AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
En sevmediğim kokulardan biridir sigara kokusu. Kız dediğin ne argolo konuşmalı nede sigara içmelidir
Erkek için geçerli değil yani bunlar !
Sigaradan bahsetmiyorum bile. Erkek yeri geldiğinde argoya girer yeri geldiğinde sertliğini gösterir yeri geldiğinde de sevmesini mutlu etmesini bilmelidir bir çoğumuzda bunları bilir fakat konumuz bu değil
uk.zebigweb.com/.../fight-club-photo-713495868.gif
böyleyse çok seksi
Ha bu hatun çekici eyvallah. Ama hepsi böyle değil. Açıkcası bana çol farketmiyor içmesi bazen iyi diyebilirim ben içtiğim öpüşürken benden tiksinmiyor.
Kadında bitiyor olay yani :)
Yani sigara güzelliği etkiliyen bir şey değil kanımca. Bazen leş gibi nikotin koksa da normal bakımına dikkat ediyorsa gomaz yani^^
içmesini bildikten sonra benim paketide bitirebilir sıkıntı yok çekici olur
İnsanların tercihlerine saygı duymalı ! Sigara insanı ne çekici yapar ne itici yorum yapmak saçma zuzu ^^
ya bir kız kibar olur arkadaşlar sigara hiç yakışmıyor bir kıza bence büyük konuşmıyayım ama içmem inşallah bundan sonrada içmem, ayrıca seksi falanda olmuyor seksiliği başka yerde kullanın bahane üretmeyin içmek için
Zaten özentilik oluyor o :/
Her eklediğin gifdeki gibi sempatik sempatik içmiyor. Hem sempatik olsada sağlıksız gerek yok
:) Gifler türk kızlarını yansıtmıyor olabilir tabi bişey diyemiyorum
valla güzel dediğim kızı sigara içerken gördüğümde ıyy diyorum cok itici geliyor :) :)
Olabilir yani :)
sigarayla sevişir gibi içmiyorum sanırım itici durur öyle
Fantezik içiş iyidir be :)
kızım bu linktekini yolda yapsam üstüme çullanırlar
jhffjhf nefes almazlar
itici iğrenç sigara ien insan ne biçim kokuyo öyle tiksiniyorum ben zaten nefret ederim tütün ürününden hem sigara öldüyo knk içmeye gerek yok
İçen içer kendi tercihidir..
orası öyle dicek bisi yok ama icmesin kimse iğrenç çünkü
Değişir. Hatununa göre farklı bir olay. Marla Singer'da iyi dururken Hatçe izmaritçi gibi olabiliyor.
Kimdir nedir bu marla ^^
Fight Club
24.media.tumblr.com/.../...7oIqaX1rbdimeo1_250.gif
Kedi gibi içecek kız sigarayı dayım gibi değil o zaman çekici oluyorlar ama ağzı filan kokuyor bence içmesin.
Naneli sakız yok mu sizin oralarda !!
Tamam için ama lütfen dişi gibi için.
Merhaba ben ce itici gelir zaten sigaranın zararlı olduğunu belirterek uzak durun derim ga bide içmenin de bir usulü olduğunu düşünüyorum amele işçi gibi sigara içenler var is yerinde görüyorum cidden 2 dakika sonra bitiyor sigara
Sigara içme içme. Hem gerizekalı gibi görünüyo bu resimdeki hemde zehirleniyo ne gerek var.
birlikte içersek çekici...
xperim yok en iyi cevap olarak secin ya
:) yazık
seç aaa en iyi cevap
nıye erkekler cok mu cekıcı kı oluyor kı bız ıtıcı gelelım (kullanmıyorum)
Erkeklerde normal duruyormuş bazılarına gre ^^
salaklar:D
İşte... -_-
Sigara içen herkesin ağzı b*k gibi kokuyor ve hepsi itici
Naneli sakız diye birşey var bilmiyolardır ^^
Peki naneli sakız dişlerin sararmasını önler mi? :D
Dişlerini fırçalıyorsan sıkıntı değil ona bakarsan çayda aynı etkide :)
Aynen çay ve kahvede öyle ama ayran ve süt öyle değil :D
kendim kullanmadığım için karşımdakininde kullanmasını istemem çünkü çok rahatsız edici
Saygı duymak lazım !
bana niye kızıyosun
iticidir. havalı olduğunuzu düşünüyorsanız neyse sakinim.
Havalı olduğundan değilde ihtiyaçtan :)
akciğer kanseri ihtiyacından mı?
bana sıkıntılarını bahane etme
Dertlesirken iyi oluoda normalde yakistirmam ama icenede saygı duyarım :)
Saygı duymakta güzeldir :)
şu herşeyi kızlara göre indirgemeye çok karışıyım pislik her işi yapan herşey iğrençtir sigarada aynı kızı erkeği fark etmez
bılme benım hosuam gıtmıor sanırm kadının kendı oz kokusu taha hosuam gıdıyor sıgara ıcınde koku bıraz deısıyor..
yani...
Pakizee soru manyagi yaptin bizi benim sevmedigim bir durum ama masada falan olabilir ama yolda yürürken ictilermi iyici geliyor ;-)
Pakizede soru bitmiyor anacım.) tercih
yürümekte iydr
Yürürken ben yakistiramiyorum tabi bu benim fikrim seven vardır sevmeyen vardır saygi duyarim ;-D
İçmesin tabi ki ama ne sexi sigara içiyormu o kadın da be :D
Evet, yakışmıyo eline fakat içmede demiyorum. Onun kararı saygı duyarım :D
Topla odaya yak gitsin hepsini... Bence... Aşırı itici oluyorlar.
sigara içen kız neden itici gelsin, hatta birçok kızdan daha kafa kızdır, daha kendine güvenendir, sağlığa zaralıdır kabul ama itici değildir.
kız güzelmiş ama sigarayı görünce buz gibi soğudum. nefret ederim.
lana del rey o asdfghjklşssdfg:D
sesi ondan kalınmış demek. :)))
linkteki kızda çekici duruyo ama sigara içen kız erkek iticidir.
Size soyle bir animi aktarayim isyerinde arkadasa telefon geldi arayan hanimi askim sigaram biti getirsene alta da market var iciyorsunuz bari kendiniz alin
:)) Hehe valla sigaramı alan erkek olsa böle
Verirmisn
iticidir. hele o kokunun bir kadında olmaması gerekir. çoğu kadın da sigara tutmayı bilmediği için gayet itici oluyolar
Sadece kadın mı?
erkekte de olmaması gerek, haklısın :)
Sigara zararlıdır onu tartışamayız, fakat bazı kadınlara öyle yakışıyor ki hele bayan sigarası kullandıklarında vayy ki ne vay.
içen erkege degıl içmeyen erkege itici gelir bu kadar net!
Doğru söylüyorsun.)
o zaman en guzel cevap yapsana benı ılk olcak hadı :D
Ya gif te de görüldüğü gibi bir çekiciliği var ama ben kullanmadığım için kullanan kız arkadaşlarımda çok sorun yaşamıştım kokudan dolayı -_-
bence gayet guzel opusurken sorun olmaz ıkımızde ıcerız seks den sonra guzel olur ayrıca bayanın elıne yakıstıgını dusunuyorum ve sexi buluyorum
aksine çok cekici geliyo tabi kabadayı gibi içmeyen kızlar için
Eline tesbih vericem onların :)
aynen :D
ramazanda sigara daha cekici ben icmiyom ama abim diyo :)
İftarı bekliyoruz bakalm :)
abime son iki saat kala yaklasmiyoruz :)
Galiba fazla içiyor? :)
bu gifmiydi benim fikrim ramazandan dolayi beynim o elindekini sigara olarak gormuyo :)
yok zerten o boga burcu ben koc bir turlu anlasiyoz :)
Yakışanı var yakışmayanı var. Kimisine can feda diyebilecekken kimisinde kaç kaç kaç diyorsun
Kadında bitiyor olay :)
Kesinlikle
sigara bagımlılıktır isteyerek yapmaz o yüzden takmamak lazım ha özentilik varsa zaten iticidir kız erkek farketmez
Özentilik dediğin gibi itici bu ihtiyaç :)
e yani bagımlılık sonucta eminim sıgara kullananlarda istemezdi kullanmayı :)
Hatun buysa bide böyle sigara içiyorsa itici gelmez. Bir an kafamda sincanli oturusu yaparak sigara için kız canlandı :D
:D o oturuş olmadan olmuyor mu?
Hatun buysa dediğim senin paylastigin :) google amcaya sincanli oturusu yaz bence :D
Baktım :D iyiymiş denemek lazım
Sigara içsin sonra hergün bırak diye tantana yapıyor
Ben kullanıyorum ve umrumda da değil açıkçası hrrkes kendine içer
bana çok itici geliyor. ha bu resimdeki haric :D belki de bende kullanmadığım içindir
iticiliğin ötesi.. iğrenç sadece sigara içiyor diye terkedebilirim
sigara itici yapar
mümkünse kimse iticileşmesin (',')
Nedir kızlarda ki sigara merakı?
Karartirlar yuzlerinde ki akı
(x)
Sigara kullaniyorum , ama surekli parfum tasirim ya da ne bileyim sakiz felan o yuzden fazla kokmam
hangı kız yukarıdakı gifteki gibi sıgara ıcıyorda bu soruyu soruyoruz
İçen var :) denk gel
sadece boyle ıcenler cekıcı gelır
öpüşmeden önce benimde sigara içmem gerek yoksa pis kokuyor ağızları. ama sexden sonra bir sigara yakarsa hoş olur o çekici gelir sanırım bana
-kıçım bile daha sempatik duruyor.
kimden?
-sigara içen kızdan.
içip içmemesi kendi kararı ama bana çokda itci gelmiyor açıkcası
En iyisi :)
Bence çekicidir fakat yolda gezerken içmeleri bayanların hiç hoş degil..:(
Nerde içtiği önemli yani !
tabiki önemli yolda falan hiç yakışmıyor bence ama bir kafede vb benzer yerlerde bir sakıncası yok ama sonuçta zararlı olan bir tütün ürünüdür.:)
Sorun , bu kadın gibi içenler içinse tabiki hayır=)
Ortaya karışık az biraz bu kadın az biraz yerli malı :)
bu fotodaki gibi içiiyosaniz aibi çekici gelir :) şuraya bak nasil azdiyor kari :)
O karı değil lana del rey. Ona normal bir kadın diyemezsiniz. Karı hiç diyemezsiniz.
niye kari nin manasi ne biliyor musun madam diince bişi demezsiniz ama :)
Çarpılırsın valla.(
sigara kullanmasa daha iyi bence ama itici de demem
En iyisi saygı :)
aynen tercihlere saygı
İçen biri olarak itici buluyorum ama birakamiyorum :(
:) Bırakmak gibi amacım yok sende çabalama !
:))))
eğer kokmuyorsa ve günde 1-2 yi geçmiyorsa sorun yok. mesela her tenefüs gidip sigara içen bir kızla olmaz
Günde 1-2 dayanan kız zor !!
ben günde en fazla 3 sigara içerim tadını çıkara çıkara bir sabah çayımı içmeden iş yerime yürürken bide akşam iş çıkışı durağa giderken sonrasında da yarı yolda otobüsten iner bir sigara daha yakarım keyifle içerim tekrar otobüse biner evime giderim hafta sonları neredeyse hiç içmem ama çok seviyorum sigara içmeyi zaten başlama şeklimde çok garipti :D
Oldukça çekicidir. diye düşünüyorum. Hele bu resimdeki zaten içmemiş resmen sigarayla sevişmiş:)
sana cevap verende suç
Bayılırım ben içmem ama içen hatun hep 3-0 öndedir sanırım buna bir zafım var
Ula bir kere sevğilim sigarayı çekti içine dudakları yapıştırdık sonra dumanı üfledi ağzımın içine bende içime çekip ona üfledim sonra öpştük dudaklarımızı ısırdık :D