Hristiyan olanlarınız veya dine hakim olanlarınız yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bazı çok imanlı (!) arkadaşlar konuyu hristiyan olmak istiyorum şeklinde algılamış. millete akıl vereceğinize gidin biraz kitap okuyun da anlama yeteneğiniz gelişsin.
öğrenecek bir şey yok. cehenneme gitmek istiyorsun bunun için zatem islam'dan çıkman yeterli neden başka bir din ile uğraşacaksın. arada hafta sonları kiliseye git ayinlere katıl tamamdır. senin inancın artık deist sınıfına giriyor, kafana göre takıl hatta kendini peygamber ilan et bari boşuna cehennemlik olma gerçekten haket orayı.
kutsal ruh dedikleri tam olarak ne oluyor? ve hz isa'yı ilah gibi görüp ona bir nevi tapıyorlar mı hristiyanların birçoğunda bu davranışı görüyorum fakat incil "tanrı ne bir insan ne de insanoğludur" diyor kendileriyle çelişmiyorlar mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
öğrenecek bir şey yok. cehenneme gitmek istiyorsun bunun için zatem islam'dan çıkman yeterli neden başka bir din ile uğraşacaksın. arada hafta sonları kiliseye git ayinlere katıl tamamdır. senin inancın artık deist sınıfına giriyor, kafana göre takıl hatta kendini peygamber ilan et bari boşuna cehennemlik olma gerçekten haket orayı.
bilgilenmek için soru açıyoruz diyecek doğru düzgün bir şeyiniz yoksa yazmayın kardeşim düşük ıq'lu aptalca sarkazmını da kendine sakla
Sadece bir sorum var seni bu dine iten şey nedir?
hristiyan olmak istiyorum demedim öğrenmek istiyorum. ben her şeyi öğrenmek isterim.
Amerikada yaşıyorum ve arkadaşlarım hepsi Hristiyan. Ne öğrenmek istiyorsun?
kutsal ruh dedikleri tam olarak ne oluyor? ve hz isa'yı ilah gibi görüp ona bir nevi tapıyorlar mı hristiyanların birçoğunda bu davranışı görüyorum fakat incil "tanrı ne bir insan ne de insanoğludur" diyor kendileriyle çelişmiyorlar mı
yaz google a her yer misyoner dolu