AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
En güzeli söylemek ya da söyleme bir sır olarak kalsın içinde
hemen sımdısoylersen aksam haberlerıne konu olabılırsın:D
Yarında gazetede 3. sayfa haberlerinde ballandırılarak vicdan katılarak görürüz
sizin gibi insanlar yüzünden kimseye güvenemiyorum boşan direk yazık adama
kocanı aldattığını söylersen seni boşar bence bende olsam boşarım söylemesen daha iyi
Bu usta çapkın dediğin kişi nasıl başardı bunu? olayların nasıl geliştiğini merak ettim anlatır mısın=
sakın söyleme unut gitsin vallahi adam keser seni haberlerde kocasını aldatan kadın öldürüldü yazısını görmek istemiyoruz
sölede gazete manşet atsın eşini kıtır kıtır kesen koca diye :D:D
müslüman değil doğramaz
Eşin musluman degilmi'?
o zaman bişey olmaz :D:D hristiyanlarda fark etmiyo böle bir durum zaten sende evlenerek hatayı yapmışsın rahat ol :D:D
bazen kabuk bağlamış yarayı kaşımamak gerekir. iz bırakır.
evet
bundan haberi olursa kırılır, incinir. kapatmışsın konuyu sen zaten. gerek yok bence kurcalamaya..
Bir kere olmaz bunun devamı gelir usta bir çapkınsa işindede ustadır yani evliliğini bitir yazık gerçekten.
Derdin neydi de aldattin? Soyle ve bosan zaten mide varsa esinde kesin bosar seni sen son diyor sun ama eminim arkasi gelir
hayır be manyakmısın bir kocaya söylenece en son şey onu aldattığını söylemek yani boşver ollmuş bitmiş gitmiş aklın basına gelmiş söylersen tekrar huzurun bozulur.
Sakın söyleme açılan yaralar kolay kapanmaz tövbe et devam et
Seni yargılamıyorum yargılamam ne hissediyosun kocana bakınca?
o da seni aldatmıştır kesin panpiş ödeşmişsinizdir ^^
kardiş adam gibi kocalar affetmez. hatta balkondan aşağıya atabilir. kocanın karakterine göre takıl.
Tekrar bosluga dusme ihtimalin varsa soyle yoksa sir olup kalsin seninle
Böyle bir şeyi insan bilmek ister tabii ama bazı şeyleri bilmemek bilmekten daha iyidir..
Aldatacaktin maden niye evlendin erkekler icinde ayni sozum gecerli toplumun icine ettiniz.
Bir hatadır diye bir şey yok. Kişisel kanaatim sevgin bitmiştir. Seven insan aldatmaz arkadaşım.
Bence ayrılda en azından eşini salak yerine koyma da kimle nasıl biriyle evli oldugunu anlasın
Söylesen de söylemesen de iş işten geçmiş artık
Tâbi vicdanın varsa.
en iyi cevap olur tabi adam kadını iyi rahatlatmış genişligi ele aldık gidiyoruz sonumuz hayır olsun.
Ona senin karsina bir kiz ciksa vr seni tahrok etse. Ne yapardin sjye sor. Veyabana tecavuz etseler benden sogue muysun diye sorr.
şimdi sen o sikştigin kişiden virüs de kapmıssındır.. Bunun hpv si var hsv si var hiv i var hepatiti var frengisi var her boku var.. kocana da bulastırırsan görürsün gününü
kondom kullandım
hpv kondom kullanmadan da bulsana bir virüstü ten tene temas yeterlidir.. yani ilişkiye girdigin adam da hpv varsa onun kasık bölgesnin senin vajınana teması yetiyor bulasması için
HPV bulastiysa da olan kadina olmus ya bosver. Rahim kanseri fln. Ama ins allah korumustur ve bir daha yapmaz bu
iyi de kocasına da bulastıracaktır yanii
Ne olursa olsun soylemelisin es kaza bir ogrenirse onun gozund. o... pudan farkin kalmaz hakli olarak tabi
Koçan o kadar anlayışlı biriyse söyle ama bundan sonra sana hiç güveni kalmaz bunu da bil
korkum güvensizlik
Hiç bulaşma derim yine de sen bilirsin tabii
merhana dürüst türk kadını... kadınlarda sünnet edilmeli bence... şu duruma bak..
sünnet ne işe yarıyor
zevk alma duygun köreliyor biraz düzenlenıyor.
bunu bilmeye hakkı var son karar ona kalmış bacım sana değil sen ona söyle ayrılmak isterse onun kararı yüzsüzlük yapma
rejim mejim saçmalayan dal*l*amaya bakma sen kocanın bilmeye hakkı var ve ömür boyu vicdan azabı duymaktansa mutlaka söylemelisin
Bosluk falan hikaye. Sevmiyorsan bosanacaksin sonu yok bunun.
Söyleme. Sessizce çekip git hayatından, onu yaralamadan. Bari bunu ondan esirgeme
En iyisini yapar.
soyle ve hayatındn çık! ardındnda vermeye devam et çapkınlara!
Bir yerde okumuştum sen yinede tam araştır. Kocan haricinde başka bir kişiyle ilişkiye girersen kocan artık sana helal olmuyor diye biliyorum
dini nikah bozuluyor mu
dini nikah mı? eşin gayrımüslüm değilmiydi?
Hem bozuluyor hemde istesenizde yeniden evlenip birlikte olamıyorsunuz sağlam araştır durduk yere bir yuvayı yıkmayalım
Alakası yok dinden mi çıktı ki kocası artık helal olmasın.. sadece zina günahı yüklendi çok ağır bir günah olmakla nikahı düşürmez. İki taraftan biri dinin apaçık emirlerinden birini inkar etmedikçe dünden çıkmazlar dolayısıyla da nikah düşmez..
Kocasının buna hekal olmaması odediğim şarta bağlı.. tekrar birlikte olamamaları ise boşanma gerçekleşirse bu kadın yeniden evlenip cinsel ilişkiye girmedikçe eski kocasına dönemez.. bunun sorduğu mesele ise çok farklı birşey
Zinaya yaklaşmayın! O; hayâsızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. İsra 32
Erkek ve Kadın ; Nikah kıyılıp evlendikten sonra kocasının nikahında iken; yabancı (kocasından başka) bir erkekle zina ederlerse...
1. Nikah bağı kopar.
2- Erkek ben razıyım , karımı affettim, bir daha yapmayacak vs diyerek evli kalmaya devem etmek istese de evli kalamaz.
Örnek verdiğin ayetin içerdiği mana ile iddia ettiğin şey arasında hiçbir alaka yok.. o ayet öyle bir hüküm içermiyor zinanın Allah katında nasıl bir günah ve hayasızlık olduğunu içeriyor.. hiçbir tefsir kitabında o atetten bahsettiğin hükmü çıkaran bir müfessir yoktur. . Bununla birlikte zina çok büyük bir günah fuhşiyyat ve hayasızlıktır ama nikahı koparacak bir vasfı yoktur
Söylemen evliliğinin sonu olur söylememen senin iki ucu... sopa misali
adam usta bir çapkındı laflara bak hııımııınaaaa demiyo ki ben bile bile verdim
Dersen bitersin tövbe et uzak dur kapat unut gitsin
Söyleme bence
ilerleyen zamanlarda yeri gelince söylersin
Adamin usta cikmasi ne demek sen kendine hakim olamamissin. Kocanin karsisina cikip soyleyecek kadr cesaretin vardir umarim:))
Utanmadan bir de aldattım diyor. karaktersiz.
pardon aldattım demek yerine koynuna girdim yattım desem daha güzel olurdu dimi
O kocana yazık ulan. inşallah geç olmadan senin gibi bir karıdan boşanır da hayatını kurtarır. sana da iyi olur. hadi iyi günler.
kocanın boyle durumlara nasıl baktıgını bılmek lazım ayrıca sınırlı mı agresıf mı bılmıyoruz söylersen ne olur bellı degıl
Allah korusun bu nasıl bir boşluktur.. Önce git de bir tövbe et
Şöyle. De seni oldursun nasıl kadinsiniz. Ya evli. Oruspular. Utanmiyor musunuz. Oyle bisey yapmaya
bir hatadır yaptım hemen yakıştırma yapıyonuz
Yaparız. Utanmadin mi o adama aonu yaparken
utanmadım var mı itirazın
sen o kadar hakaret yazarken utanmadın mı
Niye utanayim. Gelmis burda. Yapdigin. Oruspulugu. Anlatıyor sun. Ben mi utanacam. o*
dilide uzun rezil kaltak adam inş seni öldürür
anlatmıyorum fikir istedim tüm sapıklar namus bekçisi çıktı
Belli. Oluyor. Kimin namuslu olduğu
Gerçekten pişmansan ve kocanı seviuor ıda seni seviyorsa günahınla kaldın unut
Şöyle ki öldürülen kadınlara bir yenisi daha eklensin
bir daha yapmayacagim diyotsan soyleme yoksa seni boşar
Bunu yapma sakın yemişsin bir halt kurcalama erkek bir ömür bu düşünceyle yaşayamaz
Ona sole bence oda karsiliginda seni bir karıyla aldatsın eşitlenmiş olur durum
Çocuk varsa bunu göz önünde bulundur lütfen. Allah affetsin.
söylersen güle güle kocanın yerınde olsam söylemeni ister ve boşanırdım
Saklamazsan sonucu boşanmak olur herhalde bence söyleme
Kocanı bir de benimle aldat, sonra söyleyip söylememeyi düşünürsün.
Usta bir çapkın değildir öküzün tekidir, yalanına kanmışsındır. Git kocana söyle eğer şiddet yanlısı biriyse kaçacak yer ara.
Sonra bilmem nerde kadın cinayeti diye haberlerde görcez. Olan olmuş pişmansan tövbe et kocana kadınlık yap. Hangi erkeğe olursa olsun direkt boşar.
Söylemek zorunda değilsin. Bırak yaşadığın zevk senle kalsın. Eşim için de aynı şeyi düşünürdüm.
hakaretsiz nadir bir yorum
Söyleme cinayete kurban gıdersın valla turk erkeklerı pıskopat
kitapsıs :S nasıl capkındı diyorsn ben kocanın yerinde olsam walla billa öldürüürm 2nizde
nasıl aldatiyon, tanışıyomusun ki? bir tanıdık mı yoksa
iş arkadaşım
aferim. şimdi sürekli o ilişkiye girmek isticek senle
tekrarı olur anam olur. adam seni köşeye sıkıştırır yinede tekrarı olur. yapmicaktın ilk sefer
işi bırakacan yeni iş buldum
işi bırakacaksan olur. yoksa her gördüğünde yapmak ister. iyi ders olsun sana kocandan aldığın haz neyine yetmiyo
naptın söyledin mi
söyleme boşver aldatmaya devam et birşey olmaz korkma
kocam serseri olsa zaten pişman olmazdım
zaten aldatan aldatana sen aldatmışsın çokmu
söyleme sadece 1 defaysa tamam. devamı getirme ve kocanı sev başkasıyla bu işi yapma artık
Empati kur bencillik yapma ilişkininz hepten boka sarar bence