2 sene önce arkadaşlarla evde toplandıydık 7 kişiydik film falan seyrettik canımız sıkıldı hadi ruh çağıralım dedik ama bir arkadaşımızda korkuyor sonra ikna ettik onu ruhu çağırmaya falan başladık fincan aldık bir tane hepimiz işaret parmaklarını fincana koydu ben başladım hey ruh geldiysen işaret ver masaya 3 kez vur falan dedim işte bende ayağımla masaya vurdum fincanı falan oynattık falan ama o korkan arkadaşım gerçek sandı herşeyi bende hey marilyn monroe hoşgeldin geldiysen masaya 1 kere vurman yeterli dedim sonra ben masaya vurdum işte arkadaşım resmen altına yaptı bide erkek olcak :D sonra içerde benim kardeşim vardı mesaj attım ışıkları kapat diye ışıkları kapattı sonra bide bayıldı manyak ayıltana kadar 1 saat geçti o gün gülmekten öldüydüm öteki sabahta şaka yaptığızı öğrendi bizde kaldıydı hepsi geldi başımdan aşşağa bir kova suyu boşalttıydı :D :D
Cevabın nedir?
+1 yılbenze bir durum bir dağ evinde başımıza geldi. Arkadaşın biri pencereyi açtı ve sigarasını yakarken yaklaşık 10metre ilerde beyaz renkte farklı birşey gördü ve tutulup kaldı. başka bir arkadaş silahla ateş etti üstüne ordaki her neyse.. Sonra evde bir furya başladı evin boş alt katından çok yüksek sesler gelmeye başladı gümbürtü kopuyor.. Çatıdan da aynı vaziyet.. Bağırdık uyardık bize orda kimsenin şaka yapma lüksü yok ateş ettik bir kaç el uyarı için.. olaylar devam etti.. Lakin bizim durum biraz farklı o gece gerçekten cinler tarafından rahatsız edildik.. odadan tek başına kimse çıkmaya cesaret edemedi. Bir arkadaş korkusundan odadan çıkıp tuvalete gidemiyordu, başka bir arkdaşım ona eşlik etti. eşlik eden iç kabinde korkan arkadaş ise onu ara yerde bekliyor kapıyı kitlemişler. Biz bir arkadaşla tuvaletin olduğu yere gittik tuvaletin ışıkları kapının dışından sönüyordu, ışıkları söndürdük.. Bir süre sonra kapının kilidi açıldı ve korkan arkadaş usulca kapı arasından ışığın düğmesini aramaya başladı karanlığın içinde arkadaşım birden bunun koluna sarılarak bunu çekti.. Çeken arkadaş da bir t-shirt giymiş safari yazıyor 2 tane kedi gözü var t-shirte ve o gözler de meğer fosfor var karanlıkta parlıyor.. Bu korkan çocuk saldırı anında karanlkta o gözleri görünce de kendi yerlere attı şoka girdi.45 dk konuşmadı içeri götürdük özür diledik, yalvardık.45. dakka sonunda bize dinden girdi imandan çıktı sövüp saydı.. benim bu konularda hassa olduğumu biliyorsunuz da neden böyle şaka yapıyorsunuz dedi. Konuştu ya bizle sevindik.. Biz korkudan çarpıldı sanmıştık çocuk.. Şimdi bazen çıkarım o eve 1 hafta tek başına kalırım. Silahım falan var, hiçbirşeyden korkmuyorum. Ama olay bu konulara geldiğinde tırsmıyorum değil. Gece tek başına dağ başında kalınca o evde triplere giriyorum bazen
15 Yorumla
Soran+1 yılkötü olmuş ya okurken tırstım aman sende tek gitme dağ evine falan boşver
- +1 yıl
ben de yazarken bir kaç kez arkama dönüp baktım odada :) ev benim evim... Bu tip konularda hassasım... Ama bir yerde de korkuları yenmek iyidir..
Soran+1 yılben herşeyi yaparım ama gidipte dağ evinde tek başıma yaşamam ama arkadaşlarımla bir keresinde gittiydim hiç ışık yoktu gaz lambasıyla idare ettik o zamn korkmadım niye korkmadım ki şimdi aklıma geldi :D :D
- +1 yıl
o evde mesela en büyük fantazim.. Gece karalıkta odada uyurken kapının zırıldayarak açılması ve içeriye yaşlı bir ninenin girmesi.. Ve bana herhangi bir laf demesi.. İşte bittiğimiz an.. Sıksan ölmez, kaçsan kaçamazsın. evden çıksan gecenin bir vakti ormanın ortası.. korku filmi senaryoları.. bir gece yine aynı evde parti veriyorduk kafalar ince.. Bir arkadaş camın önünden birinin geçtiğini iddia edip durmuştu, yemin ediyor.2. kattaydık.. hep trip olduk üstten aşağıya gece gece. hava aydınlansın öyle yatarım artık ben :)
Soran+1 yılaynen haca aydınlansın öyle yatıcam bende senin sayende tırstım :D :D
En İyi Cevaplar
gecenin 4 dünde dışarı çıkıp evlere torpil atmıştık :D
1134 Yorumla
Soran+1 yılvayy iyimiş ya :D
- +1 yıl
Sonra polisler falan g*tu zor kurtarmistik
Soran+1 yılsen tam matrakmışsın ya :D
- +1 yıl
Tabi ev benimdi adam rahat rahat komşulara eziyet verdi adamlar hala dirdir ediyo i*ne serkan
Soran+1 yıl:)) bende eğlenceli şeyleri yapmayı severim
- +1 yıl
Serkanda çok sever dimi serkan :)
Soran+1 yılne oluyoruz arkadşlar :D
Soran+1 yıltanıyomusun :D
- +1 yıl
Tamam Kanka ben kaçıyorum siz mesajdan devam edin :D çılgınlar sizi :D :D eheheh kaçtım ben
www.capsverlan.com/.../..._ortayli_capsleri264.jpg
Bak kankam diye demiyorum serkan iyi çocuktur ;)
Soran+1 yılne diyosun mertmisin nesin döverim seni :D
- +1 yıl
Tamam gençler kızmayın Aranızı yapıyorum işte fenamı :D ;D
Soran+1 yılbelli zaten :D :D
Soran+1 yılmerttt :D :D
- +1 yıl
Efendim yenge? :P
Soran+1 yılne yengesi bak valla döverim seni :D
- +1 yıl
Sen serkanın kusuruna bakma ya o bu konularda pek iyi değildir işte öğretiyoruz yavaş yavaş beceriksiz herif seni :D
- +1 yıl
Ama kızma ya :P
Soran+1 yılya bir git manyak manyak konuşma mert :D
- +1 yıl
ehehe serkan uyumamış kanka bak yengemi üzersen pıçaklarım seni :P
Soran+1 yılsiz ne haltsınız yaa :D
- +1 yıl
ama yenge ya ayıp ediyorsun kırıldım sana :(
Soran+1 yılkırarım ben öyle bir yengeyim :D :P
- +1 yıl
Kırılmadımki zaten eheheh :P
Soran+1 yılkırılma zaten :D
- +1 yıl
söyle kanka :)
Soran+1 yılyok bölmüyosun ya gel buyur :D
- +1 yıl
olum ben sana ayarlıyordum noluyo l*n :)
Soran+1 yılnasıl olsun yenge oldum 2 dk da sağolsun mert yenge yaptı :D :D
- +1 yıl
ehehe serkan gelmiş :D ee kanka ilişkiniz nası gidiyor ha bu arada yenge senin isim neydi :P
Soran+1 yılseni seçtim pikachu :D :D
Soran+1 yılaaa mert ateşi körükleme bu gidişle iş pişcek yemeğe geccez :D :D adım gökçe
Soran+1 yılbu yorum yapan arkadaştamı arkadaşınız :D
Soran+1 yılhee iyi yabancı biri :D
- +1 yıl
Eyvallah hard16 :)
- +1 yıl
Organize calışmıyoruz yenge :D
Soran+1 yılaaa merte bak ya hemen gitti hard16 ya ben neyim burada senin yengenim :D:D
Soran+1 yılyengeninim :D
Soran+1 yılaynen ya :D
- +1 yıl
Gitmedim kesin bilgi yayalım.
Soran+1 yılgitsende 2 dk sonra burdasın :D :D
- +1 yıl
yok Kanka bu gece sadece sana çalışıyorum :P yenge sende biliyorsun ks'deki populeritem yuksek yetisemiyorum cevaplara :D
Soran+1 yılolsun be mert napalım :D
- +1 yıl
Kanka sanada yazıklar olsun daha işi pişiremedinya emeklerine acıyorum :D ya yenge sende çok naz yapıyorsun :D tamam kız evi naz evi ama bukadarda olmazki :P
Soran+1 yılnazlı olmak iyidr :D :D
Soran+1 yılsizi sevdim ya tam matraksınız :D
- +1 yıl
eheheh yenge beni sevme serkanı sev :P
Soran+1 yıltamam :D
- +1 yıl
ee yenge serkanla aranız nasıl :D
Soran+1 yıliyi iyi :D
- +1 yıl
Yavaş yavaş yenge ya öğretiyoruz serkana :D sanada Aferin kanka doğru yoldasın :P
Soran+1 yıliş birlikci mert :D
- +1 yıl
tabisi :)
- +1 yıl
Aldınmı len numarasını çakal seni :D hanimiş benim sincabım :P
Soran+1 yılhemen numara mı verilir olmazzz :D
- +1 yıl
Yenge uyudunmu daha serkan uyumadıda :D
Soran+1 yıluyumadım :D
- +1 yıl
aa uyumamış ya yenge ya bir mesaj atsaydın bari :) çocuk evde açmış orhan gencebay ferdi tayfur dinliyo ya arebeske bağlamış aşkından.
Soran+1 yılhahahhaa :D :D daha değil
- +1 yıl
Beceriksiz herif bir mesaj bile alamadın :P
Soran+1 yılbeceremedi demi kalbimi kazanamadım :D
- +1 yıl
Ya yenge ama ya bari benim hatrıma bir selam atıver ben utandım ya :)
Soran+1 yılolmazz :D
- +1 yıl
S. Aleyküm gençler :D muhabbet var dediler geldik
- +1 yıl
İstiyorum atıyormusun :D
https://m.youtube.com/watch?v=iDxbZrYXYZY
Soran+1 yılkapatamıyoruz be aşkım :D :P gelmeyin sevgilim kızıyor :D :D
Soran+1 yılhayır :D
- +1 yıl
Ağlıyorum atıyormusun :P
Soran+1 yılatmıyorum :D
- +1 yıl
Cevap ver atıyormusun :)
Soran+1 yılatmıyorummm :D
- +1 yıl
Peki öyle olsun :( serkan aşkından öldü galiba serkan öldünmü kanka
Soran+1 yılbende ölücem şimdi :D hadi ben kaçıyorum yatıcam artık :D
- +1 yıl
olum öldum desene az duygu sömürüsü yapacaktık :D
- +1 yıl
ya yenge nereye daha karpuz kesecedik
Soran+1 yılorucluyum be kardeşim iftarda keseriz artık :D :D
Soran+1 yılkaçıcam zaten :D
Soran+1 yılsağol :))
- +1 yıl
Yenge bir mesaj atmadınya sen yazmıyorsun bende bu yakışıklı, karizmatik kankama başka kız bulucam :D
Soran+1 yılbak bak bak :D mert olmuyor ama :D bende serkandan başkasına yar olmam :D :P
- +1 yıl
Tamam yenge ya kızma hemen zaten kankamdan iyisinimi bulunan :P
Soran+1 yılöyleyimdir ama ben yatıyorum artık öğlen girerim buraya hepinize iyi uykular :D
Soran+1 yıltamam :D :D
- +1 yıl
tamam yenge iyi uykular sana :P
- +1 yıl
Yenge uyanmadınmı sen daha :)
Soran+1 yıluyandım mertcim :D ama artık yenge demeyi kessen benim sevgilim var :D
- +1 yıl
namus meselesi oldu bu artık benim için :P ayrıca yıktın çocuğun bütün hayallerini :(
Soran+1 yılne yapabilirim ki düzgün çocuğa benziyor ama malesef 1 buçuk yıldır çıktığım var :D
- +1 yıl
ayrılırsınız ya ne olacak :D
Soran+1 yıltabi tabi :D
- +1 yıl
Serkan kanka harbi öküzsün lan.
- +1 yıl
Sanada hayatında mutluluklar inş ayrılırsınız :P gidiyorum ben... :/
Soran+1 yılsağol :D ayrılmam ben
Soran+1 yılhoşçakalın :D
- +1 yıl
söyle bana gökçe serkanla o saatlerce olan romantik yazışmalarınız yalan mıydı : hepsi bir hicri yani :/ :/
Soran+1 yılmertt çok oluyosun ama :D
- +1 yıl
olurum ben :)
Soran+1 yılolmaa :D
- +1 yıl
tamam. d
Soran+1 yılsekan gitti sende git artık :D
- +1 yıl
Neyse görüşürüz güzel muhabbetti :D Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılrica ederim :D
Ya biz dershanedeki arkadaşlarımızla hocanın evine gitmiştik ders çalışmak için orda kalacaktık o gün 15-20 kişi falandık, işte akşam olmuştu yemek yiyecektik çok yakın arkadaşım masada karşıma oturmuştu yemegi sevmemiştim iğrençti arkadaşım zorla yedirmeye çalışıyordu kaşıgımı aldı falan uçaak geliyor diye yediriyordu gkjfdh en sonunda dayanamadım tüm çorbayı arkadaşımın kafasından aşşagı boşalttım ağzımdakileride püskürttüm gfdlkh arkadaşım şoka girmişti sonra kaşıgı üstüme fırlattı ben kahkaha atıyordum herkes bana bakıyordu 3 dk kesintisiz gülmüşümdür sonra hala kahkaha atmaya devam ederken birden sandalye kırıldı yere yapıştım hjkg ne rezil olmuştum ya gfhj
03 Yorumla
Soran+1 yıltam rezillik olmuş yaa :D
Soran+1 yıl:)))
Bugün arkadaşımla yürürken sokakta karşıdan kepekli bir adam geldi köpek havladi arkadasimda beni öne attı erkek olacak bide :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltırsak galiba :D
Soran+1 yılkorkuyo demekki köpekten :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Birini korkutmak ne kadar komik olabilirki espiri anlayisini gelistir bence belli ki cocugun zaafi var ya da bir sey yasamis yararlanmissin sende bundan tebrik ederim 1 gun boyunca cok guzel gulmussun.
26 Yorumla
Soran+1 yılne var bunda sadece şaka yaptık ama biraz abartı olduydu
Soran+1 yılbir tek o gerçek sandı biz arkadaşlarla zaten kararlaştırdıydık ki bir tek suclu ben değilim belirtiyim de bunu
- +1 yıl
Birtek o gerçek sandiysa bu çocuk bir sey yasamis demek ki ayrica korkmak normal bir sey herkes korkabilir ve cocukda dogal olarak korkmus ve korkan biri, sen ve arkadaslarinda bunu komikmis gibi arkadasinizdan faydalanmissiniz. Isterse 100 kisi cocugu korkutsun suçunuz ayni tamamen gulmeniz icin arkadasinizi kullanmissiniz. Buda bencillik demek. arkadasiniza bir sey olsaydi asil korkmayi ben o zaman gorurdum.
Soran+1 yılzaten bayılınca hepimiz korktuk tabi ama sabah kalkınca da o bize güldü kardeşim herşeyi anlatmış hepimize ceza verdi en kötü cezayıda ben yedim bir kova suyu yedim
+1 yılLiseliydim..
Babannemin evindeydik balkonda gizlice sigarayi icip asagi attım. Atmaz olaydım attigim sigara babamin kafasina düştü beni zikecekti kokudan balkonda atlayip ayagimi kirdim zor kurtuldum.. mk11 Yorumla
Soran+1 yılkötü olmuş yaa
Bende deprem şakası yapmıştım evde annem ve halam vardı bir gün önceden bursada deprem olmuştu ertesi gün etkiai geçtiğinde ben deprem muhabbeti açtım annemle halam mutfağa geçti sonra ben bizim avizeyi salladım avize son sürat dönüyo sonra evdeki masayı yere attım geldiklerinse deprem var siye bir bağırdım ikiside üçbuçuk noraz koştular sonra desimki kahretsin bu bir şakaydı keşke gerçek olsaydı:-D
00 Yorumlabu vıdeoya bayılıyorum kanks ^^
https://www.youtube.com/watch?v=hRoZ1o_tLrk31 Yorumla- +1 yıl
evet süper ya bu dfsgas
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılasadfdaf komikmiş bizde ruh çağırırdık ama inanmazdı piçler dsfgasg
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- Diğer konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar yaşadığı en büyük macera köyde tavuk tarafından kovalanmıştım civcivi elime aldım diye
14 Yorumla- +1 yıl
Bide benimkini en iyi cevap seç
Soran+1 yıliyimiş :D benide küçükken kaz kovalamıştı
Soran+1 yılbakıcaz artık birazdan secicem
Bu tam bir esek sakası ya arkadasınız kalp den gitseydi ne olacaktı hiç düşündüzmü bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılbide sen üstüme gelme yaa 2 sene önceki olay
Soran+1 yılyok be 1 tane çocuğu oldu :D
Soran+1 yıl:))
+1 yılçok uzun degilmiya nasl okucaklar bunu özet geçseydin keşke :)
05 Yorumla
Soran+1 yılözeti bu be arkadaşım :D okusunlar işleri ne :D
- +1 yıl
sesi gönderseydin keşke :D
Soran+1 yılbileydim gönderirdim :D
- +1 yıl
artık bir dahakine :D
Soran+1 yılaynen
+1 yılHahahahha :D iyiymiş ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yıliyidi gerçekten :D :D
+1 yılKadın sünnetci benim hikayem :D
012 Yorumla
Soran+1 yılkadın sünnetçi ayy utanç verici :D :D
- +1 yıl
Ya neden canım kadın sözünü tuttu valla. Yakışıklı olacak dedi oldu da gören beğeniyor açıkçası :D
Soran+1 yılnede olsa kadın eli deydi :D :D
- +1 yıl
Herhalde canım her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır hele degdimi suyundan da koy :))
Soran+1 yılsen yokmusun :D
- +1 yıl
Ben olmazsam olmaz zaten. Pası veren o golü atan benim :))
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
feysten ekler misin beni
Soran+1 yılneden :D
- +1 yıl
konuşmak için :)
Soran+1 yılno no no :D :D
- +1 yıl
teklif var ısrar yok :)
Nereye gülüyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılburaya :D