Gizli Üye(36-45)+1 yılO_o kizzz sacmalama beee güzelsin tatlisin dogal bir güzeligin var. bakimli olmak icin ilamki parami lazim? lazim degil. mesela saclarini ör yatmadan önce sabah kalk yapili sacin olmus olur :) ya da saclarini pipete sar 1-2 saatligine dogal kivircik olur ya da topuz yap. makyaja bile ihtiyacin yok yapmak istesende sende bir eyeliner ve bir parlatici yeter.
internette arasdir cilt bakimlari sac bakimlari icin evde bulunabilen malzemeleri kulanabilirsin bende tv de görüdklerimi yaparim :D. kiyafet konusundada kendini kasma fotodaki cok güzel sade bosuna kuruntu yapma. mesela part time is bulabilirsin 2-3 günlük kendi harcligini cikartirsan kendine harciyabilirsin. calisma hayatina basladigin zaman kendine insallah zaman ayirirsin :) ama herkes ayni fikirde bence hic dert edecek birseyin yok :) kalbini hep temiz tut...24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcogu kisi pazardan alisveris yapiyor hem ucuz hem güzel diye bende vallah öyleyim :D
Soran+1 yılAynen canım teşekkür ederim önerilerin için:)
Cevap sahibi+1 yılbende tsk ettim yardimci olduysak az cok ne mutlu bana :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence gayet güzelsin :D
Arkadaş ortamında kendini çirkin hissediyorsan bence o arkadaş ortamına güvenme.
Ben arkadaşlarımla bir araya gelince herkes bir şekilde güzel olur. Birbirimize veririz eşyalarımızı. Bazıları kıyafet vermeyi istemiyor, hijyenik bulmadıkları için. Onlarda şal, toka, kemer gibi detayları paylaşır. :D
Böyle bir arkadaş ortamı bulmanı dilerim :D02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımdan nasıl isterim kıyafet bir günlüğüne de olsaa
- +1 yıl
Toplanıp dışarı çıkacakken önce birinin evinde toplanmıyor musunuz? Biz evde biraz takılıp öyle dışarı çıkıyoruz. Arada birbirimize kıyafetlerimizi de veririz. Sen isteyemezsin ama arkadaşın sorar şu kıyafet sana çok gidecek, bir dene diye... Böyle yani :))
Fotonuzdan yola çıkarak yorum yapmicam!
Once kendiniz ile barışık olun halinize sukur edin eliniz ayağınız saglam.
Arkadaslarınizla degil kimse ile karşılaştırma yapmayin kendinizi
Durumunuza gelince
(ALLAHİN) size verdiklerini göremiyor musunuz?
Sorun para mı !
(ALLAH) bana cok para vermesin
Helal olması kâfi!!00 Yorumla
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. ehhh be güzelim güzellik başka nasıl olabilir ben anlamadım.. Şu resme bakıp şöyle derim;You are a wonderful girl like a beauty Goddess from came Olimpos... Seni beğenmeyen erkek gitsin kendini denize atsın boynuna taş bağlayıp. Genç olsaydım yarın kapındaydım...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılInşallah düzelir benim için dua eder misin yüzün kötü değil sivilce için suyla sabunla yüzünü yıkarsan bir de kolonya sürersen biter yağlı yememeye dikkat edip elin yağlıyken yüzüne dokunma sivilcelerine hiç bir zaman dokunma sıkılma sovilce olmaz ben sekiz ay hiç Orkid alamadım tüylerim için bakım için sivilcelerim icin hiçbir şey yok siyah nokta da oluyor iz de kalıyor şimdi sabunla şampuan da bitecek peçete tuvalet kâğıdı ıslak mendil hepsi bitti sadece lazım olduğu kadar olsun diyorum o bile olmuyor utanıyorum üzülüyorum herkes bakımlo oluyor dışarıya çıkınca bir yer de olunca herkes fazladan şeyleri olduğu için saçlarını boyuyorlar mesela onlar fazladan bir şey bakım yapıyorlar bir de fazladan birkaç tane küpe takıp saçlarını boyuyorlar utanıyorum kendimi çocuk gibi hissediyorum onlar benden daha büyük gibi bir de daha güzel diyorum erkekled olumca daha çok utanıyorum mesela birini sevince orada başka biri oluyor ya da başkalarıno görüyor ben onların yanında bakımsızım çok utanıyorum ben iyi biriyim bir de daha çok dikkat ediyorum fazladan istemiyorum ama uğraşmayanların oluyor bizim olmuyor lazım olan bir şey olmuyor
00 YorumlaBacım inanki 5liraya giydigim etege hayran kaliyorlar nerden aldin diye soruyorlar :-) güzel giyinmek icin cok paran olmasi na gerek yok inanki semt pazarlarında çok guzek seyler oluyor bazen magzalarin dısardaki sepetleri karistirrim guzel seyler cikiyor :-) yakıştır giy güzele cuval giyse yakisir :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam canım pazardan giyinmeye gocunmuyorum da bana böyle ezikmişim bakanlar oluyo markalı giymiyorum diye onlara üzülüyorum sadece.
- +1 yıl
Markali onca para verdikleri seylrr polyester naylon msgzada calistim öylesine kalitesiz kümaslardan yapilmis seyleri ucuk fiyatlara satiyorduk bende cok takillirdim. Oyle seyler uzaklastim o arkadaslarimdan sen guzelsin ama onlar sana cirkin muamelesinde bulunuyorlar niye hergun sâatleri ayna kârsinda gecirmedigin için boya kupu olmadigin icin ahh ben bilirim ne cektiydim artik kendimi okadar cirkin saniyodumki megersem kendimin farkinda olmadigim icin hayati zehir ediyomusum simdi sürekli iltifatlar görücüler kapimda o surtüklerde catliyorlarr :D
+1 yılHayır tabikide. Çok güzel tatlı bir kızsın. Herşey kıyafet giyim mi sanki? İnsanlar seni kıyafetine giyimine göre yargılamıyoki, karakterine duruşuna göre yargılıyo. Eğer tersini yapan varsa zaten bırak senden uzakta dursun. Çok iyisin güzelsin sakın moralini bozma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilsem sorun yok aşırı bir güzellik istemiyorum zaten:)
- +1 yıl
çirkin değilsiin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bazı insanlar saatlerce makyaj yapar bazı insanlar sadece bir anlık gülümser" sözünü ispat eder niteliktesiniz.
Etrafta çok fazla makyaj güzeli görmeye alışık bu gözler böyle safkan bir güzellik karşısında biraz kamaştığını itiraf edebilirim.
Mutlu olun mutlu kalın.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim
Bir Kadının En Güzel Hali, Suratında Makyaj Adı Verilen O Pisliği Attığında Ortaya Çıkar.
Sen Gördüğüm Çoğu Kadından Güzelsin. Hiç Tasa Etme. Biz Onların Uykudan Uyandığında ki O Hallerini de Biliyoruz. Sen Doğal Güzelliğinle Onlara Fark Atarsın. Sandığından Çok Daha Güzelsin.10 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılben param olsa bile hiç öyle özenmem boşver kim ne derse desin düğüne giderken bile makyaj yapmam ya da yeni bir şey alıp giymem kim ne derse desin onlar senin gerçekten arkadaşınsa seni anlarlar
10 Yorumla
+1 yılçok gereksiz bir soru olmamış mı sence de eğer resim koymasaydın inandırıcı gelcektin ama resmen duygu sömürüsü yapmışsın ben anlamıyorum burdakiler sizi beğenince noluyor tatmin mi oluyorsunuz sevgili gizli hanım?
02 Yorumla
Soran+1 yılResim koymadan da sordum bu soruyu ama bu seferde resim koy diyenler oldu. Herkesin her istediğini yapmam mümkün değil. Duygu sömürüsü falanda yapmadım yapsam elime ne geçecek onu da anlamış değilim burada kimse tanımıyo zatn beni diye koydum. Nereye bağlamışsın hemen. Yanlış oldu yani neyse iyi günler.
- +1 yıl
benim kızdığım burdaki insanların dediğine göre hareket etmen çoğu psikopat ne kadar doğru olcak dedikleri. bak arkadaşım eğer elin ayağın tutuyorsa sağlığın yerindeyse sen aynaya her baktığında kendini güzel buluyorsan olay bitmiştir umarım dediğimi anlamışsındır kendinizi bu şekilde düşürmeyin!
+1 yılBemce tatlısın. Neden böyle düşünüyosn ki. Ne insanlar var ne kadar para verip aldigi kiyafetlerle kokos ve itici duran. Ben hep derim kiyafetn ücretiyms baska seylerms bos. Icin temiz olsun kalbin güzel olsun yeter. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen artık bende böyle düşünüyorum teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederm :)
güzel kızsın senin yaşadığını bende yaşadım ama sıkmadım hiç kendimi çünkü şık olmak pahalı giyinmek demek değil ki çok ucuza çok şık güzel şeyler var ayrıca yaş ilerleyince daha iyilerine sahip oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okuyorum işte daha 3 senem var bitmesine. :/
+1 yılSenin Doğal Güzelliğin O arkadaşlarının bütün güzelliğine bedel melek gibisin baş tacısın ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten miii
- +1 yıl
Aynen Aynen doğal güzelliğin çok şeker. Nazar değmesin.
Soran+1 yılteşekkür ederim yaa
- +1 yıl
Rica ederim Kardeşim eyvallah. Canını sıkma Sen herkesden güzelsin.
+1 yılGüzelim bak bir bayana kıyafetten çok hanımefendilik yakışır. Bu sitede çok kıyafet gördük ama içinde insan göremedik.. sende kıyafet göremedik ama içinde insan gördük. Bu özelliğini kaybetme yeter.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
kendi kendine kuruntu yapma cirkin falan değilsin ayrıca bakımla bir yere kadar değişiyor zaten insan. kendini sev cünkü gayet hoşsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim arkadaşm sağol:)
çok samimi söylüyorum senin doğal güzelliğin yeter. bazıları boya küpüne düşse bile bir şeye benzeyemiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim arkadaşım. Böyle çok itici durmasam yeter çok güzel olmak istemiyorum zaten.
Soran+1 yılÇok sağol çok mutlu ettiniz benii:)
Pardon ama neyin kafasını yaşıyosun bebek gibi kızsın dişlerin vücudun falan :) takma kafana böle gereksiz şeyleri :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım:)
+1 yılBırak kendini onlarla kıyaslamayı. Onlar seni kendileriyle kıyaslasın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden benle kıyaslasınlar kii
- +1 yıl
Sen beni anlamadın. Neyse boşver
Soran+1 yılEvet anlamadım arkdaşım ne demek istedin söyler misin lütfenn
Bakim yapmak istiorsan evdede yapabilirsin bal maskesi sodayla yuzunu yikamak gibi pazardada cok guzel sik kiyafetler oluor alabilirsin duru bir güzelligin var önemli olan giyim degildir ki canim
00 YorumlaDiğer konusunda 494 cevap paylaştı. canım çok hoş güzel bir kızsın neden böyle kendini çirkin buluyorsun anlayamadım doğrusu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım çok güzel giyiniyor ben ezik hissediyorum kendimi:/
Soran+1 yılGerçekten mii çok teşekkür ederim arkadaşım
takıyla v. s uğraşacağına cisco nun setifikalarını almak için çalış. okul bitince bom boş mühendis olmazsın elinde bir kaç sertifika olur. en az 1 mikroişlemci programlamayı bil.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim o kim ki
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim önerin için
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sağlıklı olduğuna şükret seni seven beğenen bu haliyle yetişir elin yüzün gayet düzgün
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum napıyım onlar her gün farklı şeyler giyiyolar bende istiyorum üzülüyorm o yzden
Soran+1 yılNeden ki
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. okadar temiz yüzün varki ben şunu anlıyorum makyaj kadınların yüzünü cildini bozuyor sonrada makyajsız dolaşamıyorlar , sakın makyaj yapma sende altın değerinde doğal güzellik var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. si bu kızın sen olduğunu sanmıyorum, 2. si eğer gerçekten sensen çok güzelsin ve bakıma ihtiyacın yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim benim nye inanmıyosunuz ki valla
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir kolunun olmadığını düşün bir an...
ve çalışmayı düşün kendi paranı kazan ve dilediğini gerçekleştir. şükret.00 Yorumla
+1 yılbence alakası yok onlar makyaj güzeli akşam eski hallerine dönüyolar ama sen hep böylesin doğalsın
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama bende makyaj yaparsam güzelleşirim belki onlar gibi:/
- +1 yıl
bak bence doğallığını koru çirkinim felan deyip içine kapılma onlarda ki güzellik çabası herkes benle ilgilensin çabasıdır belki illa makyaj yapıp güzel olucam diye çaba harcama bence
Soran+1 yıl:( ama böyle çok itici duruyorum dmi:(
- +1 yıl
hiçte bile kendini böyle yargılama gayette güzelsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
bence kendine bu haksızlığı yapma hayata böyle devam et makyaj güzel olcağına doğal ol daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEminim durumun psikolojik. Onların senin halin hakkında konuştuklarını sanmıyorum. Bence çok güzelsiniz. 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama üzülmeyim diye söylüyosun dmi
Cevap sahibi+1 yılHayır. İnan senin durumunu bende yaşadım. Yemin ederim bir ara üstüme giyecek elbisem yoktu. Ne giydiğimi şu an aklıma getirdim. Gerçekten çok kötü. Allaha şükür şu an durumum iyi. Siz gerçekten güzelsiniz. Yani azda olsa elbiseniz vardır. Arasıra değiştirir giyersiniz. Bu kadar takmayın kafaya. Güzel bir kızsınız bu arada. 😎
Soran+1 yılteşekkür ederim çookk çokk sağol
Cevap sahibi+1 yılSizi çok iyi anlıyorum inanın bana. Sıkmayın canınızı. Aklınıza getirmeyin böyle şeyleri. 😎
+1 yılhayır ya yüzün de gayet temiz zaten erkekler boyalı kizlardan hoslanmaz bence gayet güzelsin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim arkadaşım:))
Gayet doğal bir güzelliğin var başkalarına aldırma onlar herkese bir şey söyler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım bir şey söylemiyoda çok havalılar ama bana karşı değil. Ben sadece kendi kendime onların yanında kendimi ezik hissediyorum.
Sadelik karmaşıklığın doruğudur, sen böylede iyisin emin ol hiçbir erkeğe süslü püslü doğal olmayan kadınlar çokda iyi gelmez
00 Yorumla
+1 yılBence bu soruyu soran kisinin fotosu degil sadece birilerinin fotosunu kullaniyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle bir şey yapayım yemnle kendi fotografım
- +1 yıl
Oyleyse guzel. Makyaja gerek yok benim tercihim agda yapmis makyajsiz
- https://m.youtube.com/watch?v=J9Y1YBl34bk
Sana cevabım bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir işe gir çalış
altın takı tak
kaliteli bir elbise 10 sene gidiyor04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılresim çekerken manzaralı bir yerde resmi çek
Soran+1 yılİşe giremem bilg mühendisliği okuyorum
Cevap sahibi+1 yılerkekler genelde yüz güzelliğine önem verir
takma seni seven yine gelir:)
Cevap sahibi+1 yılama unutma bir insan değerliyse
giydikleri de değerli olmalı
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. sade doğal güzelliğin var boşver başkasını boya küpü aramıyoruz
00 Yorumlaresme şöyle 1 baktım da bu soruyu sen sormuş olamazsın:)
02 Yorumla
Soran+1 yılYmnle bnim yaa vlla
Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Gayet iyisin yapmacık güzel değilsin en azndn doğal güzelliğin var ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef ama bende her gün farklı bir şey giymek isterdim:/
Hoş görünüyorsun. Gereksiz kuruntulara düşmemelisin :)
00 Yorumla
+1 yılbu haline ne yapcaksın daha manken olmayacaksan eğer
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
gayette güzelsin bence daha ne yapacaksın ki estetik felan mı bence hiç gerek yok alımlı ve hoş bir bayansın
öncelikle çok güzel birisisiniz. ama ondan daha da önemlisi kalbinizin güzel olması önemli. fiziki güzellikler her zaman geçicidir. takmayın kafanıza.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim elinyüzün duzgun canın sıkma gulsun de guzel bıraz bakım masraf ettırmez makjay ve renk uyumu elbıslerın sıkınt yok :)
00 Yorumla
+1 yılohaaa be nerene bakım yapcan bosver böyle daha güzel makyjla bilmem neyle yüzünü değitirme
00 YorumlaGüzellik kıyafetten ibaret değil dir ayrıca çok tatlı bir kızsın böyle düşünme :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım üzülmeyim diye söylemiyosundur inşallah:)
çirkin bir kız değilsin ayrıca tepeden topuz yakışır sana havalıda olur hani fotona bakınca diyyim dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten böyle mi düşünüyosun:)
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen en çok senken güzelsin unutma..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de bir kız olarak beni anlarsın insan yinede güzel giyinmek istiyor ama kesinlikle sen haklısın. Bende işe girince süslenirim artık:)
- +1 yıl
Tabi canım dert ettiğin şeye bak doğal güzelliğinin kıymetini bil :)
+1 yılTipinde değil psikolojinde bir sorun var.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi ezik hissediyorum braz malesef:/
- +1 yıl
Bir kişinin değeri kendisini nasıl hissettiği kadardır. Tipinde bir sorun yok, her gün farklı bir kıyafet giymek de asıl ezikliktir, kibirdir. Sen karakter ve bilgi olarak kendini geliştir gerisi gelir.
Gülümsemen yeter uzme kendini
00 Yorumla
+1 yılnormal yani sade kız iyidir itici değil.
00 YorumlaBoşver yapma. Bu halinle iyi. Abartmaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır çok güzelsin yanlış düşünüyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya
Cevap sahibi+1 yılne bakımı yapacaksın ki yüzün güzel doğal vücudun göründüğü kadarıyla güzel yapcağın bişi yok sadece temz ol güzel kok yeterli:)
+1 yılÇok hoş görunuyorsun bence
00 Yorumla
+1 yıldişlerin cok güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım teşekkür ederim:)
+1 yılÇok iyisin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çookk sağol
- +1 yıl
Rica
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bosver aldırma
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte olmuyo o dediğin:/
Fakir ama güzel kal.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yni
Soran+1 yılFakir olmak güzel bir şey mi sence
- +1 yıl
Sana güzelsin diyor para olmamasına güzel demiyor kanka da ben de youtube da dua sormuştum lazım olan şeyler yok diye biri de bana olmasın daha iyi olsa yatarsın dua etmezsin dedi bir kere etmezsin demesi mantıksız bilemez bir de hakkı yok bir de lazım olan şeyleri istiyorum bakım için sağlık için önemli hem de utanıyoruz fazladan bir şey istemiyoruz ki lazım olan şeyler yok bakım yapamıyoruz. bak tüyler için bir şey bir de Orkid alamıyorum
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbence şükret haline
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler