Komik bir anınızı anlatır mısınız?

Evet ilk ben anlatıyorum. Şimdi ben 9-10 yaşlarındayım sahil kenarına gitmişiz sahil kenarında deniz kabukları varya onları topluyorum. Ablamlar acele ettiler yemeğe mi gidiyorduk ne ben biraz toplayabildim. Neyse biz yemek falan yedik eve döndük ben eve geldim bu deniz kabuklarını delip hayallerimle ilgili bir kaç not yazıp içine koydum hayallerimde süper kahraman olmak jdsdfs. Neyse bir kaç gün sonra annem çöpe atmış bu deniz kabuklarını ben ağlıyorum ağlıyorum ablam benden bir yaş büyük geldi bi tokat yapıştırdı bende sessizce ağlıyorum. Neyse bu olayın üstünden 7-8 yıl geçti arkadaşım dedi midye dolma yiyelim mi bende dedim o ne ya yemem ben oda dedi çok güzel tadı gel beraber yiyelim neyse biz gittik arkadaşım bu midye dolmalardan alıyordu bu bana sordu kaç tane yiyon ben gülerek yemiyorum demiştim sonra dışarı çıktım midyeyle ilgili anımı anlattım bu bi gülüyor bi gülüyor her midye dolma almaya gittiğimizde hep bana diyor al Özgül kendine bunlardan kolye yaparsın. Evet bu gece gülelim biraz moralim çok bozuk hadi anlatın bakalım

Komik bir anınızı anlatır mısınız?