Merhabalar Neden öyle düşünüyorsunuz? Bence sizde çok güzel bir insansınızdır
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Sevgilime ayrildigimizda tipiyle alakalı kötü bir şey demistim ama benim dediğimi değil arkadaşlarımın dediğini söyledim cunku onlar bunu bana demişlerdi buna rağmen seninleyim seni seviyorum çünkü demistim çok kalbi kırılmış o da son ayriligimizda senden çok daha iyileriyle çıktım dedi bugün tekrar yüzüme dedi ben öyle olduğumu düşünmüyordum ama o dediği zaman herkes dese bile bu kadar… [+]
Sevgilime ayrildigimizda tipiyle alakalı kötü bir şey demistim ama benim dediğimi değil arkadaşlarımın dediğini söyledim cunku onlar bunu bana demişlerdi buna rağmen seninleyim seni seviyorum çünkü demistim çok kalbi kırılmış o da son ayriligimizda senden çok daha iyileriyle çıktım dedi bugün tekrar yüzüme dedi ben öyle olduğumu düşünmüyordum ama o dediği zaman herkes dese bile bu kadar… [+]
Bilmiyorum çok moralim bozuldu amacı ya intikam ya da gidip gitmiyecegimi test etmek olabilir çünkü çok gitmisligim var onunla alakalı bir şey göreyim ona inanmam giderim bu yüzden yapıyor olabilir ama gidemem olmuyor
Ama balım bunu ben söylemedim ki arkadaşlarımın dediklerini dedim yani onlar seninle alakalı böyle dusunuyorken ben gitmedim dinlemedim demeye çalıştım onada açıkladım ama kendimi çok çirkin hissediyorum insan bir günde çirkin olabiliyormuş
Sevgilime ayrildigimizda tipiyle alakalı kötü bir şey demistim ama benim dediğimi değil arkadaşlarımın dediğini söyledim cunku onlar bunu bana demişlerdi buna rağmen seninleyim seni seviyorum çünkü demistim çok kalbi kırılmış o da son ayriligimizda senden çok daha iyileriyle çıktım dedi bugün tekrar yüzüme dedi ben öyle olduğumu düşünmüyordum ama o dediği zaman herkes dese bile bu kadar yıkılmazdım 😔
Balım ben ona aslında başka bir mesaj vermeye çalıştım ama hata yaptım ben şöyle düşünmüştüm herkes senin hakkında böyle düşünürken ben onları takmadım ben cunku seni seviyorum demeye çalıştım ona bazen yanlış şekilde diyebiliyorum maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merhabalar
Neden öyle düşünüyorsunuz? Bence sizde çok güzel bir insansınızdır
Böyle dusunmemeniz gerekmekte
İnsanlar manifesto konusunda birer usta unutmayin
Bir insan üzüntüsünden uykusu gelir mi sanki yorulmuş tükenmiş ama onsuz da olmuyor yapamıyorum uyuyup her şeyi atlatmak istiyorum
Evet gelir
Onsuz olamıyorum diye bir şey yoktur efendim
Yorunlunca ben de kendimi öyle hissediyorum 😖
Çok kötü bir şey 😢
Senin yaşın kaç
21..
Hadi ben 29 olucam sana oldu kız bu yaşta xvxcx git vitamin değerlerine baktır
Demir eksikliğim ve b 12 im düşük ondan oluyor olabilir ya da ayriyeten başka bir nedende olabilir bir göstermem gerek saçımı
Yaşlandın napcan artık 20lik değilsin
Yaşım doğru değil
Benimde param yok ağlıyımmı
Ne parası ya
Para konfor para huzur para güven
Bu doğru
Bunlar olsun yeter sev falan istemiyom
Onlar olsa sadece beni sevenle evlenirdim
Bakalım
Yakisikli erkekler yuz mu vermedi
Olay aslında tip değil
Herzamanki hallerim
Ölüp gitcez o kadar takma
neden oyle
çıksın
çıkmış sa
Dünya onun mu oldu
Bilmiyorum çok moralim bozuldu amacı ya intikam ya da gidip gitmiyecegimi test etmek olabilir çünkü çok gitmisligim var onunla alakalı bir şey göreyim ona inanmam giderim bu yüzden yapıyor olabilir ama gidemem olmuyor
şans kısmet artık
ama morall bozma
Bakalım zaman ne gösterecek
yaş kaç
O nedenmis
Ne oldu?
Keşke demeseydin. Haliyle o da senden intikam almaya çalışmış.
Ama balım bunu ben söylemedim ki arkadaşlarımın dediklerini dedim yani onlar seninle alakalı böyle dusunuyorken ben gitmedim dinlemedim demeye çalıştım onada açıkladım ama kendimi çok çirkin hissediyorum insan bir günde çirkin olabiliyormuş
Arkadaşlarının söylediklerini de söylemeseydin keşke.
bende ya vallahi tükenmişlik sendromundayım
Hiç kendimi çirkin hissetmemiştim Şu an o dedi diye hissediyorum 😣
ay b0kum yani ciden kılı maymunlar bide kalkıp bizim gibi cıtırlarımı beğenmiyolar
Balım ya bilmiyorum kalbim kırılıyor başkası olsa kalmam ama o benim için başka gidemiyorum olmuyor
neden
Sevgilime ayrildigimizda tipiyle alakalı kötü bir şey demistim ama benim dediğimi değil arkadaşlarımın dediğini söyledim cunku onlar bunu bana demişlerdi buna rağmen seninleyim seni seviyorum çünkü demistim çok kalbi kırılmış o da son ayriligimizda senden çok daha iyileriyle çıktım dedi bugün tekrar yüzüme dedi ben öyle olduğumu düşünmüyordum ama o dediği zaman herkes dese bile bu kadar yıkılmazdım 😔
Keşke soylemeseydin arkadaşlarının dediğini be knk
Balım ben ona aslında başka bir mesaj vermeye çalıştım ama hata yaptım ben şöyle düşünmüştüm herkes senin hakkında böyle düşünürken ben onları takmadım ben cunku seni seviyorum demeye çalıştım ona bazen yanlış şekilde diyebiliyorum maalesef
Ama işte anlamamış ki o
Neden öyle hissediyorsun ki
Çirkin misn peki
Hayır sadece saçlarımın kötü olduğunu düşünüyorum çok kötü bu kadar
Boş ver takma kafana yorma kendini
Saçların nasil
Yanık bir sac habi durur ya öyle bunu ben seçemiyorum ki ne yapayım ben 😢
Olsun ne var ki bunda
Çok kötü gösteriyor çirkin gösteriyor
Görmek lazım
Geçer
İyi teyze oda güzelmiş