 yılhey konuşmam böyle seni lanet olası
- +1 yıl
konusmani degistirmelisin o zaman.
Cevap sahibi+1 yılneden evlenecekmiyiz
- +1 yıl
yok canim benim senin gibi kaba insanlarla isim olmaz.
Cevap sahibi+1 yılperdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyimdir :)
- +1 yıl
o zaman perdesiz gez:)
Cevap sahibi+1 yıl:) atayımmı özel
- +1 yıl
yok
Cevap sahibi+1 yılperdesiz gelecem güzel kız :)
- +1 yıl
haahah sen perdesiz tek bana gelme herkese dogru perdesiz git ;)
Cevap sahibi+1 yılatıyorum bak
- +1 yıl
neyi atiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılözel mesaj
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapcan orda
02 Yorumla- +1 yıl
gezicem
Cevap sahibi+1 yılingilizcen var o zaman ne güzel :)
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası