Diğer Yeni yıl sana ne getirecek söyleyim mi? anlamyok Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor mutlu yıllarrr dielerim herkese :D evet yeni yıl size neler getirecek tahminde bulunuyum mu? Güncellemeler+1 yıl yeni yılın herkese huzur mutluluk sağlık getirmesi dileğiyle...🤍 Yeni yıl sana ne getirecek söyleyim mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl mutlu yıllar... getiricek mi görürücek mi merak ediyorum 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl getirecek fazla bu yıl sende :D Yorumla live-in-the-moment +1 yıl inşllah görücez bakalım...🤣 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle ama kötü bir şey dersen saçını başını yolarim 2020 den sag çıktım ben 🤨 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl dost kazığı :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana bulun kendimi kandırmaya ihtiyacım var şu an:) 1 5 Yorumla anlamyok +1 yıl mutlu bir evlilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En korktuğum şeyi söyledin 😂 nokta atışı yani Yorumla anlamyok +1 yıl korkma korkma :D hayattının aşkını ve evliliği yakalayacaksın yakın zamanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay hadi doğru olursa haber veririm sana 😂 Yorumla anlamyok +1 yıl inşallah kız bak bekliyorum buradayım :D Yorumla
cancurr Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sağlık, huzur ve mutluluk getirsin sevdiklerimle birlikte, gerisi mühim değil. 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Umarım iyi şeyler getirir 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl huzursuz mutluluk arafta kalacaksın tam yaşamana engel olacak durumlar yaşayacaksın Yorumla EldrithcArrow__ +1 yıl Içime su serptin. Iyi birşeyler olsa paniğe kapılırdım 😅 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Söyle bakalım. Bir müneccimliğin eksikti. 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl eğitim başarı Yorumla Lucky-Luke +1 yıl O kaçınılmaz. Başka? Sen beni tanıyorsun kızım daha düzgün bir şey salla. Yorumla
Leternite Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Ben tahmin ediyorum senin tahmini göreyim 1 9 Yorumla anlamyok +1 yıl yalnızlık Yorumla Leternite +1 yıl Paraydı Yorumla anlamyok +1 yıl paran kısa vadeli olacak ama bu yıl da arkadaş aile ve aşk hayatında yalnızlığa itileceksin bunalımlara gireceksin jheshfghsd :D Yorumla Leternite +1 yıl Ben daha çok iyimser bakıyordum ağzını hayra aç şom ağızlı dndkdd Yorumla anlamyok +1 yıl yok hissetiklerimi yazdım işte jsbjshckjasdhk :D Yorumla Leternite +1 yıl Götümü kaşıyim de bi şey olmasın Yorumla anlamyok +1 yıl kaşı kaşı nazara geleceksin çevrende istenmeyensin kem göz varrr üstünde ahjhsdfjhsdkjfhdsj Yorumla Leternite +1 yıl Ya annem zaten dedi bana çevremde bi abi var işlerim iyi gidiyor bu aralar nefsi pis adam gözü bende anneme ne zaman bundan bahsetsem poponu kaşı diyor bende kaşıyorum shsj Yorumla Leternite +1 yıl Gotünü olacaktı Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzel şeyler söyle bana 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl aileye minik bir birey gelecek :D shdjsdk Yorumla HillssMoon_ +1 yıl Tövbe de kız ajahajahajaj Yorumla
Meftun007 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Valla söyle kötü bir şeyse intihar edicem 😂 1 4 Yorumla anlamyok +1 yıl bu yılın sana süprizi var mutlu olacağın şey :D jzshjhkj Yorumla Meftun007 +1 yıl Sırf bunu dedim diye soylemiyosun dimi 😀 Yorumla anlamyok +1 yıl yok bu yıl çok istediğin şey gerçekleşecek seninde biraz çaba istiyor ama Yorumla Meftun007 +1 yıl Çabalarsam olur diyosunn Yorumla
Blackh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl 100 milyon getirmeyecegi kesin de ☹ 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl biz bu hayatı şans esri yaşıyoruz zaten jshdjusg :D Yorumla Blackh +1 yıl Gercekten oyle yaa😂😂😂 Yorumla
MontrealImpact Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Evet buyur kahin ahtapot🤣 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl bolca spor ve sağlık :D Yorumla MontrealImpact +1 yıl Eyvallah herkese saglik versin🤣 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Benim alamadığımı yeni yil nasil getirecek 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl ağa beee :(( Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Buna bi tane yakılır ama kullanmıyorum 😂 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, değerli insan bulun bakalım. 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl aşk Yorumla
Rafayelll Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnş Sayamacağım Kadar Paradır. Buyur 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl hadi seni mi kıralım para :D ashxgshjgkajs Yorumla
guruadam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sağlık, mutluluk ve huzur getirsin herşeyden önce arkadaşlar, iyi seneler dilerim. 2 0 Yorumla
Honey_mom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bulun kardeşim 4 1 Yorumla anlamyok +1 yıl huzur Yorumla
Irene_Sophia Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hadi söyle 😃 4 1 Yorumla anlamyok +1 yıl bolca tatil Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Olurrr 3 5 Yorumla ByToRo +1 yıl Ben geldim ben :D Yorumla Burbie +1 yıl @ByToRo ay ne diyeceğimi bilemedim 😄 Yorumla anlamyok +1 yıl kendinde yenilikler yapacaksın bu en çok çizimine yansayacak :D ;) Yorumla Burbie +1 yıl Yaa sen ciddi misinnn çok sevindim 💜💜💜 Yorumla anlamyok +1 yıl evett 🤍 sen 6. hissime güven :D bgfjakjhka Yorumla
July_22 Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Olur😁😁 3 1 Yorumla anlamyok +1 yıl doğum gününde büyük aksilik yaşayacaksın bu yıl :D jabwdhgakjas Yorumla
Oxygenalamiorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Lutfen 2 1 Yorumla anlamyok +1 yıl para Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Söyle bakalım 2 1 Yorumla anlamyok +1 yıl yeni dostlar Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi 2 3 Yorumla anlamyok +1 yıl bolca hediye Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Bilmem ki. Teşekkürler Yorumla anlamyok +1 yıl rica ederim :D Yorumla
gizemlii893 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl evet 2 4 Yorumla anlamyok +1 yıl ayrılık Yorumla gizemlii893 +1 yıl yokki sevgilim ayrılayım :P Yorumla anlamyok +1 yıl daha 365 gün var kız :D dur bakalım Yorumla gizemlii893 +1 yıl fsdl :SD Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 6 Yorumla anlamyok +1 yıl borç Yorumla qolokisP +1 yıl hiç borca girmedim, sevmem de.. İnşallah getirmez Yorumla anlamyok +1 yıl ilk olacak 2021 sayesinde fdgrsyfhdfdh :D Yorumla qolokisP +1 yıl Ağzını hayra aç,,, insanı pişman etme cevap verdiğine Yorumla anlamyok +1 yıl ya sanki ben borç dediğimde borça gireceksin takıl geç :D Yorumla qolokisP +1 yıl Takılma geç olacak sanırım,,, ya da sen az bana takılsana :D Yorumla
hodri_meydan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl evet söyle. 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl aşk Yorumla
Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl olumsuz enerji veren insanlarda bu yıl teker teker uzaklaşaksın :D Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl İnşAllah. 😄 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl aşk Yorumla fernandosucree +1 yıl Çok zor ama bakalım tutarsa seni bulucam kdjxkjc Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Bulun lütfen 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl bu yıl deprasyondan çıkacak güzel şeyler yaşayacaksın :D jshcjabs Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl cinsiyet değiştireceksin şaka şaka hdjagdhjaghja :D bu yıl sana da aşk yolu gözüküyor tam da kendin gibi birini bulacaksın :D Yorumla
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl ayrılık hüzün drama Yorumla
Securty3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Soyle bakalim ins senide getirir 😊 1 5 Yorumla anlamyok +1 yıl büyük boşluğa itileceksin Yorumla Securty3434 +1 yıl Itildim bile 😔 Yorumla Kadriyee03 +1 yıl @securty3434 harbi kardeşimsin ya Yorumla Kadriyee03 +1 yıl @securty3434 yanlış oldu yani gerçekten dolandırıcı bi insansın seni engelliyorum Yorumla Securty3434 +1 yıl @Kadriyee03 bos bos konusma ya delirdin yine sana hamilelik cidden yaramadi Yorumla
FragileDreams Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl ayrılık Yorumla
Temet_Nosce Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle bakam 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl evlilik :D Yorumla Temet_Nosce +1 yıl Aman Allah korusun Yorumla
Merlo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Bulun knk🤷♂️😕 1 3 Yorumla anlamyok +1 yıl işsizlik Yorumla Merlo +1 yıl Nerden yola ciktin😂 Yorumla Merlo +1 yıl Cok iyi moral veriyosun helal🤦🏻♂️ Yorumla
Busta_ryze Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl deprasyon Yorumla Busta_ryze +1 yıl Ağzından bal damlıyor herkese olumsuz yazmışsın Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Buyur 1 4 Yorumla anlamyok +1 yıl dostluk Yorumla Sonjin +1 yıl Ya ne dostulupu zaten dostum var 4 senedir sapım flörtten ilerisi olmuyor yav Yorumla anlamyok +1 yıl işte dosttan arkadaştan öteye gidemeyeceksin bu yılda seneye değişir işler belki :D jsbcfjkbsdh Yorumla Sonjin +1 yıl Olm dalga geçiyorsunuz sşz benimle 4 sene zaten ileri gidemedim skfkldkg hay aksi Yorumla
gerçekdomateslikek Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Dinliyorum bro 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl dost kazığı Yorumla gerçekdomateslikek +1 yıl Vurduuu, gol olduuuu 🚬✌️ Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl dostluk :D hehehhe Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl bolca dert Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl huzur Yorumla
evlenmekistiyomya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl hadi söyle bakalim 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl bolca galibiyet Yorumla evlenmekistiyomya +1 yıl hadi inşallah Yorumla
hoş_muhabbet Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Bulun bakalımmm 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl seni sıkılmadan dinleyen biriyi bulacaksın :D akjalkhla Yorumla
KodAdıyokya Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bulun bakayım dişi merlin 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl akraba kazığı hjagxhgsj :D Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl mutluluk :D Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Buyur söyle 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl uzun zamandır küs olduğun konuşmadığın biriyle bu yıl barışacaksınız ve aranız iyi olacak :D hgwadhgahj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyllee 1 1 Yorumla anlamyok +1 yıl çok istediğin hayalini bu yıl gerçekleştireceksin :D Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyleeeeee 1 2 Yorumla anlamyok +1 yıl aşk Yorumla hasandldl +1 yıl Umarım hep cinsel obje olarak kullanımdım artık aşk istiyorum Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl hadi söyle 1 3 Yorumla anlamyok +1 yıl sana hep olumsuz enerji veren bir ortama gireceksin :D shdjhdsjhsdj Yorumla safadgn +1 yıl evde girdim ama iş yeri sürekli olumsuzluk veriyor :D Yorumla anlamyok +1 yıl bu yıl daha da katlanacak ve işe yeni biri gelip senle uğraşacak sadghjagdjha :D Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Bi bok getirmez be 1 0 Yorumla
CehеnnеmdekіVodka Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl Söyle bklm 2 1 Yorumla anlamyok +1 yıl eğitimde başarıyı yakalayacaksın :D Yorumla
hibitchies Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Söyle 2 2 Yorumla anlamyok +1 yıl yakın arkadaşınla aranla sevgili girecek :D ebhdjhskj Yorumla hibitchies +1 yıl İnş öyle bir şey olmaz ya çok sıkıntı agahdjdkck Yorumla
Setter222 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Hic biseyy1🤭🤭🤭 1 4 Yorumla Setter222 +1 yıl Banada soyle bakim. duzgun soylle. bari. bu yil. guzel. olsun yaa🤭🤭 Yorumla anlamyok +1 yıl mutluluk ve huzur :D Yorumla Setter222 +1 yıl Isallhhj yaaaaaaaaa aminnnññnnnnnnn Yorumla Setter222 +1 yıl Boyle olursa söz yil. sonundaa bilezik. alcam. sana. hemde. adana burmasi🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
mutlu yıllar... getiricek mi görürücek mi merak ediyorum
getirecek fazla bu yıl sende :D
inşllah görücez bakalım...🤣
Söyle ama kötü bir şey dersen saçını başını yolarim 2020 den sag çıktım ben 🤨
dost kazığı :D
Bana bulun kendimi kandırmaya ihtiyacım var şu an:)
mutlu bir evlilik
En korktuğum şeyi söyledin 😂 nokta atışı yani
korkma korkma :D hayattının aşkını ve evliliği yakalayacaksın yakın zamanda
Ay hadi doğru olursa haber veririm sana 😂
inşallah kız bak bekliyorum buradayım :D
Sağlık, huzur ve mutluluk getirsin sevdiklerimle birlikte, gerisi mühim değil.
Umarım iyi şeyler getirir
huzursuz mutluluk arafta kalacaksın tam yaşamana engel olacak durumlar yaşayacaksın
Içime su serptin. Iyi birşeyler olsa paniğe kapılırdım 😅
Söyle bakalım. Bir müneccimliğin eksikti.
eğitim başarı
O kaçınılmaz. Başka? Sen beni tanıyorsun kızım daha düzgün bir şey salla.
Ben tahmin ediyorum senin tahmini göreyim
yalnızlık
Paraydı
paran kısa vadeli olacak ama bu yıl da arkadaş aile ve aşk hayatında yalnızlığa itileceksin bunalımlara gireceksin jheshfghsd :D
Ben daha çok iyimser bakıyordum ağzını hayra aç şom ağızlı dndkdd
yok hissetiklerimi yazdım işte jsbjshckjasdhk :D
Götümü kaşıyim de bi şey olmasın
kaşı kaşı nazara geleceksin çevrende istenmeyensin kem göz varrr üstünde ahjhsdfjhsdkjfhdsj
Ya annem zaten dedi bana çevremde bi abi var işlerim iyi gidiyor bu aralar nefsi pis adam gözü bende anneme ne zaman bundan bahsetsem poponu kaşı diyor bende kaşıyorum shsj
Gotünü olacaktı
Güzel şeyler söyle bana
aileye minik bir birey gelecek :D shdjsdk
Tövbe de kız ajahajahajaj
Valla söyle kötü bir şeyse intihar edicem 😂
bu yılın sana süprizi var mutlu olacağın şey :D jzshjhkj
Sırf bunu dedim diye soylemiyosun dimi 😀
yok bu yıl çok istediğin şey gerçekleşecek seninde biraz çaba istiyor ama
Çabalarsam olur diyosunn
100 milyon getirmeyecegi kesin de ☹
biz bu hayatı şans esri yaşıyoruz zaten jshdjusg :D
Gercekten oyle yaa😂😂😂
Evet buyur kahin ahtapot🤣
bolca spor ve sağlık :D
Eyvallah herkese saglik versin🤣
Benim alamadığımı yeni yil nasil getirecek
ağa beee :((
Buna bi tane yakılır ama kullanmıyorum 😂
Selam, değerli insan bulun bakalım.
aşk
İnş Sayamacağım Kadar Paradır.
Buyur
hadi seni mi kıralım para :D ashxgshjgkajs
Sağlık, mutluluk ve huzur getirsin herşeyden önce arkadaşlar, iyi seneler dilerim.
Bulun kardeşim
huzur
Hadi söyle 😃
bolca tatil
Olurrr
Ben geldim ben :D
@ByToRo ay ne diyeceğimi bilemedim 😄
kendinde yenilikler yapacaksın bu en çok çizimine yansayacak :D ;)
Yaa sen ciddi misinnn çok sevindim 💜💜💜
evett 🤍 sen 6. hissime güven :D bgfjakjhka
Vergi, çok vergi, daha çok vergi
Olur😁😁
doğum gününde büyük aksilik yaşayacaksın bu yıl :D jabwdhgakjas
Lutfen
para
Söyle bakalım
yeni dostlar
Söyle hadi
bolca hediye
Bilmem ki. Teşekkürler
rica ederim :D
evet
ayrılık
yokki sevgilim ayrılayım :P
daha 365 gün var kız :D dur bakalım
fsdl :SD
Söyle bakalım
borç
hiç borca girmedim, sevmem de.. İnşallah getirmez
ilk olacak 2021 sayesinde fdgrsyfhdfdh :D
Ağzını hayra aç,,, insanı pişman etme cevap verdiğine
ya sanki ben borç dediğimde borça gireceksin takıl geç :D
Takılma geç olacak sanırım,,, ya da sen az bana takılsana :D
evet söyle.
aşk
Olur.
olumsuz enerji veren insanlarda bu yıl teker teker uzaklaşaksın :D
İnşAllah. 😄
Söyle bakalım
aşk
Çok zor ama bakalım tutarsa seni bulucam kdjxkjc
Bulun lütfen
bu yıl deprasyondan çıkacak güzel şeyler yaşayacaksın :D jshcjabs
Söyle bakalım
cinsiyet değiştireceksin şaka şaka hdjagdhjaghja :D bu yıl sana da aşk yolu gözüküyor tam da kendin gibi birini bulacaksın :D
Söyle
ayrılık hüzün drama
Soyle bakalim ins senide getirir 😊
büyük boşluğa itileceksin
Itildim bile 😔
@securty3434 harbi kardeşimsin ya
@securty3434 yanlış oldu yani gerçekten dolandırıcı bi insansın seni engelliyorum
@Kadriyee03 bos bos konusma ya delirdin yine sana hamilelik cidden yaramadi
Söyle
ayrılık
Söyle bakam
evlilik :D
Aman Allah korusun
Bulun knk🤷♂️😕
işsizlik
Nerden yola ciktin😂
Cok iyi moral veriyosun helal🤦🏻♂️
Et bakalım
deprasyon
Ağzından bal damlıyor herkese olumsuz yazmışsın
Buyur
dostluk
Ya ne dostulupu zaten dostum var 4 senedir sapım flörtten ilerisi olmuyor yav
işte dosttan arkadaştan öteye gidemeyeceksin bu yılda seneye değişir işler belki :D jsbcfjkbsdh
Olm dalga geçiyorsunuz sşz benimle 4 sene zaten ileri gidemedim skfkldkg hay aksi
Dinliyorum bro
dost kazığı
Vurduuu, gol olduuuu 🚬✌️
Söyle bakalım
dostluk :D hehehhe
Söyle
bolca dert
Söyle
huzur
hadi söyle bakalim
bolca galibiyet
hadi inşallah
Bulun bakalımmm
seni sıkılmadan dinleyen biriyi bulacaksın :D akjalkhla
bulun bakayım dişi merlin
akraba kazığı hjagxhgsj :D
Söyle
mutluluk :D
Buyur söyle
uzun zamandır küs olduğun konuşmadığın biriyle bu yıl barışacaksınız ve aranız iyi olacak :D hgwadhgahj
Söyllee
çok istediğin hayalini bu yıl gerçekleştireceksin :D
Söyle
borçlar
Söyleeeeee
aşk
Umarım hep cinsel obje olarak kullanımdım artık aşk istiyorum
hadi söyle
sana hep olumsuz enerji veren bir ortama gireceksin :D shdjhdsjhsdj
evde girdim ama iş yeri sürekli olumsuzluk veriyor :D
bu yıl daha da katlanacak ve işe yeni biri gelip senle uğraşacak sadghjagdjha :D
Söyle
hüzün
Güzel şeyler söyle 😝
aşk
Bulun bakalım
hüzün
soyleme allah bilir
Muneccimmisin
Bi bok getirmez be
söyleme
Söyle bklm
eğitimde başarıyı yakalayacaksın :D