Diğer Soda ve nescafe🥺? aselp Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uykumun gelmemesi gerekiyor soda ve nescafe falan gördüm denesem işe yarar mı?uykuyu açacak şeyler önerir misiniz 👉👈 Soda ve nescafe🥺? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Işıklı mışıklı ortam da otur korku film'i izle ortaam 1 4 Yorumla aselp +1 yıl az önce izledim ya Yorumla duffham +1 yıl bir daha izle gel beraber izleyelim ortam asfds Yorumla aselp +1 yıl ya shahshaha korkuyorum pasam sağol Yorumla duffham +1 yıl Olmaz öyle olmaz ama https://hizliresim.com/BObiUv Yorumla
FizyoterapistBey35 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Soda ile viski'yi anlarım da, nescafe ile nedir Allah aşkına. 😅 Kahveden daha iyi bir uyku açıcı varsa o da elmadır. Elma varsa, kahve ile elma ye. 0 2 Yorumla aselp +1 yıl yazıp bakabilirsin sağlık için zararlı olsa da çok işe yarıyormuş Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl İlk defa duydum soda ile, ilginçmiş. Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Kulak memelerini cimdikle ve su ic ama cok yavasca ic biberon muamelesi yap o kadar yavas :) 0 3 Yorumla Kanekii +1 yıl Yani bu ikisi sinav donemi bende ise yariodu Yorumla aselp +1 yıl ahhshaha garip ama teşekkür ederim Yorumla Kanekii +1 yıl Bunu bana hemsirelik okuyan arkadasim demisti :D kulak akupuntur noktasi suysa yutma olayi yaparken uyku acar diemis :D sonunda da hala uykun olursada korkma o kadar su icince sabaha kadar tuvalete gitmekten uyuyamazsin demislerdi 😂😂😂 Yorumla
Sentinus-M Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur ama cappuccino varsa tek başına yeterli olur 1 2 Yorumla aselp +1 yıl teşekkür ederiim Yorumla Sentinus-M +1 yıl Rica ederim Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Yemek arkasına soda yorgunluk üstüne bir nescafe ☕ 0 0 Yorumla
GodPassion Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Deneme işe yaramaz aksine boşta yere mideye zarar 0 2 Yorumla aselp +1 yıl pekâlâ teşekkür ederim 🥺 Yorumla GodPassion +1 yıl Soğuk su ile yüzünüde yıkayabilirsin geçici bi yol, rica ederim 😄👍🏻 Yorumla
Kesinkk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Türk kahvesi 0 1 Yorumla aselp +1 yıl ne kadar acı olursa olsun yaramıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Işıklı mışıklı ortam da otur korku film'i izle ortaam
az önce izledim ya
bir daha izle gel beraber izleyelim ortam asfds
ya shahshaha korkuyorum pasam sağol
Olmaz öyle olmaz ama
https://hizliresim.com/BObiUv
Soda ile viski'yi anlarım da, nescafe ile nedir Allah aşkına. 😅 Kahveden daha iyi bir uyku açıcı varsa o da elmadır. Elma varsa, kahve ile elma ye.
yazıp bakabilirsin sağlık için zararlı olsa da çok işe yarıyormuş
İlk defa duydum soda ile, ilginçmiş.
Kulak memelerini cimdikle ve su ic ama cok yavasca ic biberon muamelesi yap o kadar yavas :)
Yani bu ikisi sinav donemi bende ise yariodu
ahhshaha garip ama teşekkür ederim
Bunu bana hemsirelik okuyan arkadasim demisti :D kulak akupuntur noktasi suysa yutma olayi yaparken uyku acar diemis :D sonunda da hala uykun olursada korkma o kadar su icince sabaha kadar tuvalete gitmekten uyuyamazsin demislerdi 😂😂😂
Olur ama cappuccino varsa tek başına yeterli olur
teşekkür ederiim
Rica ederim
Yeşil elma ve duş 2 gün uyutmaz
Elma ye kacirir uykunu.
Yemek arkasına soda yorgunluk üstüne bir nescafe ☕
Neden uyumak istemiyorsun ki
Kola kahve aspirin
Deneme işe yaramaz aksine boşta yere mideye zarar
pekâlâ teşekkür ederim 🥺
Soğuk su ile yüzünüde yıkayabilirsin geçici bi yol, rica ederim 😄👍🏻
Redbul iç