Annemden Şüpheleniyorum?

Belki düşündüğüm şey doğru bişey değil ama bende insanım şüphelenebilirim. Annemden nezamn telefonunu istesem annem bana bağırıyor elimi koparacakmış gibi telefonunu elimden alıyor. Sonra bağırıyor çağırıyor diyor telefonumu bırak Allah ben ölmek istiyorum bu evde yaşamak istemiyorum artık Bana diyor ki sen benden ne istiyorsun çocuk lan. Sen diyor küfür ediyor eskiden annem küfür dahi etmezdi şimdi ediyor bana karşı.
Eskiden bir defa boşanma aşamasına gelmişlerdi babamla sonra başka durumlar çıktı. Yani ben yine şüphelenmişti bişey mi var diye bizim eve gelip giden aile durumu vasat olan bir akrabamız vardı erkek biri yaşıda bir hayli büyük annem ozaman babamla çok kötüydü bize hep gelen akrabamızla hep çok nazik böyle sohbet ederdi. Bende sinirlenirim. Bir gün seskaydına aldım bir öpme sesi gibi bir ses duydum kendisine söle çok fazla ağlamıştım inkar etti. Yuttum kimselere bişe söylemedim. Şimdide yine aynı kişiyle acaba wp den veya insta dan yazışttığını düşünüyorum. Kesin demiyorum çünkü öyle bir vasfım yok ama biliyorum. Sadece bir kanıta ihtiyacım yani bildiğim şeyi doğrumudur diye bir kanıta ihtiyacım var. Ne yapmam lazım çok üzülüyorum kendi kendime hemen hemen hergün bide dışarı çıkıyor soruyorum nereye gidiyorsun diye sanane sana hesapmı vericem diyor annee diye arkasından sesleniyorum kapıyı vuruyo gidiyor.
Annemden Şüpheleniyorum?