Diğer Eve hazır su almak mı yoksa arıtıcı taktırmak mı mantıklı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ama ev kira ve tayinciyiz. Hangisi daha kârlı ve de mantıklı her açıdan yani?Siz hangisini kullanıyorsunuz? Eve hazır su almak mı yoksa arıtıcı taktırmak mı mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kiracıda olsanız taşınırken arıtıcıyı söküp götürebilirsiniz sonuçta.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş bilmiyordum o yüzden sordum Yorumla Zevahir06 +1 yıl Ozaman arıtıcı en mantıklısı.. Yorumla
19eylül03 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl aritici tabiki de her acidan tasindan da zaten götürüyorsun gittigin yere yani kiralik bir durum yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilgim yoktu eşimde götürülebiliyor taşınırken dedi merak ettim ondan sordum Yorumla
fiidaan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Arıtma cihazı bence daha iyi hem daha hesaplı 0 0 Yorumla
OkanTas34 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kiradan düşecekse Arıtıcı mantıklı olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kiradan düşmez sanmıyorum. Eşim taşınırken götürebiliyoruz diyor ama Yorumla OkanTas34 +1 yıl Tabiki portatif bir cihaz alın Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Arıtıcı aşdım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kiracıda olsanız taşınırken arıtıcıyı söküp götürebilirsiniz sonuçta..
Öyleymiş bilmiyordum o yüzden sordum
Ozaman arıtıcı en mantıklısı..
aritici tabiki de her acidan tasindan da zaten götürüyorsun gittigin yere yani kiralik bir durum yok
Bilgim yoktu eşimde götürülebiliyor taşınırken dedi merak ettim ondan sordum
Arıtıcı almak en mantıklısı
Arıtma cihazı bence daha iyi hem daha hesaplı
Kiradan düşecekse Arıtıcı mantıklı olur
Kiradan düşmez sanmıyorum. Eşim taşınırken götürebiliyoruz diyor ama
Tabiki portatif bir cihaz alın
taze taze tüketmek istiyor san arıtma sistemi
arıtıcı koy
Arıtıcı aşdım.
arıtıcı taktırmak