Güncellemeler
+1 yıl
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum 😊
Güncellemeler
+1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben deneyimlemedim ama eger böyle birşey varsa gerçekten araştırıp ögrenmek isterim merak çok böyle şeyler astral Seyehat gibi birşey heehdls buda
Evet var. Çok yerden araştırdım. Gidiyorsun istediğin hayatı yaşıyorsun. Ama inanç şart. araştır derin 👍😊
Mutlaka araştırcam bu konuda fikir alış verişi yapabilirmiyiz araştırmalarımızı paylaşmak amaçlı
Tabikide yardımcı olurum
Teşekkür ler
evet deneyimlede Doganla evlendim 7de cocuk yaptim simdi dondum
Özelden mesaj atıp bir kaç şey sorabilirmiyim. Roportaj gib?
Bununla ilgili filmler izlemiştim paralel evrenle ilgili ama gerçek hayatta bence mümkün değil
Ben shiftinge inanıyorum ve yorumda olmaz diyenlere inanıp motivasyonunu düşürme ben bu konuda baya araştırma yaptım 3-4 kez denedim başaramadım ama eminim eninde sonunda başarıcam hepimiz başarıcaz.
ben daha başarmadım ama başaran arkadaşlarım var, scriptine nasıl yazarsan zaman öyle geçer mesela dr de 1 yıl cr de 30 saniye yazabilirsin (dr-gideceğimiz gerçeklik cr-şu anki gerçekliğimiz)
Ben yapmaya 2 gün önce başladım ve fazlasıyla belirti aldım. Başaran milyonlarca insan var. İnan ve basar
Sen yapabilir misin onu söyle
Ben 3 gündür deniyorum. Bir çok. metod var aralarından doğru olanını seçmeye çalışıyorum. Bazı insanlat 2 ay da başarıyor bazı insanlar ise 3 gün içinde inancına bağlı.
Nasıl oluyor bu
Şöyle ki frekans olarak gerçekliğinizi istediğin bir şeye taşıyorsunuz. Ama bunun için temiz enerji ve inanç şart. Hatta bunu başaranlar bu yaşantının rüya olduğunu bile düşünmüş. 2yıl burada nasıl yaşadıyorsa oradada yaşadığını söylemiş. Buradaki zamana göre 1 dakika ya da 1 saat geçtiğini bile söylüyor. Bu mütüş bir şey aslında. Yaşamak istediğimizi yaşayabilmek. Kanıtlamış en güzel kısmıda. İngilizce makaleler var.
Hayır çok denedim ama dediğiniz gibi gerçeklik ile alakası yok.. astral seyahat kurallarının aynısı var bunda
Astral ruhla yapılıyor. Bu ise frekansı ile gerçekleşiyor. Siz astral seheyat yaptığınıda çoğu olayı sadece görürsünüz. Müdahale edemesiniz. Ama Shifting de olayların içinde karar verme, insanların sizi görmesi söz konusu. Bu hakatı yaşar gibi yaşıyorsunuz.
Bana yapılacak herşeyi söyle yapayım. Hangi boyuta gidilecek yapalım. Paralel evren sadece bir teoridir. Bu dediğimiz ise sizin yanı bence beynimizde çalışmayan yerlere bu anıları yüklüyoruz. Ben tecrübeli sayılırım..
Bu teori dediğiniz bir şey her an değişebilir. Mesela atom kesinlikle parçalanmaz denildi ve bir süre sonra teknoloji gelişti ve parçalandı. Bu da bir bilim insanı tarafından makaleye dökülmüş ingilizce makaleler var. Aynı zamanda youtube dan bununla ilgili yabancıların yabancı dilde konuşmaları var. Bir video da bir adam ergence gibi yorum yapmış bu olaya ama malesef düşüncesi yanlış. Geliştirilen bir düşünce dünyasındayız. Her an bir anda bir söz bir teori kantlanabilir. Türkiye yeni yeni keşvediyor 😊
Yapılacakları söyleyin. Akşam deneyelim.
İnancınızın olması lazım. ( en önemlisi) . 10 dan fazla metodu var. Her insanda farklı farklı işe yarar. Kendinize uyan metodu uygulasanız başarılı olursunuz. Bu süre değişir 3 günde yapanda var 2 ayda da. Burada bir sayfadan fazla detay var. Instagram da sayfalar var. Shifting yazınca. aklınıza takılan bir şey olursa bana da yazabilrisiniz, sitelerde çok ilgileniyor 😊
Bakacağım ona şimdi
👍👍😊
paraler evrende demişsin. paralel evren yok
Araştırmalar öyle diyor. Yanlış yazım hatası için üzgünüm. Düşünce konusunda herkes aynı değil 😊
Ben de denemeye çalışıyorum
Ben başardım.
Gerçekten mi
Nasıldı hangi evrene gittin
Hangi metodla