tamam minicik elimiz var ayaklar da küçücük gözler de büyük genelde öyle oluyo yani koik oluyo mu 1. 80 boyun yanında millet çocuğunu mu geziye çıkardın demez mi ben bile kendimi kedi yavrusu gibi hissediyorum:) koruma içgüdüsünden mi merak etyom cidden
Cevabın nedir?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru demişssin insanın tutup elinden parka götüresi gelir birkere :D
sonra havaya atıp atıp tutmamak.
ya da salıncakta sallayıp sallayıp hop düşüşünü izlemek.
ya da eline bir elmalı şeker verip yiyemiyeşini izlemek :D
öyle değişik fantazilerim var aslında :DD02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık:))
- +1 yıl
haha bence yok artık :DD
En İyi Cevaplar
Hele ki koyu tenli ve tazı gibi bir şeyse; hem ye hem de yanında yat!
i752.photobucket.com/.../...hJBiu1qafozxo1_500.jpg06 Yorumla
Soran+1 yılbu minyon değil
Soran+1 yıltipi diğil
Soran+1 yıltipi çirkin
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılonlar böyle görmüyo ama. Boyu erkekler pek takmaz yani seven erkek takmaz. Minyonlar çıtı pıtı oluyo zaten genelde insanlar birbirine zıt şeyleri severler dışarı çıkınca genelde sarışın sarışın bir çift göremeyiz nadirdir veya boyları orantısı aynı olanda normal düzeydedir :)
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi de çocuk 1.80 kız 1. 58 nası oluyo
- +1 yıl
önemli olan aradaki sevgi diğer herşey booş :D
Soran+1 yıl)) öyle olsun
Benim tanidigim iki kisi vardi erkek boylari 1.95 asagi degildi biri arkadasima asikti aralarini yapim die yalvariyodu arkadasimin boyuda en fazla 1.58 olur :) digeride benim boylarimda bir kizi seviyodu :)) cok siritir ama yaa 1.95
04 Yorumla
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search yok sanırınm ben buna benziyom minyon bu oluyo:)))
Soran+1 yılçook tatlı yaww
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
68Cevap
Ona bakarsanız benim boyumda 1.90 :D Genel olarak bana boyu uygun kızlar hep 14-15 yaşlarındaki çocuklar :D 20 yaşındayım ben bizim nesilde pek kalmadı uzun nasıl yapcaz bu işi :D Omzumda taşırım veya dizlerimi kırarak yürürüm sorun yok :D :D
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 438 cevap paylaştı. Ben bir yetmiş üç boyunda, altmış kilo, kahverengi gözlü, kahverengi dalgalı saçlı kızlardan hoşlanıyorum :)
049 Yorumla
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search bu muuu:)))
Soran+1 yılkhverengi kumral düz saçlı ama istersen kıvırırız gözleri de tarifindeki gibi neyii beğenmiyon ki:P
Soran+1 yılevet minyon olduğum için onları ön plana çıkartacam :))
Soran+1 yılne canavarı bee çook tatlıı baksana şunaa sen ne anlarsın:)
Soran+1 yılsen bilirsin zor bulursun bunu koca gözlü düz saçlı kahverengi tüylüü koca kulaklı şirin çıtı pıtıı tombalağı şansına küs:)
Soran+1 yılal da o seni kabul eder mi bakalım demediğin laf kalmadı gücenmiştir kız:)))
Soran+1 yılparayla saadet mi olur mantık İLŞKİşkisi isteMiyo oo :Pyanlız muhabbet çocukça oldu ::)
Soran+1 yılaynenn:)))
Soran+1 yılama sen yine de al gizmoyu beslee:)) minyonlrı seversin alıştırma olur:))
Soran+1 yıl1.70 minyon değil minyonu sev diye al bunu besle diyoz zaten :))
Soran+1 yıliyi al 1. 70lik arkadaşınla aranıza koyun bunuu umarım buna aşık olmassın yanlışlıkla alışkanlık yapar dikkat et:)))
Soran+1 yıl:D)
Soran+1 yılkimin:))
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılkim seviyooo:))))
Soran+1 yıl:))) kimi seviyosun
Soran+1 yılnese mutlu olun:)
Soran+1 yılizmirli mi kızz :))
Soran+1 yılnerdeee yaa ben tanıyomuyum:))
Soran+1 yılHII SEN daha tanışmadın :))
Soran+1 yılbir tane izmirli bulamadın mı kızlar güzel diyolar :)
Soran+1 yılaranız çok iyiyse derdin neee:)) kızları güzel mii gerçekten:)
Soran+1 yılbenim kuzenim de izmide yaşıyor izmirli kızı var bana bile izmirli muamelesi yapıyolar demek ki kızları güzel:)))
Soran+1 yılanlamana sevindim:)
Soran+1 yılo kimm:))))))))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. bilmiyorum eskiden ben minyon kızları hayatta sevmezdim ne o öyle diyordum ki şimdi ki aşık olduğum kız çıktı karşıma ve bütün düşüncelerim değişti dipnot: bu kız olmazsa herhalde eski halime dönerim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnesine aşık oldun ki onun boyu kaç seninki kaç
+1 yılYeri geldiğinde onu kucağına alıp bir bebek sever gibi sevmek için belki de, en azından ben onun için istiyorum :D Minak minnak elleri olmalı, yani tek bir öpmeyle bütün avuç içini öpmüş kadar olmalısın :) Aaaa benim sevgilim gbi :D :D
031 Yorumla
Soran+1 yılsenin sevgilin minyon mu
- +1 yıl
Evet minnoş diye tabir ettiğimiz cinsten :D
- +1 yıl
Nasıl özledim biliyomusun off :( :( :( :(
Soran+1 yılee nerde kiii
- +1 yıl
Aydında :( :( Aramız limoni ben yaz okulunda başka bir şehirdeyim, 1 aydır görmüyorum, 2008den beri çıkıyoruz aynı lisedeydik aynı üniversitedeyiz tahmin etsene halimi, 2008den beri hergün görüyoken şimdi 1 aydır yok ;(
Soran+1 yıliyi göürsün nolcak yaa benim hiç erkek arkadaşım olmadı öleyim mi ben :))
- +1 yıl
yooo ben alıştığımı kaybettim sen dah alışmadın bile sen niye ölesin ki :D Free'sin işte. Niye olmadı hiç erkek arkadaşın, yaşın da 25-29 arası? dalga geçme amaçlı sormuyorum dertleşelim diye, anlatıp anlatmamak sana kalmış
Soran+1 yılerkeklere güvenmiyorum yaş 26 da sorun değil çocuk gibi görünüyorum
- +1 yıl
ya daha önce biri güvenini mi kırdı diyicem daha önce biriyle çıkmamışsın bu güvensizliğin dayandığı bir kaynak olması gerekmez mi? :)
- +1 yıl
Annen babana güvenmeden mi seni yaptı sence bir de böyle düşün :D
Soran+1 yılcinsel açıdan yaklaştılar :)
- +1 yıl
Giyim tarzın açık mı biraz?
Soran+1 yıletek elbise de yani bu tarzım benim tipim masum ki
- +1 yıl
Ne yazık ki ülkemiz erkeklerinde kısa giyinen açık giyinen kızlar hakkında bu kız veriyodur önyargısı bulunduğu için sana böyle yaklaşmış olablirler, bir diğer husus da şehvet, cazibe de diyebliriz, genel bir ortamda bakışlar hal ve hareketler ses tonu konuşma tarzı hepsi birer etken bence :) biraz açık konuştum üstüne alınma kimsenn günahına girmek istemiyorum :D
Soran+1 yıliyi de olgun haeketlerim sertim dee neden böyle oluyo anlamıyorm yaa üstelik de küçüğüm ben :)
- +1 yıl
Peki arkadaşların arasında bir anket yapılsa ve snn güzelliğin için 1 den 10 a kadar puanlama yapılsa kaçtasın sence? dürüst ol :)
Soran+1 yılhsngi rkadaşlar
Soran+1 yıl9.99
- +1 yıl
evet konu cinselliğe kaymasın diye belirtmek istemedim de sana katılıyorum. Kucakta süper
- +1 yıl
9.99sun vay anam vay :D Evlenek ozaman :D:D
- +1 yıl
Ama ben sana güççük kalırım ahhh be :D
Soran+1 yılhemen kız arkadaşını sat tabi:)
Soran+1 yılmşinicik el minicik ayak koca göz iştee koca gözle 9.99 oluyo:))
- +1 yıl
ya ben onu satarmıyım hiç yaaaa :) haaaaa koca göz 9.99 mu yapıyo anladım, çevrendeki insanlar zengin mi geneli?
- +1 yıl
çevrendeki erkekler daha doğrusu :)
Soran+1 yılzenginlikle ne alaka
- +1 yıl
ya şimdi genelleme gbi olucak ama zrngin parası cebinde altında araba olan gençler ya da erkekler, parası çok herşeyi var ya oyüzden kıymet bilmezler, inan bana bu böyle, seni elde etmek için para harcarlar, şekil şükül yaparlar, sonra kullanıp atarlar, nasıl olsa istediği zaman istedği kızı elde edeblirler ya güya hani onlara göre, o hesap, çevrende bulunduğun ortamda yaşadığın çevrede zengin çocuğu doluysa o iş biraz zor yani, aileden gelen zenginlik adamı hoppa yapar kanka, sen değil 9.99. 9999 olsan da ulan şu kız karım olsun 1trilyon borcum olsun, ben bu kızı 50 sene yanımda gezdiririm bıkmadan usanmadan demez, kıymet bilmez yani, çünkü o şimdiye kadar istedği herşeyi elde etti :)
Soran+1 yılyok zengin değildi biri dersaneden hocamdıı:)) yaşıttık
- +1 yıl
Hmm, erkekler acımasız dikkat et 😃
Soran+1 yıledyorum da kimseyle çıkmadım kork kork nereye kadar :)) turşumu mu kurayım:)
- +1 yıl
iyi gözle karşındakini :D
Kesinlikle doğru koruma iç güdüsü masumiyet sembolü gibi âmâ bir kere sinde bir kız minyon tabiiki kıçıma tekmeyi bastı çok üZülmüş tüm ve. Derim ki kici yere yakından hatundan korkun derdi buyuklerimiz
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Benim sevdiğim tip biraz Zeynep koltuk hafif Dylan ryder tarzında o tip'e ne derler ben bilmiyorum ben o tip bahyanlara bir ilgi duyarım niyese.
03 Yorumla
Soran+1 yılzeynep kim
Soran+1 yılbeni böyle sevdeki kız mı
Sevgilimle aramızda yaklaşık bir 20 cm boy farkı var. Gayette güzel oluyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin garp durmuyo mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bebek yüzlü poposu göğüsleri yerinde olanlardan hoşlanıyorum sadece :) bana daha tatlı geliyo çok portatif istediğin zaman belinden tut kaldır öp ergonomik yani.
18 Yorumla
Soran+1 yıloyuncak diğl o insan:)
Cevap sahibi+1 yılsevgilim benim oyuncağımdır bende onun tabi :))
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search bu nasıl:)
Cevap sahibi+1 yıluuu çok tatlımıış :)) ama minyon tipli kucağma oturup ağzımla burnumla oynayan kız candır kandır beline sarılasıdır :/ :D
Soran+1 yılişte alcan bunu oynıycan çok tatlıı gözleri benimkine benziyooo:)))
Cevap sahibi+1 yılyok ya bence seninkiler çok daha güzeldir eminim :)
Soran+1 yıltşklrrr:)))
Cevap sahibi+1 yıltanışsak :)?
+1 yılValla benim boyum 1.90 ama nedense bende minik, elleri, ayakları ufak, kısa boylu bayanlar ilgimi çekiyor. Mesela at gibi dedikleri uzun boylu 90.60.90 bir bayan nedense itici geliyor. Minyon tipli bayanlar daha kadınsı ve doğal geliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba şimdi 1.59luk bayanla sen komik durursunuz
- +1 yıl
valla benim 1.60 lık bir kız arkadaşım vardı. Ama dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum. Ya kısa boylu bayanlar daha çekici geliyor sebebini bende bilmiyorum. Yani şöyle açıklamaya çalışayım uzun boylu kusursuz vücutlu ve çok seksi giyinmiş makyajlı ve herkesi kendine hayran bırakan bir bayan mı desen yoksa kısa boylu elleri ayakları ufak hafif göbeği olan saçı başı dağınık yani ev halinde pijama ya da şortlu sade bir tişörtlü ve makyajsız bir bayan mı dersen kesinlikle 2. şık.
- +1 yıl
Yalnız saçı başı dağınık derken temiz ve bakımlı olacak :)
+1 yılBen 1.84'üm, kız arkadaşım 1.80 :) Uzun boylu seviyorum. Alan geniş olsun :)
15 Yorumla
Soran+1 yılminyon olsaa olmaz mıı sıkarsın yanağını uzun boylular tatlı olmaz ki:)
- +1 yıl
Yüzü tatlı olan insanın boyu önemli değil ki :) Ama başka yerleri sıktıracaksan minyon daha tatlı olur tabi. bir de şöyle bir söz var, Uzun kız sokakta, kısa kız yatakta makbuldür diye :D
Soran+1 yılee sen uzunla gönül eğlendirip minyonla mı evlencen:)
- +1 yıl
Yatak derdim yok ki ondan rahatım :) Zamanında kısa boylu çok sevgilim oldu sıkıldım artık :(
Soran+1 yılanlamadım:)
+1 yılBenimkide uzun seviyo ben 170 im mesela o da 190 gerci ben çok uzun degilim normalim ama minyon değilim
00 YorumlaKim demiş erkekler minyon sever diye, hem minyon neymiş, ufaklık de işte bildiğin minik, ufak, küçük. icat çıkarmayın başımıza :D
00 Yorumla
+1 yılyoo bence öyle değil boyum 1.80 1.65 bilemedin 1.70 olsun daha uzunu hoşuma gitmez ki
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım:))
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBenim minyon tipli hatunlardan hoşlanmamın sebebi farklı.:)
022 Yorumla
Soran+1 yılyatak mevzusu kesin sapıksınız işte :)
- +1 yıl
Ben sapık değilim, gayet normalim de, bunu sapıklık olarak görenlerde bir tuhaflık var :)
Soran+1 yılyazk bee minicik kızaa resmen ikence yapyonuzz bana yaklaşanlar demek bundan yaklaşıyo tamamen sapıklık anlamıştım zaten ne anlarsınız siz duygudan işiniz gücünüz cinsellik:)
- +1 yıl
seni duygu denizinde boğarım pacohantas :)
Soran+1 yılpacohantas nee::)))
- +1 yıl
Bana sapık demesini biliyosun ama, daha pacohantas kim bilmiyorsun.. o bir kızıldereli güzel kız :)
Soran+1 yılnerden bilyon güzel olduğumu:)) klopatra deseydin bari:)
- +1 yıl
Boşver klopatrayı.. o klopatradan daha önemli ve değerli.:)
Soran+1 yılkesin kötü bişidir:))
- +1 yıl
Yok valla ya, araştır bak..:)
Soran+1 yıl:):))
- +1 yıl
Yaaa gördün mü, ben sana hiç kötü yakıştırma yapar mıyım sultanım :)
- +1 yıl
Şimdi Sultan kim diye sorma sakın..:)
Soran+1 yıltürkan şoraya benziyorum :))))
- +1 yıl
Oha bana, cuk diye oturdu.:) beni takip et, senin için en hayırlısı bu.:)
Soran+1 yılgözlerimi benzetiyolar bunungibi kocawww.google.com.tr/search çok benziyoz:)))))
- +1 yıl
Sana gizmo diyebilir miyiz :)
Soran+1 yılkeyfin bilir:))
- +1 yıl
Yok ben sana pacohantas diyecem. Ben ne dersem o :)
Soran+1 yılokkkk:))
- +1 yıl
takip et beni :)
Soran+1 yılOLUR EDERİM ÜSTAT:)
+1 yılKadinin kadinligi bir yatakta bide evi yonetmede belli olur 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılminyonu yatak için istiyonuz anlaşıldı
- +1 yıl
Hem yatak hem yatmayak 😂😂😁😁
Uzunlar tarihemi gömüldü boyum1.75 şanssızım demekki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılcidden anlamıyorum ben
Minyon kizlara daha iyi kanat gererizde o sebeple elini omzuna attinmi tamadir rahatca o huzuru hissedee o huzuru verir bagrina basarsin ;))
18 Yorumla
Soran+1 yıldüşersim ozuna attı mı ya da kız düşer
Soran+1 yılağırlığı kaldıramaz kız :)
Soran+1 yılhııı
Soran+1 yılaferinnn bir gün herkes minyon sevcek:)
Ay ay minik kedicik :D bazıları için fantazi ondandır yani sevmeleri
02 Yorumla
Soran+1 yılbelli canım sen de mi kedi yavrusu gibisin synı durumdamıyız:)
Soran+1 yılprofiline baktım güzelsin
Kendimde Minyon Olduğum İçin, Bende Minyon İstiyorum. Bana Yakışır Yani ama Uzun Boylu ve İri Kıyım Erkeklerin Minyon bir Kızla Çıkması Gerçekten İtici :D
00 YorumlaMinik kızlar sevimli, büyük namı diger at gibi kızlarda sexi geliyo nedeni belli değil.
Dipnot: nicki minaj bu genellemeye dahil değildir05 Yorumla
Soran+1 yılyanii şimdiii sonuç nedir
Soran+1 yılsen minyonlara yavru kedi mi diyon süs köpeği mi diyosun:))
Soran+1 yılok :))))
+1 yılyorumlar hep palavra bence , minyonların cinsel organı daha dar mantığı var erkeklerde asyalılar gibi akla o gelir bitek , sevgili anlamında neden her erkek uzun boylu ruslara hasta kalıyor
00 Yorumla
+1 yılYoo ben sevmiyorum 1.75 falan olsun uzun olsun fizigi guzel 65 kilo falan olsa iyidir elleri ayaklari falan minyon tipli olsun sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl olcak:)))
- +1 yıl
Uzun olsun okuz gibi olmasin incede olmasin elleri ayaklari buyuk olmasin al ssana tas gibi bir hatun
Soran+1 yılöyle biri var mı ki:)))
- +1 yıl
Var hemde cok guzeller yuzu guzel olmasa bile vucudu beni benden aliyo hatuna sarildiginde eline et gelcek dolgun olcak zayiflarida sevmiyorum siksan olcek :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBodur tavuk her daim pilictir :) Yaslanmaz hep genc kalir :))
07 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumdan nefret etyom:(
- +1 yıl
Neden ama cok guzel bir iltifat bence :)
- +1 yıl
Yorumlarina baktimda neyse yazmadim farzet. Ne kaprisliymissin. Herkese bir laf bir laf... millet guzel seyler diyor ona bile bin cevap :/
- +1 yıl
Ama guzel guluyorsun :P
Soran+1 yılTŞKLR ARKADAŞ:))
- +1 yıl
Ne oldu arkadaş mı olduk şimdi :D
+1 yılolgunn olucakk olgun ablasıı ne miinyonuu yanımda çocukk gibii
04 Yorumla
Soran+1 yılne ablası bee ben senden küçüğüm:))
- +1 yıl
olsunn gene abllaaaa
Soran+1 yılne ablası ben senden miniğim bee:)
- +1 yıl
hiçç önemliii degill aablaa
Minyon kızların kız oldugnu daha iyi hissedbliyoruz, ince narin oluyorlar. kucaklaması sarılması daha bir güzel oluyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgelen kucaklıyo giden kucaklıyoo maşallah
Soran+1 yılorası kesin tabi:))
biri bana su minyon tipi açıklasın ya tıfıl (kısa boylu) olan her kız minyonmudur nedir bu minyonların olayı
07 Yorumla
Soran+1 yılbebek yüzlü 2 koa gözü olan yaşını göstermeyen şen şakrak enerjik sempatik eli ayağı küçük boyu 1 60 dan kısa olan yavru kedi imajı veren kız türü çıtı pıtı:)
Soran+1 yıl:P:)
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search burada RESMİ VAR:))))
Soran+1 yılbenziyoz beğenmedin mi:))
Yo ben sevdiysem kime ne onlar utansin bence yanlis kisiler uzerine hayal kurduklari icin
00 Yorumlahiç öyle düşünme bir makyaj bir saç yapsa kadın erkekten büyük görünüyo minyon kız iyidr
02 Yorumla
Soran+1 yılminyon hiçbüyük görümüyo
bir sempatik mi desem ne desem öyle bir durum. sarılıp kucaklayasım geliyor :D
011 Yorumla
Soran+1 yıltavşAN GİBİ Mİ:)
Soran+1 yılfareler ve insanlar aklıma geldi:)))
Soran+1 yılyazık beee karşılaştın mı hiçöyle bir kızla :)))
Soran+1 yılbir de nasıl tarif edersin öyle birini senin için nasıl biridir minyon
Soran+1 yıllunaprka götür elinden tut elma şekeri al de mi:)
minyonlara öyle bir sarılcaksın ki kemiklerini kırarcasına.. ağzını yüzünü yiceksin..:)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok artık yazık
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search al sen bunu sev :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar hep uzun boylularda sevgili ariyo o yüzden böyle ben erkek kız arasındaki boy farki 5 cm olmalı
00 Yorumla
+1 yılkalbin ritmini değiştirme mevzusuyla iligli bu biraz. :) boyun bir önemi yok bence..:)
12 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
- +1 yıl
Hmm derken..:)
Minyon sevmem ben kız dediğin yırtıçı bir kaplan olmalı bana göre böyle yanında kavgaya götüreceksin yeri gelince.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana seçenek mi yok yakın boydakileride tercih edebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hoşlananların boyu uzun ama onların yanında kedi yavrusu gibi kalıyom
+1 yıl1.80lik erkekle değil benim gibi 1.57yle gez bak bişi olmaz:)
00 Yorumla
+1 yılUzun bir kız bulamadığı için sever mesela ben boyum 1.98 sevdiğim kız 1.68
014 Yorumla
Soran+1 yılHIIII www.google.com.tr/search yok ben daha çok buna benziyom:)))
- +1 yıl
buda çok tatlı olsun bozma moralini
Soran+1 yılsağol yaaa:)))
- +1 yıl
önemli değil türkiye geneli boy ortalaması kısa takma kafaya benim boyum uzun ben takmıyorum kafaya mesela
Soran+1 yılyok 1. 58 im ben biraz çekseler 1 59 olabilirim:)
- +1 yıl
topukluyla 1.65 :)
Soran+1 yılBEN TOPUKLU SEVMEM Bİ ARADA DOLGU TOPUK GİYERİM
- +1 yıl
tamam kızmana gerek yokdu
Soran+1 yılyok bee kızmadım gülcük atmayı unuttum biyden:)
- +1 yıl
bu arada yaş kaç
Soran+1 yıl26 ya yeni girdim neden ki:)
- +1 yıl
yok ölesine acep daha boyun uzarmı die sormuştum
Soran+1 yılkomik insan :)
- +1 yıl
:D :):):)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 388 cevap paylaştı. Minyon tipli beyaz tenli iri gozleri olan bir kizi o kadar ariyorum ki
07 Yorumla
Soran+1 yılsokakta yok mu
Soran+1 yılminyon
Soran+1 yıl:)) güzel cevap
+1 yılUzun boylu kizlarla beraber olmayi beceremeyen erkekler minyon tipli kizlarin peşinden koşar bu kadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin minyonlar sempatiktir belki ondandır
- +1 yıl
Ben uzun boylularla beraber olmayanlardan bahsettim senin dediğin kısımda vardır elvet
bana bir yakın arkadaşım demişti bunu nedeni minyonların daha dar olduğunu demişti ben inanmıyorum minyonmuş vs. ayarlamak için bir taktik bence sende bir köşeye yaz bence :) :$
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılhe öylemi bence herkes insan ben 1.96yım 1.70 1.80 1.86 normal benim için sanırım gerçi takmam boyu
08 Yorumla
Soran+1 yıl1.58 olsa kız arkadaşın takmazmısın
- +1 yıl
valla hiç sevgilim olmadı ne desem boş ama şunu iyi biliyorum karkaterli şerefli namuslu olduktan sonra pek umursamam sanırım
Soran+1 yılyaş kaç kii
- +1 yıl
21 -_-
Soran+1 yıltavşan gbi bir kıza aşık olursun umarım :))
- +1 yıl
o nasıl oluyor acaba ^^
Soran+1 yılminyon bir kız oluyo:I)
- +1 yıl
ahahaha ^^ karakterli şerefli namuslu olsunda fark etmez ama uzunda olur yani ^^ oda sıkıntı olmaz isterse 1.90 olsun ^^
kendini yanında daha güçlü hissediyo bide yatakta istediği şekle sokabiliyo :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılişiniz gücünüz sapıklık:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMini minnacik boyle tatli. Minyon kizlar candir. Baskada bisey bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılama çocuk gibiyiz
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi ya. Cocuk gibi daha sirin daha tatli :)
Kucağına alıp çocuk gibi seviyorsun ya , heh işte o pahabicilemez ;) bilmem anlatabildim mi?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyoo hiç olmuyo bence önemli olan zaten sana güven duygusunu vermesi değil mi?
00 Yorumla o ne öyle kedi yavrusuna sarılır gibi sarıldın mı hissedeceksin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucağa ve kolların arasına güzel alınıyorsunuz siz :)
121 Yorumla
Soran+1 yılişiniz güünüz kucak:)
Cevap sahibi+1 yılgüzel değil mi? :)
Soran+1 yılsapıklık:)
Cevap sahibi+1 yılhayır, sahiplik hissi. sahiplenmek. o duygu başka duygu. uyurken mesela, sarılıp sarmalanman erkeğinin içine hapsolman güzel hissettirmez mi?
Soran+1 yılyook bee o ne öyle çocuk boğar gibii yazık bee
Cevap sahibi+1 yılsen koyun koyuna yatmayı da sevmezsin o zaman. kalıbının haleti ruhiyesi değil bu :P
Soran+1 yılben feministim:)
Cevap sahibi+1 yılfeminizm nedir peki?
Soran+1 yılerkek düşmanlığı:))))
Cevap sahibi+1 yıl:) aç bir oku bakayım öyle miymiş :)
Cevap sahibi+1 yılsavunduğun düşüncenin ne olduğunu bilmelisin bence :)
Soran+1 yılbencil bir yorum buu:))
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılsencil bir yorum bencil bir yorum bana ait yani:)
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyor ki ben seni. Sen var turist olmak? :p
Soran+1 yılben var turist olmak sen var ne olmak no comuniation :)
Cevap sahibi+1 yılay dont andırstent yu sori :P
Soran+1 yılıf you dont undersand me ı wont talk to you :)
Cevap sahibi+1 yılthis a proposal? :P
Soran+1 yılyou looked at vocabulary in computer or google you looked ;well done speaking english now:)
Cevap sahibi+1 yılsokak ecnebicesi benimki bebeyim :P
+1 yılZaten cekiciligi orda. Sen siginacak gemi biz liman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük kızlar candır küçük kızlar dişiliğin tanımıdır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel ya o şekilde çok seviyorum ben byum 170 benim
00 Yorumlaşahsi görüşüm minyon tipliler daha alımlı oluyor
00 Yorumlaben 1.88 im sevgilim yok.
00 Yorumlasevimli olup erkege erkek oldugunu hissettiriyonuz
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi de çocuk gibi kalıyoruz yanınızdaa
+1 yılKeske minyon olaydim yaa. :((
00 Yorumlaherzaman lolita olmak herkese nasip olmaz :))))))
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun ))
Soran+1 yıl26 da göstermiyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. sevimli oluyo amaaaa :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltavşan gibi mi:)
+1 yılMinyon ve balık etli olucak :) Siyah düz saçlı :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle minnak minnak.. :)
09 Yorumla
Soran+1 yılaynı senin gibi mi:))
- +1 yıl
Ben minnak sayılmam valla. 1.78 :)
Soran+1 yılolsun miniksin:)
- +1 yıl
Koca kafayım ben, ne miniği :)
Soran+1 yıltavşanmısın sen de:)
- +1 yıl
Tavşan? :)
Soran+1 yılne biliyim o aklıma geldi kafa büyük deyine:)
- +1 yıl
Enteresan bir benzetme.. :)
daha tatlı sevimli oluyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search BU NASIL :) ÇOK BENZİYOZ:))))
Soran+1 yılaynen çook tatlı di mii :))
Soran+1 yıliştee bana benziyoo:P
Soran+1 yılyalan söyliyemiycem bana benziyo:)))
+1 yılsapık olduklarından panpiş.. onlar iyi biliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
hehehe :)))))
Soran+1 yıl:))
+1 yıleee ne var bunda ben 1.87 yim sevgülüm minyon :)
01 Yorumla
Soran+1 yılboyu kaç ki
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Erkekler neden minyon kız sever ben de minyonum ama aradaki boy farkı fazla değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler