Cevabın nedir?
+1 yılEvet :(( Sigara kullanan erkekler de kızlar da itici gelir bana. Onları yargılamıyorum. Özel hayatlarına saygı duyuyorum. Ama sigara içen kişinin ağzı kokar, sigara kokusu bazı zamanlar üzerine siner. Yanına yaklaşılamaz. Ağız sağlığı ve genelinde vücut sağlığı için de sorun teşkil eder sigara. Diğer taraftan şöyle bir düşüncem daha var. Bana göre, kızlara, birer hanımefendidir; kibarlık, asalettir kadın olmak (toplumuzdaki inanışın ve uygulamanın aksine). Bu yüzden bir kızın eline yakışmıyor, bana göre, sigara...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSiyah beyaz gif tatlı bir kız ile coollaştırma çabaları..
Sigara içerken bizim kızlar böyle oluyor ;
store.donanimhaber.com/.../...5C804BE5DE62FBB5.jpg
Dişleri de böyle;
static.squarespace.com/.../...ing_yellow_teeth.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Gerçeklerin üzerini örttüm çaktırma :S
+1 yılBayankurukafa diyorki; sadece kizlar degil sigara icen erkeklerde iticidir bnce icnce kokusu ustne siniyo kmsnin ynina yanasamazsin agzib kokar konusamazsin dislerin sarariyor gulemezsin bogazinda tikanma olur kosamazsn falan bu iticilik dglde nedir smdi ben icmyorum ama icn arkdslrim hep byle
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek-kız ayrımı yapmayanlarda varmış yürüyün be !
- +1 yıl
Bayankurukafa diyorki:sigara yani bu sonucta kiz erkek ayrimi ypilsda ypilmsada ikisinede ayni etkiyi verilyor:-)
- +1 yıl
Haklısın kafalı bayan :)
+1 yılşimdi şöyle bişi var kızlar uzun tırnaklı ve ojeli olduğu için oje ele yakışıyor misal eskiden sigara kulllanırdım tabi tırnaklar uzun ve ojeli olunca arkadaşımın annesi ellerine ne güzel yakışıyor sigara demişti :D
ama tabii ki o koku iğrenç o açıdan sigara erkeğe de kıza da yakışmıyor00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
219Cevap
+1 yılİtici tabiki hocam ben hayatımı güzel mutlu sorunsuz bir şekilde geçirmek ve uzunu süreli geçirmek istiyorum bir sigara kullanan bir sevgilim olsa onu önce bir döverim yiyosa bir daha iç derim bir daha içerse başından aşağı su döker (Soğuk) bir daha iç derim :D içerse ben ayılrıyorum sen yoluna ben yoluma der alır yüzüğü ellerine sıkıştırırım..
12 Yorumla- +1 yıl
Saygı duymamak böyle bişey olsa sanarım !
- +1 yıl
Efendim saygısızlık etmiyorum ben sadece inasn vucuduna zarar veren şeylerin akla mantığa yatmadığını vurguluyorum, eğer biz denilebilecek bişey olacaksa sigara olmaması şart ya biz diyorum biz. s siz demiyorum sen ile sigaran öyle bir aşk yaşıyorsunuz ki arada ben kaldım derim hep. s ayıp ayıp hocam Ya ben Ya da O derim seçim şansını sunarım elbet de adil olarak eğer O nu seçerse. s. s kötü olur sonucu
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir mesela sağlığa titzliğe önem veren erkek için itici bir durumdur ama (bu gruba bende dahilim) bazıları için de çekici bir durumdur çünkü güzelliğe çekiciliğe ayrı bir renk katıyor ve bu da erkeklerin hoşuna gidiyor.(sigara içmeyen bayanlar bu yazı yüzünden sigaraya başlamayın :))
11 Yorumla- +1 yıl
Özentiliğin alemi yok zaten !
+1 yılFotoğraftaki gibi sigara içen kız hiç görmedim. Benim gördüklerim böyle
https://i.imgur.com/nWFW03h.jpg11 Yorumla- +1 yıl
:D kezban demedik genel böyle olabilir bilinmez
Bu hatunu uzaktan görüntüsüne yakınlaşınca kokusuna mest olursun. Sence bu çekici mi? store.donanimhaber.com/.../...5C804BE5DE62FBB5.jpg
05 Yorumla- +1 yıl
Her kadın çekicidir hfjhfjfh araba çekenlerden hani
- +1 yıl
Araba kavramı erkek için absürt oldu biraz ^^
- +1 yıl
Bende korktum :/
Şimdi kız içerse itici erkek içerse normal diye bir olay olamaz bu bir. Ama cidden itici bir şekilde ya da ayıptır söylemesi o. gibi içen kız çok var. Değişkendir bu sorunun cevabı.
14 Yorumla- +1 yıl
Erkek - kız ayırmadığına sevindim !
- +1 yıl
O kız gelsin saatlerce yanımda sigara içsin istedim bi' an..
- +1 yıl
Senin bana küsme gibi bi' lüksün olamaz, kıh kıh
Yavaş koy olur mu !
Profilimdeki hatun nasıl gözüküyor bir bakın bakim -.-
Ben sigarayı genel olarak kimseye yakıştırmam ama sanki insanlara verdiği değişik bir havası var -.-12 Yorumla- +1 yıl
:D erkek üyelerimiz bir bakınsın bakıyım Erkeği kadını yok aslında bunun !
+1 yılBenden uzak olsunlar başka bir şey istemem. Dünya'da bir tek o kalsın yine dönüp bakmam. Beraber ıssısz bir adaya düşsek, yanıma alacağım üç şey "sarışın şişme bebek, esmer şişme bebek, kızıl şişme bebek." Beraber aya gitsek onu ayda bırakır, marsa kaçarım
10 Yorumla
+1 yıl31.media.tumblr.com/.../...tmagx11s4y20jo1_500.gif sevgilim oldugunda ilk yapacagım şey bu *-*
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel hayaller bunlar ^-^
- +1 yıl
hemde çok güzel *-*
- Diğer konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılçekici olması pekde önemli değil coğu kızımızda cekici içemiyor sanki gurbetten gelmiş inşat işçileri gibi köşeye cekilmis içiyor :) şaka bir tarafa ben kullanmıyorum yanımda içilmesinede izin vermiyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Haha gurbetten gelmiş inşaat işçileri gibi demek :) katılıyorum
- +1 yıl
aynen öyle şampiyon :)
- +1 yıl
Karşında içsin öyle der misin :)
- +1 yıl
derim niye demiyim ki ne farkı var onun :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılResimdeki kız sigarayı değil de sanki bir alt dudak kavrıyormuş gibi duruyor :D
Ben de kullanıyorum ama çantamda naneli şekerim olur, saç spreyim olur, parfüm zaten eksik olmaz, krem de öyle. İçtikten sonra arınırım. Hoş bir şey değil sigara kullanmak ama kişi kullanıyorsa kendine de dikkat etmeli. Kız olsun erkek olsun.00 Yorumlasigara içen her kimse etrafımda olmasın bende onun etrafında olmayım o kadar itici ve iyrenç bir şey ki içen kişinin sadece kendi benciliyetinin özgürlük meşalesidir aşkından ölsem bile bir kızla asla hayatımı birleştirmem her şey bir yana sigara yüzünden ayrılmışlığımda çoktur. sigara içen kız beni ölümden de döndürse hayatımda en büyük yardımıda yapsa asla birlikte olamayız.
22 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşmayın :)
Seksistliğin lüzumu yok James Dean ın elinde sigara görünce vay be abi ne karizma adam deriz, Bir Claduie Cardinale olmasa da Lana da da sigara iyi durmuş. Yani görüntü de pek problem yok ama iş kokuya gelince ıykh...
03 Yorumla- +1 yıl
Kokuda hallediliyor yahu yanında içmiyosan ^^
- +1 yıl
Değişik fantezilere gerek yok !
İçişine göre değişir bence bazıları çok erkeksi oluyor içerken sadece o zaman itici geliyorlar. Onun dışında normal. Yoksa banane canım ister içer ister içmez
01 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyman güzel bişey :)
+1 yılhayatımda duydugum ve lanet ettıgım nadır kokulardan bırısıdır bır bayanın sıgara kokması ve sıgara ıcmesı bu kadar kotu ve ıtıcı bır olay daha olamaz bayanlar konusunda bayan dedıgın sıgara kokmaz parfum kokar.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece bayanlar?
- +1 yıl
ASLINDA ERKEKlerınde ıcmesı sacma bana durduk yere desemekı mııllete bana ayda 300 lıra verın ustune sızı zehırlıycem mıllt dalga gecme kardesım der ama kendılerı yaparlar bunun kadar sacma ve asalak bırsey daha olamaz
sigara içen bir bayan pek çekici gelmez... ama içen var içen var işte o başka...
12 Yorumla- +1 yıl
Kızdan kıza göre değişir diyosun :)
- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılfotodakine itici diye cevap veren hemcinsimi hemcinsim olarak görmem o kadar yani :D ama içmeyi bilmeyen o kadar hatun içiyor ki. bence onlar içmezse sorun kalmaz. sigarayı yeni gelinin şeyi tuttuğu gibi tutuyorlar. onlar harbiden itici geliyor.
00 Yorumla
+1 yılİtici ötesi. Canım iğrenç sigara kokusunu çekerse küllükle sevişirim sigara içenle sevişmeme gerek yok...
13 Yorumla- +1 yıl
Küllükte iş görüyorsa sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Senin beyninin kapasitesi ancak bu kadar...
- +1 yıl
Bu yorumu yapan adam mı diyor bana bunu sen becericek küllük bile bulamazsn benden demesi
sadece kızlar değil küçük büyük içen herkes itici geliyor kokusundan bile nefret ediyorum
42 Yorumlasigara kullanımından kaynaklanan bir iticilik söz konusu değil bence.. ayrıca sigara kullanan için tarzı erkeklere göre biraz daha farklı olduğundan çekici gelebilme ihtimali daha yüksektir :) itici gelmesinin tek sebebi ağız kokusundan başka bişey değildir...
00 Yorumlakişiden kişiye değişebilir ama bu resimdeki gibi içiyorsa yollu derim, bu tip ne lan! sigara içiyorsun orgazm olmuyorsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
Havalı içiş ^^
+1 yılGif'teki hatun orgazm oluyormuş gibisinden içiyor sigarayı, böyle bir hatun kime itici gelebilir ki, sorarım size? !
03 Yorumla- +1 yıl
:) Erkek üyecikler daha iyi bilir
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamam normalde içersiniz evde veya bir cafe gibi bir yerde. Ama sokakta yürüyerek siğara içen kızlardan nefret ediyorum. öpüşeni görsem bu kadar yadırgamam.
00 YorumlaSigara içen kızlar itici gelmez. Ama bir bayana sigara içmeyi pek yakıştıramıyorum... Tabi istisnalar yine hariç.
02 Yorumla- +1 yıl
Resimdekiler gibi mi :D?
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİticide değil çekicide değil sigara içen kızdır yani. Bende nadir içerim. Seviyorum arada iyi oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Sigara karakteri belirliyor diye algılama problemliler var :)
- +1 yıl
:D :D :D Boşver onları iyidir candır ama sık değil arada :) Ama böyle bir sexi olamadık içerken. Bizim bakkal İbrahim abi gibi içiyorum :D
+1 yılBir erkek yanımıza geldiğinde leş gibi sigara kokuyo diyosak onlarda kullandığımızda bize ölmüş balık gibi kokuyor diyodur neresnde bunun çekicilik.
01 Yorumla- +1 yıl
İticide çekicide değil aslında..
Niye itici olsn ya o sonuçta bir pislik değil. Ama çekicide gelmez çünkü iyi göze hitap eden bişeyede değil
02 Yorumla- +1 yıl
Karşılaştırmak yanlış yani :)
Sigara kokuyorsa itici. Ayrıca hepsi gifteki gibi de içemiyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kokmayan sigara üretin içek !
Çok garip geliyor, zaten yakıştıramam onlara yani çok saçma gibi gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece kızlara mı !
+1 yılKadınlara yakıştıramadığım iki şey;
Sigara
Küfür
O nezaketliklerini alıp götürüyor...12 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadınlara tabi?
- +1 yıl
Erkekler zaten kaba varlıklar, ne yapsa göze batmıyor...
+1 yılbir çekicilik katmıyor. iticilik de katmıyor aslında. attığın linkteki kız, kırıta kırıta sigara içiyor. öyle kırıtarak bonibon yalasa daha çok hit alır. bir de kamyon şoförü gibi içenler var. onlar biraz itici olabilir...
00 Yorumla
+1 yılkız dedıgın şampuan kokar parfum kokar sıgara değil :) hele bazıları gurbetten gelmış insaat ustası gıbı içiyo onlardan nefret edıyorum bence kızlara yakışmıyo :D erkeklerede olmuyo da kızlar daha kotu
10 Yorumla
+1 yılÇok iticidir mesela annem sigara içer içtiği zaman ona asla yaklaşmam yanına iğrenç bir kokusu var tiksindirici ıyk nasıl içiyolar anlamıyorum ve asla sigara içmesin sağlıklı yaşar gideriz :))
11 Yorumla- +1 yıl
:) tercih
İticidir bir kıza sigara yakışmaz kız dediğin oturmasını konuşmasını yemesini içmeli bikere sigara içende erkekliğe kadar vardır ha içkiye bişi diyemem
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece kız mı absürt !
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle itici. Bu sigarayla seviştiği için çekici gelebilir. Duyduğuma göre sigara içen bir kızla öpüşmektense küllük yalamak daha iyiymiş zaten pek bir fark olduğunu da zannetmiyorum :P
12 Yorumla- +1 yıl
Sigara içtikten sonra direk öpüşmüyordur adamda yani.)
- +1 yıl
Eski sevgilim de içiyordu ama ayda 1
İticidir bence sormaya gerek yok hadi erkeğe karizma katıyor yakışıyor. Kadın ne alaka ya
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek içince ne değişiyor !
+1 yılten kokuları pis olur ama bunu anlamak için ya sarılmak lazım ya da öpüşmek ama iyi bir parfüm ve deodarant kullanması lazım
10 Yorumla
+1 yılBence sigara içen herkes itici kaini erkeği yok bunun.
Kül tablasi gibi11 Yorumla- +1 yıl
Doğru yaklaşım en azından kız diye sınır yok
+1 yılBenim çevremdekiler acaip sempatik dişleri de sarı falan değil hepsi de mis gibi kokuyor zerre sigara kokusu yok
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı bu gifteki kız gibi çoğu
+1 yıltabiiki itici düşünsene aynı yatağa başını koyacağın partnerin kültabası yalamış gibi kokması çok tiksinç bir durum.
00 YorumlaEğer bağımlısı değilse yani sürekli içmiyosa ortamına göre içiyorsa itici değil aksine çekicidir
01 Yorumla- +1 yıl
Yanii...
+1 yılçarşafının altından sigara içen hatunlar daha ilginç :D
yyaarraasınn çekkkkk diyesim geldiydi.02 Yorumla- +1 yıl
Çarşaftan kastın türbansa bunun açığı kapalısı yok
- +1 yıl
çarşaftan kastım türban değil çarşaftan kastım çarşaf :D kara çarşaj ninja kaplumbağalar ehuehu
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadin cok güzel cekiyo icine, off canim cok feci sekilde sigara istedi simdi, ama ailemden gizli ictigim icin simdi icemem :/
02 Yorumla- +1 yıl
Aile baskısı var bide yane :S
+1 yılsigara içen kızda erkek de itici bence. iğrenç kokuyorlar, dişleri sapsarı oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Naneli sakız , parfüm iş görür dişlerini fırçalıyorsan sıkıntı olucağını sanmıyorum :)
+1 yılBenim sevdiğim kızlardan bir tanesi hariç o da şimdi alelade bir arkadaşımdır hepsi sigara içiyordu :))
Ama sonuncusuna sigara bile yakisiyordu :(00 YorumlaTabikide iticidir. Ayrica ben evlenmek istemem oyle biriyle öksuren bir kadinla, sigara kokan bir kadinla !
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadın?
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. içmesini bilmeyen kezbanlar hava ıcın ıcmesinde goruntu kirliliği bu hatununkı resmen cezbediyor ınsanı ama bırde kezban koy onunkı nasıl gor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Altta bir dene vardı :)
+1 yılgüzel kadınları bulup koymuşsunuzda yine itici baksana reiz gibi hepsi her an mevzuya hazırlar :D
02 Yorumla- +1 yıl
:)) Erkek gibi olmuyor çoğu bunun gibi kadınsı versiyonlarda az değil
- +1 yıl
istediği kadar kadınsı olsun bence itici :)
Böyle içecekse hiçte itici değil sanırım, ama fiziksel temasda sigaranın kokusu oldukça rahatsız edicidir.
00 Yorumlahttps://images4.alphacoders.com/190/190068.jpg böyle olursa itici gelmez :D
05 Yorumla- +1 yıl
Stoya mı vayyy
- +1 yıl
Klas hatun bro, doğru yoldasın sdjfghjsdf
- +1 yıl
Bu kim?
+1 yılSence? İtici mi geliyordur, çekici mi geliyordur? :))
https://i.hizliresim.com/8mgjPA.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Erkek üyeciklerimize sormak lazım :)
+1 yılbana göre değil. sigarayı bıraksın gelsin öyle konuşalım.
22 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyulmalı !
- +1 yıl
kendi bedenine saygı duymayana duymam.
+1 yılbenim o kadar dedim varken o a. q. kızı sigara içiyorsa siktirsin gitsin. basit ne cevap.
12 Yorumla- +1 yıl
Kuyruk acısı vol 13213
- +1 yıl
ne anlarsan abla. sözüm sana değil ama sigaraya düşmaın anlatım istersen. çok basit ben tandoğandan onkolojikye az yürümedim bilmessin sen bunu. açık net cevap. kız meselesi felan değil.
Şahsen sigara içen hatunun yüzünü görmek dahi istemem. Kadın kadınlığını bilecek arkadaş.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbally çekenini gördükten sonra tütüncü hatunlar gayet çekicisiniz..
12 Yorumla- +1 yıl
Balici mi varmış :) göremedik onları
- +1 yıl
herkes göremiyor zaten.. bundan yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr önce vardı sanatçı doğuş gibi onun da mekanı kızıltoprak ve söğütlüçeşme tren istasyonu idi.. bu arada doğuş da eski ballycilerden.. bir zmnlar kızıltoprak tren istasyonu meskenidiydi kendilerinin.. ^_^
+1 yılbende içtiğim için kokuyu farketmem zaten ama içenler bana çekici geliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı için :) işte
- +1 yıl
sevgilimle öyle yapıyoruz zaten :D
- +1 yıl
İyiymiş.)
+1 yılBabamın sigara İçmesinden nefret ederken ; sigara içen kadını taşlarım merhametsizce
12 Yorumla- +1 yıl
İçmeyenide taşlıyorlar kank dert etme :)
- +1 yıl
Taşlamak:Türk edebiyatındaki manası eleştirmek. Bilgine
+1 yıleğlenmelik kızsa çekici, ciddi düşünülense itici...
10 Yorumla
+1 yılitici buluyorlarmış. çok da umrum. günde 3-4 paket :))
03 Yorumla- +1 yıl
:) dimi yahu benim yerimede iç ^^
- +1 yıl
tabi olur :) 25 yaşındayım.
Aynen gurbetçi işçiler gbi içiyor midem bulanıyo yia :D
02 Yorumla- +1 yıl
:D karşılıklı için
+1 yılsigara kullanmama rağmen sigara icen bir hatunla birlikte olacaksam bir iki tane içime çekmeden azımın tadını bozuyorum yoksa çekilecek eziyet değil ne kadar güzel olursa olsun...
00 Yorumla- Devamını Gör (213)
Devamını Gör(258)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem