Belki birinin gülmesine vesile oluruz. Su yorgun ve stresli günü bir gülücükle yaşanabilir kılarsınız.
Benim şu an aklıma gelmedi.
Benim şu an aklıma gelmedi.
Otobüse binmek için durağa giderken otobüs yanımdan geçti. Koştum koştum durakyta yakalayamadım ve arkadan bağıra çağıra kovaladım. Neyse otobüs durdu ve udağı okudum. Şoför bin deyince bu benim otobüsüm değil dedim, adamın kahkahası hala kulaklarımda 😂😂😂
Çok üzüldüm o kadar yeri boşa koşmuşsunuz ama olsun en azından spor olmuş size ☺️
Teşekkür ederim
Trendyol yemekten yemek soledim.. 1 Cide motor kurye içecegjn yarısını dökmüş.. iptal etdim yine aynı sipariş verdim..2. ye geldi tam kapnin orada kaza yapmış yine iptal etdim.. trendyoldan arayıp durumu anlattlar 15 tl hediye verdiler ben yine aynı siparişi istedim.. kurye getrdi sağ salim.. kuryeye dedim 2 sipariş böyle böyle oldu diye... dedi aman abi bana denk getirme siparisinj ben hiç kaza yapmadım yakma beni diye 😂😂. neyse trendyoldan yine aradılar yemek ulastimi diye dedim sonunda geldi.. ilk defa böyle bisi yaşıyoruz felan ben sinirden gülüyorum tabi artik
Sonunda yemeğini yiyebildin mi bari 😊
Heee ama yerken guluyordum sinirden 😂😂 3. dede gelmeseydi ogun yemek yemicekdim 😊
Sonunda doyabilnişsin ne güzel
Sonunda aynen 😂😂😊
Teşekkür ederim eig için 🤗🙏🏻
Henüz şirkette yeniydim, müdürün sekreteri de çok alımlı güzel bekar bir bayandı.. ne yapim ne edim bir samimiyet kurim diye içimden geçiriyordum. Normal sohbet ediyoruz ama yeni tanışığız..
Bir kaç gün sonra bir toplantı olucaktı, o gün bende bir samimiyet kurmak amaçlı masasındaki çantayı yan tarafta olan dolaba sakladım. Aradan 5 dk geçti, meğer çanta müdürün eşinin miş ya oldum.
Ya çok kötü olmuş tüh 😕😀
Teşekkürler bu güzel anı için 🙏
Anlatayım efendim.. Biz arkadaşlarla hergün kahvelanda giderdik.. Bigün arkadaşlara dedim ki değişik bişey yapalım başka biyere gidelim dedik.. Sonuç olarak değişik bişey yapıp çorumdaki kahvelanda gittik 😂😂😂😂😂
Çoook değişik olmuş sahiden 😀😀
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?