Kişilik & Karakter 2 ay Sigara içen kızlar itici midir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ? Sigara içen kızlar itici midir sizce? Cevap Yaz 48 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s seymabasu1Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bana göre içen kızlarda erkeklerde itici 0 0 Yorumla
PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mis gibiyiz. 0 1 Yorumla Soran 2 ay 🥳❤️
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,1b cevap paylaştı. İtici 0 0 Yorumla
u Abdurrahman00tFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. İtici değil 0 0 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. İçmeyenler çekici mi Sigarayla cinsiyetin ne alakası var 0 1 Yorumla Soran 2 ay Kimisi kadınların içmesini itici buluyor yakışmıyor diye ondan sordum Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı itici, bella hadid bile gelip yanımda sigara içse dönüp bakmam, iğrenirim 0 0 Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. sevdiğim bütün kadınlar sigara içiyo, hayıreminim ecede sigara içiyodur 0 0 Yorumla
KuasarMeta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% 2 ay duruma göre ama ben genel anlamda sigarayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Saca85 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 59% 2 ay Ben kova yapandan hoşlanıyorum sigara kesmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Kızı da erkeği de itici geliyor bana. Ki içen kız gerçekten itici. Çünkü sigara hanımefendi gibi içilmiyor pek. Erkek gibi içiyorlar o da itici yapıyor doğal olarak 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 29 2 ay Sigara içen insan itici bence bende iciyorum ama kokusu harbi kötü be 0 0 Yorumla
htc1667 Takip Et Xper 3 Yaş: 18 19 sa Açıkçası ben bir kadının eline alkol ve sigara yakıştırmıyorum 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet ve basittir. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Basittir derken Yorumla Mr_KaoS 2 ay Açıkça yazdım işte. Yorumla
okan3448 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 96% 2 ay nefret ederim o kokudan 0 1 Yorumla Soran 2 ay Evet kokusu kötü Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İtici buluyorum, tiksiniyorum 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı. Türk erkekleri için farketmez 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 47b cevap paylaştı. Hayır itici değildir. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 2 ay İtici uzak duruyorum öyle kızlardan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bana göre içen kızlarda erkeklerde itici
Mis gibiyiz.
🥳❤️
İtici
İtici değil
İçmeyenler çekici mi
Sigarayla cinsiyetin ne alakası var
Kimisi kadınların içmesini itici buluyor yakışmıyor diye ondan sordum
Aşırı itici, bella hadid bile gelip yanımda sigara içse dönüp bakmam, iğrenirim
sevdiğim bütün kadınlar sigara içiyo, hayır
eminim ecede sigara içiyodur
duruma göre ama ben genel anlamda sigarayı sevmiyorum
Ben kova yapandan hoşlanıyorum sigara kesmiyor
Kızı da erkeği de itici geliyor bana. Ki içen kız gerçekten itici. Çünkü sigara hanımefendi gibi içilmiyor pek. Erkek gibi içiyorlar o da itici yapıyor doğal olarak
Sigara içen insan itici bence bende iciyorum ama kokusu harbi kötü be
Açıkçası ben bir kadının eline alkol ve sigara yakıştırmıyorum
Evet ve basittir.
Basittir derken
Açıkça yazdım işte.
nefret ederim o kokudan
Evet kokusu kötü
İtici buluyorum, tiksiniyorum
Türk erkekleri için farketmez 🤣🤣🤣
Hayır itici değildir.
Hem kızlar hem erkekler bence
Hayır kızlara sigara yakıştırmam