Merhaba KS ailesi 👋 Ben Hatay'da konaklıyorum ve suyu gerçekten çok kötü 😵 ben 1.5 senedir su arıtma cihazı kullaniyorum ve oldukça memnunumHem damacana tak çıkar yapmıyorum hem de damacananın ekonomik yükünden kurtuldum 😊
Sizce su arıtma cihazı lüks mü yoksa bir ihtiyaç olarak mı görüyorsunuz?
Bak iyi fikir verdin bana 🤔 her hafta 2-3 kere damacana değiştiriyoruz. Yazın sanki biraz kokuyor gibi oluyor. Su arıtma cihazında kokma suda elektriklenme tadında gariplik falan yok değil mi 🤔 aslında alsak iyi olurdu. Fiyatları nasıl?
Evde olsam sana gösterirdim! Babam 25km mesafeden yayla suyu alıyor 6 damacana. Bunlarla çay demliyoruz su içiyoruz aşağı yukarı haftada 1 doldurup geliyoruz. Son 2 damacana kokuyor 🤢 arıtıcı zararlı diyorlar babam almıyor. 😞
Arıtıcı zararlı hikayesi tam bir hurafe! Bi zararı yok! Periyodik bakımlarını yapın hicbir sorun teşkil etmez. Hatta gönül rahatlığıyla yararlı diyebilir...
Tabikide bir ihtiyaç! Ülkenin neredeyse her yerde sular bakımsız ve zevkle içilecek bursu değil! Bazı kişiler hazır su satılması için bilerek bozduklarını iddia ediyor...
Reis ben 9 ay önce şimdiki evime taşındım. Geldiğimde arıtma cihazı vardı. Ben arıtma cihazıyla çayımı demiyorum suyumu içiyorum 10 numara bisey. Bir de bunun filtresi 1 seneyi aşmıştır degistirmedim. Ne kadar sürede bir değişmesi lazım?