Arkadaşlarım başınızdan geçen komik üzüntülü maceralı bir olay geçtimi :D benim hem komik hem macera olarak geçti anlatıyım sizde anlatın gülelim :D?

2 sene önce arkadaşlarla evde toplandıydık 7 kişiydik film falan seyrettik canımız sıkıldı hadi ruh çağıralım dedik ama bir arkadaşımızda korkuyor sonra ikna ettik onu ruhu çağırmaya falan başladık fincan aldık bir tane hepimiz işaret parmaklarını fincana koydu ben başladım hey ruh geldiysen işaret ver masaya 3 kez vur falan dedim işte bende ayağımla masaya vurdum fincanı falan oynattık falan ama o korkan arkadaşım gerçek sandı herşeyi bende hey marilyn monroe hoşgeldin geldiysen masaya 1 kere vurman yeterli dedim sonra ben masaya vurdum işte arkadaşım resmen altına yaptı bide erkek olcak :D sonra içerde benim kardeşim vardı mesaj attım ışıkları kapat diye ışıkları kapattı sonra bide bayıldı manyak ayıltana kadar 1 saat geçti o gün gülmekten öldüydüm öteki sabahta şaka yaptığızı öğrendi bizde kaldıydı hepsi geldi başımdan aşşağa bir kova suyu boşalttıydı :D :D
Arkadaşlarım başınızdan geçen komik üzüntülü maceralı bir olay geçtimi :D benim hem komik hem macera olarak geçti anlatıyım sizde anlatın gülelim :D?