şimdi ben duşta uzun süre kalmayı falan cok seviyorum saatlerce durabilrim içerde ama ben cıkınca annem sırıtıyor hımm ısın baya uzun surdu falan diyo yani su sizin yaptiğiniz sey varya mast (burdan okuyorum hep) onu yaptıgımı dusunuyo söyleyebilirisin diyor her genc yapar bunları bu dönemde cinsel istekler olur ve böyle tatmın ederler falan diyo gülüyo ama ben yani yapmıyorum hiç bişi yapamıyorum da zaten bilmiyorumyapmayı. utanıyorum öyle diyince inanmıyo da gülüyo sürekli laf arasında falan söylüyo bunu ona nasıl ispatlarım ki nasıl anlatırım? yapmadıgıma sadecemasum bir dus aldıgıma nasıl inandırırım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasil bir ima ya. Normalde bilmemezlikten gelir insanlar. cok ayıp ve terbiyesizce bence. yapanin degil söyleyenin ayibi biraz kusura bakma ama. sen yine gir takma.
13 Yorumla
Soran+1 yılannem biraz eglenceli bir tip yani sürekli espirili falan konusur bunu da öyle sanıyor işte yine sürekli aynı seyi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılYapmamasi cok guzel olurdu eglenceli bir tip olabilir ama ergenlikten sonra cocuklar ve davranislari degisir hala 5 yasindaymissin gibi davranamazsin. Birinin soylemesi lazim sen konuşursan iyi olur. biraz sinirli oldugunu goster.
Soran+1 yıltamam canım ya ben soylediklerini dikkate alıcam aklımda olucak cok sagol
En İyi Cevaplar
Annende değişikmis :D de açık açık o ima ettigin şeyi yapmıyorum de
22 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum gülüyor
- +1 yıl
o zaman sende yapıyorum de bitsin
- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılSende sadece annen öyleyse iyi. Ben bir çıkıyorum sanırsın belediye başkanı gelmiş hepsi bir bakıyor tip tip sırıtıyor ben eriyor bitiyor :D
419 Yorumla
Soran+1 yılkanka utanmasalar resmi tören yapıp öyle karsılayacaklar
Soran+1 yılahaha
- +1 yıl
Sorma :))
Soran+1 yılay bben bunu en iyi cevap secmek istiyorum cunku okurken tekrar gülüyoruum yapımmi kanka
- +1 yıl
Sen bilin :D
- +1 yıl
Nerde la EİC'im
Ben EİC'imi isterim
Gelene kadar beklerim
Vermezsen döverim :)
Soran+1 yılama diğerleride ugrasıyor belki biir bu sroyu cevaplarken senden daha cok dusunup daha komık bişe yazıcak o yuzden bekleyelim biraz ben secicem
- +1 yıl
Öyle olsun yazdım bunu
Elime düşersin unutma bunu
bir EİC ile gelir mutlu sonu
;)
Soran+1 yılolum varya :D duygu sömürüsü yaptın sectirdin
- +1 yıl
Aferin geldin yola
Odundun oldun mobilya
Eğer canın sıkılırsa
bir mesajına bakar unutma :)
Soran+1 yılvay be bende yazarım şiir
bu nasıl kafıyedir
aferin böylesi iyidir
Soran+1 yılkanka nasıl oldu senden öğrendim
Soran+1 yılyazabilmişmiyim güzel
- +1 yıl
Güzel güzel :) ancak ılk mısra uvey evlat gıbı olmus :D
Soran+1 yılkendisi yazar şiiir
sanırsın şinasidir
birde eleştirir
nasılda ukala biridir ay cok zevkli kanka yaaa hep yapcam- +1 yıl
Sen bana laf mi dersin
Bak dayagimi yersin
Oldukça hoştur tavsiye ederim :-)
Soran+1 yılay cok cixx
- +1 yıl
Cix ne be :-P
- +1 yıl
Nere gittin kanks?
neden inandirma gereksinimi duyuyorsunki birak o istedigine inansin sende kafana takma zamani geldiginde ogrenir onuda yaparsin
23 Yorumla
Soran+1 yılama gülmesi beni gıcık ediyo
- +1 yıl
senin gıcık olman onun hoşuna gidiyor demekki
Soran+1 yılannem sürekli sakacı bir insan zaten deli dolu bu durumda da böyle yapıyor işte
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Duş süreni kısalt sen de bu seferde amma da hızlıymışsın mı diyecek ahahaha :D
24 Yorumla
Soran+1 yılahahahahha :D der beklerim yani onun gülme malzemesiyim sanki
Soran+1 yılhaaaa :)) zakiceee buldum ben cok sagol yihaaaaaa
Soran+1 yılaklıma cok pis bir şeytanlık geldi küçük bir yaramazlık yapıcam
bnde cok fazla kalıyorum ama annem böyle imalarda bulunmaz ayıp ama ya.. d. d sadece İzmir senin yüzünden susuz kalacak cık haydi der
10 Yorumla
+1 yılHer aile öyle düşünür. benim babam bir keresinde banyoya dalmıştı, mast yapıp yapmadığımı görmek için :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım inandırman biraz zor illa inandıracam diyorsan seninle duş alsın anne kız ne güzel olur
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu en son kuzenimle yaptık zevkli değildi
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım zaten canım inandırmak için beraber duş alacaksın. Başka çare varsa söyle
sen de niye yalan söylüyon annene..
anne o.. anlar :P10 YorumlaMasallah espriye bak.. Babalar oğulları ile yaparda oda aralarinda ama anneler kızlarına tövbe ne günlere kaldık..
02 Yorumla
Soran+1 yılbeynimi yarıcam
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılbence fazla kalma su israfı üstelik söyle bence annene utanıyorsun biliyorum ama ne gülüyon falan de
10 Yorumla Sende annen banyodan cikinca ayni sekilde gul bakalim ne tepki verecek :) ben yurttayken hepimiz ayri ayri fayanslara attiriyorduk herkesin bir fayansi vardi :) banyodan cikinca herkes bir anda gulmeye baslardi haline sukret canim
00 YorumlaYaşın küçük sanırım..
Banyoda fazla kalma veya o evde yokken yap banyonu02 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın * aonnun evde loldugu zamnlara denk geliyor cogu kez kirli hissediyorum bide yazdayız sıcak falan be gülüm
+1 yılİyide annene neden yapmadına ikna etme çalışıyosunki, bırak düşünsün yaptığına da iyi çünkü her genc yapar kız erkek yapmadım deyen yalancıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün prezervatif kutusunu masada unuttum balkona sigara içmeye çıktım annemde o sırada girmiş odaya toparlıyım diye bütün masayı toparlamış prezervatif kutusu olduğu yerde duruyor sen düşün şimdi ben nasıl utanmışımdır :Asd:Asd
05 Yorumla
Soran+1 yılbalon sanmıstır belki pozitif düşünelim mi
- +1 yıl
o kadar tecrübesiz olacagını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama :D
Soran+1 yılkomik olsun diye yazdım yani sakacıktan anladın mı hani şeyy
Cevap sahibi+1 yılşakacıkdan demek A:sd:Asd
+1 yılşüphelense ne olur ihtiyacın varsa yap birilerinin altına yatmaktan iyidir
20 YorumlaNormal bir anne tepkisi. Senle iletişim kurmak bazı şeyleri onunla paylaşmanı istiyo sadece bence anlat durumu düşündüğün gibi bişi yok de ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum daha cok gülüyor
+1 yılİnandiramazsin tüm aileler boyle düşünür seninkinn farkı belli etmesi
10 Yorumla
+1 yılbirak oyle dusunmeye devam etsin zaten bunda birsey yok ama onun istedigi seninle arkadas gibi olup herseyini paylasmak istemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadas gibiyiz zaten biz herseyimi bilir
- +1 yıl
o zaman bunu demesindede problem. yok. annenin bu durum hosuna gidiyodur kizim artik buyudu genc oldu gibi dusunuyodur
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları cinsellik konusunda neden bu kadar isteksiz, bilgisiz?
018 Yorumla
Soran+1 yılsen günde yataga bir kadın atıyorsun sanki? :D
- +1 yıl
Yanlış anladın beni gerçekten çok cahilsiniz onu diyorum ben ama seninde yaklaşımın ilginç
Soran+1 yılsen ve senin gibiler hakkımda güzel dusunsun diye yapacak değilim istersem yaparım istersem yapmam bu kadar basit sizin için yasamıyoruz biz
- +1 yıl
Ben sana yap demiyorum yapmazsan yapma ama bunu bile bilmemen çok yanlis senin bu durumun sonucu vajinismus bile olabiliyor.
- +1 yıl
Ben cinsellik hakkında hic birşey bilmemenize kiziyorum
Soran+1 yılben cok sey biliyorum okuyorum vs giidp yapmam gerekmiyor
Soran+1 yılzekiyim zaten okyunca bileneyin ne oldugunu gayet iyi anlayabiliyorum
- +1 yıl
Ya Anlamıyorsun beni yap demiyorum zaten sadece bil neyin ne olduğunu
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
Ama çoğunuz bilmiyor Benim sozum onlara bir tanidigim çiftin kadin evlenene kadar hiçbirşey bilmiyor evleniyorlar azami ciplak gördüğü anda bayiliyor 1 senedir doktorlara gidiyorlar sonuç yok kadin adami ciplak gördüğü anda kriz geçiriyor Çiğlik atiyor
Soran+1 yıltamam kanka sen zaten johnny sins sin zaten tamam
- +1 yıl
Nasıl bir zihniyetin var senin?
Soran+1 yılzaten senin o dedğinde kadın korkak biriyse bu durumdan cok korkuyorsa adamdaonu gerceketen seviyorsa bunu hiç dert etmez ona öğretir onuyumusatır ve ilgisiyle kadına bu durumda yardımcı olabilir zamnla duzelebilir kadında ama senin dedğin cok agır bir sorunsa psikoljık destek alınır esler birlikte gider ne yani adam kadın öyle diyo bosayacak mı cok kasıyosun
- +1 yıl
Ben sana bosanicaklar demedim 1 senedir psikolojik destek aliyorlar pek fark yok ama adam bitmiş durumda orda bursa agliyor düşün adamin halini
Soran+1 yılzamanla düzelir dert değil adamda bosanmmamıs zaten zamanla yoluna girer
- +1 yıl
Gerçekten çok zor bir durum duzelirler ins.
Soran+1 yılAynen :(
yap yapma anneni inandırmak zorunda değil o nasıl olsa susmıycak belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende saatlerce kalırım ama annem şüphelenmiyor kısa tut sen de kii sana inansn
10 YorumlaHimm. d seni seni masum mu. d yasin. d kacda d. boyle boyle durabiliyon sevgilin falan dami yok yavrisu
00 Yorumlakusura bakmada bunlar öyle ulu orta yerde söylenmez annen psikopat heralde. D
02 Yorumla
Soran+1 yılcok rahat bir tip insanları umursamadan agzına geleni söyler konusur
+1 yılsizin yaptıgınız sey ne len demekki annen eski mast. cılardan mıs
014 Yorumla
Soran+1 yılne dmek istedin ben hiç bişey anlamadım
- +1 yıl
güzelim aslında senin dediğindende biz bişe anlamadık sizin yaptığınız şey ne demek? sen yoksa rahibe teresa mısın? :D
Soran+1 yılmasum bakire desek :D bak simdi olay su ben sadece dus alıyorum annem sürekli sırıtıp gülüp duruyor yani ona ne yaptıgımı anlatmammı falan istiyor aslında hiç bişe yaptıgım yok ama o öyle dusunuyor anlatmamı cok istiyo nasıl yapıyorum falan
- +1 yıl
ya kusura bakma ama sen harbi cok sapsalsın ya simdi bunuda anlamaz "ŞAPŞAL" :D
Soran+1 yılsapsal ne demek? sakacıktan söyledin yoksa gercekten öylemiyim? peki bir insanı sapsal yapan nedir? ya da en azından beni şapşal yapan ne?
- +1 yıl
gerçektan şapşalsın :D şapşik :D
Soran+1 yılsende cok ukalasın
- +1 yıl
şaka l*n şaka :D şapşik :D
Soran+1 yılal ya :D
- +1 yıl
işin aslı banyoda fazla kalma şapşik tamam mı :D
Soran+1 yılama cildimin yumusacık ipek gibi olması için zorundayım su yumusacık yapıyor cok yıkanınca
- +1 yıl
dus sonrası losyonlar var nemlendirici onlardan kullan dusta kalma surende kısalır istediğin yumusaklıgıda elde edersin napcaksan o kadar yumusayıp :D
Soran+1 yılcilidm kuru değil ki nemlendiri türü seyler bozuyor dengesini su cildime en iyi gelen sey
- +1 yıl
iyi o zaman uzun uzun keyfini cıkar annende sana gülmeye devam etsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuş Alırken Anneni'de Yanında Götür, Ve Yapmadığını Görsün...
00 Yorumlaannem evde iken duşta erken cık annen yokken sabahlara kadar kal içinde
00 Yorumlaannene düzgünce soyle yapmadığını.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki o'da yapıyor halen ve gencliğindede yapmıştır. Sen yapmıyorum de yüzüne o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne ben nasil yapilcani bilmiyorum bana ogretir misin de
010 Yorumla
Soran+1 yılutanc verici :D
Cevap sahibi+1 yılOlmadi ben ogretirim parmaklarim sihirlidir. d
Soran+1 yılo bildiklerini kendine sakla tamam mı ks nin muthiş abazası
Soran+1 yılsikayet edicem seni
Cevap sahibi+1 yılBeni uzuyorsun
Soran+1 yılal işte
Cevap sahibi+1 yılAffet beni barisalim
Soran+1 yılsacma salak konusma ya sen sadece yorum falan yazma yeterli en büyük yararın olur
Cevap sahibi+1 yılAllah senden razi olsn
Cevap sahibi+1 yılDevam mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap sen de nasi olsa cenesi durmaz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyapmama bişey dmez ki zaten sadece anlatmamı istiyo iyi de bişe yapmıyorum nasıl dus aldıgımımı anlatayım be kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim babam çıksana ulan kırklanıyor musun diyo
10 Yorumla
+1 yıliyide senın masturbasyonundan ona ne?
11 Yorumla
Soran+1 yılyok o tür seyleri yapmamma kızmaz bişey demez sadcee merak ediyor gülüyr falan bende huzursuz oluyorum
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Yapmaman anormal olur.
00 Yorumla
+1 yılBosver inandrma o zaman ben de yapamyorum bu arada
10 YorumlaNe geniş ailen varmış be
11 Yorumla
Soran+1 yılnası yani
beraber duş alın ozaman inanır :D
10 Yorumla
+1 yılanne bir git ya de :D
00 Yorumlakapıyı kitleme sende çagır kese atsın
10 Yorumla
+1 yılAnnen cok hos birisiymis
05 Yorumla
Soran+1 yılsakamı :D
- +1 yıl
To cidden cok hosmus tanimak isterdim onu anlayisli modern birisi. Sana bakinca eski halo geliyor aklina kendinin yaptiklarini seninde yaptigini saniyor
Soran+1 yıldalga gecmese anlatmam için zorlamasa iyi aslındaa :))
Soran+1 yılyani gülüyor faalna
- +1 yıl
E sende ona sir ilk yaptiginda kac yasindaydin falan diye
+1 yılİsin zor belki öyle olmasini istiyor ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyor sadece bahsetmemi anlatmamı falan ama yapmıyorum ki be kadı n nesini anlatayım
- +1 yıl
Anlatma tabi belki artik kizim büyüyor diye seviniyordur senin için ;-)
Annene pittigini goster anlar yapmadgni
00 YorumlaIspatlayamazsinn.. sihatler olsun
00 Yorumla
+1 yılbilmem kameramı koycaksın ki bırak sırıtsın dursun
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç ki bunu soruyor annen? anlaması lazım
00 YorumlaYaş kaç senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene söyle yapmadığını
00 YorumlaYardim edilir
00 Yorumla
Devamını Gör(29)