Arkadaşlar İslam'da bildiğiniz üzere zina edene 100 sopa vurun deniyor. Peki siz böyle bir cezayı zina eden kişiye bizzat zorla uygulamaya çalışırmıydınız? Yani zina edeni ispiyonlarmiydiniz kur'an hukmj ile yonetilen bir ülkede olmasaydınız bile recm etmeye çalışırmıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAynı zamanda Allah diyor ki kim bir kulun kusurunu örterse bende onun bir kusurunu örterim isoiyonlamak demekki en iyi sen değil
Bu arada recm bir islam ceza biçimi değildir yahudilere ait zina eden evli ve bakarlar sopa ve para cezası alırlar08 Yorumla- +1 yıl
Yahudiliktede var. Ama bu arada şunuda bilmeni isterim kur'an'da zina edene 100 sopa vurun derken allah rızası için vuruken acımadan vurum der merhametsizce vurun yani. Ki bir insanin sirtina 100 sopa vurursan zaten o insan ya sakatlanir ya da ölür buda birnevi bir recm zaten. Bu arada kitap çok açık derler ama kur'an da hiçbirşey tam belirtilmemiştir. Hangi sopa? Demir sopa falansa 10 dan sonra kan gelir ağzından. Ki normal sopa bile olum ztn.
- +1 yıl
Senin dediğim ayetede bakarsak kur an celişki doludur. Madem kusuruni her seferinde ortuceksin o zaman kimse ceza veremez yani gereksiz bir ayettir iki ayetten biri. Hem kusru ort diyorsun hemde soyleyin 100 sopa vurulsum diyorsun.
- +1 yıl
Ben vurun vurun diye bir ayet gormedim bir yerinden alamet uydurma
- +1 yıl
Zina edene 100 sopa vurun cezasi var uydurmuyorum bak diyanetten. 100 sola vurusan o insan ölür zaten buda bir recm dir. Kuran çelişki doludur ve 18 yaşının altında kimseye okutulmayıp kimsenin bilinçaltı zehirlenmemelidir.
- +1 yıl
Okudum ve sana bişi diyim mi hala ayaktayım 😂😂😂
Diyannete fazla kafayı yorma kuranda çelişki yok her ayet bir olaya inmiştir ayeti okumadan önce ne üstüne indi ona bak benden sana bir ipucu olsun - +1 yıl
Kuran'da bolca çelişki var bununla ilgili konuşulmuş videolar var. Her ayet bir olaya inmişse bile çelişkili olduklarimi gerçeğini değiştirmez. 100 sopa recmdir. Boyle çelişkili bir dine kafayı yorma benden sana bir ipucu olsun 😂😂😂
- +1 yıl
Haha gel deneyelim bakalım ölecek mısın 100 sopa ile
- +1 yıl
Evet ya sakat kalırsın ya da ölürsün 100 sopadan sonra. Ki 20 sopa bile zaten sakatlamaya yeter bunu senin gibi bir bayanın üstünde denesek kesin ölürsü. Öldürülmese bile bu çok canice ve barbarca bir ceza. Kime ne elalemin cinsel birlikteliğinden günahı onun boynuna.
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer bir İslam Devleti kaynağını sadece Kuran dan alıyorsa ve ülkeyi mollalar din adamları ve belli bir zümre yönetimiyorsa zinanın cezası Kuran'da 100 celde (sopa) olarak bildiriliyor. Recm Kuran'da geçmez. Bana sorarsanız da barbarlıktır. Bunu bir de Peygamber Muhammed'e ki o zamanın bağnaz ve zalim toplumuna karşı özgür bir duruş olarak gelen kişiye, ''peygamber de yapmıştır'' diyerek isnad etmek, büyük iftiradır. Yani barbarlık ama peygamber yapınca merhamet. Bu yalan recm den daha zalimce. Ben cezalandırmaların hiçbirine katılmazdım. 1 kişiliğim, vicdanım izin vermezdi 2 hiçbir dini yönetimin bir rejim olmasını istemezdim, dolayısıyla cezalarını ve kanunlarını reddederdim. Bunu yapacak mercinin dünyada var olduğuna inanmıyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Aga Recm gizli bir detay biraz mantik yurutmeniz icin oyle dedim. İslam'da recm yok derler ama 100 celde'yi bir insanın sırtına vurusan zaten o insan sakat kalır ya da büyük ihtimalle ölür, bu da bir recm dir. Recm'i böyle düşünsünler diye ekledim ama kimse 100 sopanın zaten bir tür recm olduğunu söylemedi. Onun yerine islamda recm yoktur deyip diğer sorulara yöneldi. İslam'da böyle barbarlıklar var malesef
- +1 yıl
Öncelikle konu hakkında bilgim kadar yorum yapacağım, bu yüzden bahsettiğiniz gizli detayı bana kaynaklı olarak söylerseniz konuyu daha iyi anlayabilirim. 100 celde evet 100 sopa bunun da bir derecesi vardır ve bunun da bir uygulanış biçimi vardır. Ben falaka şeklinde ve aynı zamanda toplum içinde utandırılmak (biraz da psikolojik) yöntemiyle olduğunu biliyorum. 100 sopayı da taşlayarak öldürmeyi de tarihte ve yakın geçmişte bazı toplumlarda örneklerini gördük. Bir din adına ruhban sınıfının, mollaların hacı hoca şeyhlerin papazların kendi yorum ve insiyatifi ile verdikleri cezaları o dinin özü ile özdeşleştirmeye karşıyım. İnanıyorum ki İsa da, Muhammed de, Musa da, Buda'da kendilerine verilen açık emirlerle ve mesajlar ile topluma hitap etti. Kişilikleri merhametliydi. Ama bakarsan ilk elçi öldükten sonra yerine gelen siyasi iktidarlar güç ve toplumu baskı altında tutmak için mesajı çarptırdı ve barbarca eylemlerini haklı görmek için kararlarını elçiye ve kitaba dayandırdı. Ortaçağ engizisyonu her ne kadar Hristiyanlık değilse, günümüz Ortadoğu toplumları ve şeriat ile yönetilen ülkeler de İslam değil bana göre.
- +1 yıl
Falaka tarzı uygulansa bile böylesine yobaz vr barbarca bir cezanın uygulamanmasını destekliyormusun cidden? Ayrıca bir derecesi falanda yok 100 sopa vurun deniyor sadece. Güzel bir dille anlatmak yerine isanlık dışı işkenceler uygulamayi tercih eden bir din islam. Hz muhammed de çok merhametlidir ancak kendisi müslüman kafir ayrımı yapmış ve çok kan dökmüş/döktürmüştür. Cihat = İslam Terörü , Müslüman = Potansiyal Terörist.
- +1 yıl
Aksine her din gibi İslamda da evlilik dışı cinsel ilişki yasak olduğu için bu konuda insanları uyaran kaçınmalarını söyleyen ve zararlarını anlatan ayetler var. Bunun ceza kısmını desteklersin desteklemezsin.. Ben şahsen desteklemiyorum. Bunu İslamla sınırlı tutmamalısın dostum. Ben şahsen Agnostik olduğumu düşünüyorum ve bugün ki dünyada yaratılmaya çalışılan İslamafobia'nın da neden ve ne amaçlarla yapıldığının farkındayım. Bir zamanlarda yahudiler potansiyel terörist ve istenmeyenlerdi. Bu yapay düşman yaratma modeli her dönem birilerinin ekmeğine yağ sürmüştür. Bir zamanlar da Katolik Hrıstiyan kilisesi cadı avları altında yüzbinlerce insanı öldürmüştü. İsa sence buna göz yumar mıydı? Diyorsun ki Muhammed Peygamber merhametli ama kan dökmüştür? Peygamber Muhammed sadece peygamber değil o zamanlar medine devletinin yöneticisiydi ve yahudiler ile de anlaşmalar yapmış ve inançlarla ilgili sıkıntılar yaşanmasını önlemeye çalışmıştır. Onlara zulmeden mekkeli düşmanlarına karşı savaşmıştır ve savaşta kan dökülür. Sana saldırana İsanın dediği gibi diğer yanağını çevirebildiğini söylersen bu iddianı destekleme şansım olabilir. Peygamber Muhammede emredilen ise ''size karşı savaşanlara karşı siz Allah yolunda savaşın emriydi.'' Kaldı ki Peygamber Muhammed kan döken birisi olsa veya bundan hoşlansa Mekkeyi aldığı zaman yağmalar ona karşı savaşanları kılıçtan geçirirdi. Kısa zamanda büyük bir coğrafyaya yayılan bir din kan dökmeye aşık olsa Mekke fethindeki o büyük topluluk oluşabilir miydi ki bence oluşmazdı. Ben demiyorum ki İslamı kötüleyenler sadece Batılılardır hayır, bugün ki Ortadoğu toplumları, körfez ülkeleri bunun en büyük nedenlerindendir.
- +1 yıl
Fakat SADECE Müslümanlar şöyledir, cihat terörizm vs. bunları ileri sürmek İslamafobi propagandasının başarısıdır. Unutma Bush afganistana girerken bunu bir haçlı seferi olarak değerlendiriyorum dedi. Ama Asya'da, Ortadoğu'da, Afrika da o kadar kan döken ABD hrıstiyan terörü olmuyor, ama Işid kafa kesti o zaman müslümanlar potansiyel terörist oluyor? Bana bu çiftli standartı anlatmanı rica ederim.
- +1 yıl
İslamofobi propagandası ile alakası yok din ya da başka birşeyin altına sığınarak başka bir ülkeye/kavme saldırıp öldürmek ve yakıp yıkmak terördür. 700 lerin başında örneğin, emevilerin islamı yayma adı altında başka bolgelere saldırıp orayı yağmaladığı bir gerçektir. Horsan'a girmişler ve orayı yağmalamıştır daha sonra kuteybe gibi katilller kadın erkek çocuk ayırt etmeksizin 50.000 kadar Türk'ün kafasını kesip 24 kilometre boyunca ağaçlara asmıştır. Kibac hatuna saldırıp şehrini yağmalayıp yakıp yıkmışlardır. Ama Tv'de bazı Profesor bozuntuları kuteybe'nin bu yaptiklarini pek anlatmazlar nedense. Konumuz bu değil ama demek istediğim zina cezasi 100 sopa olumcul ve cok acı verici bir cezadır hala daha yorumlar'da yok öldürmez, yok birşey yapmaz al işte videosu diyorlar. Tek umursadıkları öldürüp öldürmemesi. Ama bu ceza'nın insan haklarına aykırı olduğunu , o insanı toplum gözünde utnadırmanın adice olduğunu , öldürmese bile insan vücudunuj dokunulmazlığına aykırı olup acı çektirdiğini ya da buna haklarının olmadığını konuşmazlar. Tek umursadiklari ölüp ölmemesi. Yani akılları başlarında olsa bu son dediklerimi konuşup bu cezaya karşı olurlardı.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Birincisi Kuranda recm diye bi ceza görmedim alimlerin söylediklerinde var peygamberimiz zamanında bile bir kez yapıldığı söyleniyor kuranda sopa/kırbaç olarak geçiyor. İkincisi ispiyonlamakla olmuyor iş üstünde 4 şahit olaya tanıklık etmesi gerekiyor.Üçüncüsü yapar mıydım dürüst olmak gerekirse hayır.
17 Yorumla- +1 yıl
Evet kadının zina ettiğine dair 4 tane şahidin getirilmesi gerekiyor. Buna İslam hukukunda "kazf" deniyor. Recm eski bir yahudi hukuku ürünüdür. Hammurabi zamanına kadar gider. Osmanlı'da ise sadece bir defa uygulanmıştır. Yahudi bir adam ile zina eden kadın Sultanahmet Meydanı'nda kalabalık tarafından recmedilmiştir.
- +1 yıl
Kur anda Recm yok değil. Bir insana sirf zina etti diye 100 sopa vurusan ztn o insan ya sakatlanir ya da ölür acımasızca vurulması gerekir. Ve nasil bir sopa olduğundan bahsedilmemiştir. Kuran hiçbir zaman hiçbirşeyi tam olarak açıklamaz. Buda bir recm dir yani
- +1 yıl
@Borjgali_ Osmanlının yobazlığı işte sizene kardeşim kim kimle zina ediyorsa. Bu arada ispiyonlamak derekn o 4 şahit kişinin de olayı gizleyip kimseye soylememesi yerine gidip zina ettimlerini ispiyonlamasi ve o insanlarin 100 sppa vurularak hayatlarının karartılması.
- +1 yıl
Bence iyi okumalısın. Tam kelime kelime aktaramıycam ama şöyle bişey vardı aranızda zina yapan erkek/kadın yine zina yapanlarla evlendirilsin. Zina yapanlar tevbe ederse Allah çok bağışlayıcıdır falan gibi Nur suresinde ayetler var yani öldürdüğün birini evlendiremezsin dimi?
- +1 yıl
Kardeşim kur an çelişki dolu. Bir ayette dediğini öbür ayette inkar ediyor ya da değiştiriyor. Bi ayette 100 sopa vurun (yani öldürün) der oburunde zina edeni zina edenle evledirin diyerek hem kötü yola düştüklerini söyleyip hemde o kötü yoldan kurtakmak yerine o kötü yola o çukura daha çok ittiğini görüyoruz senin dediğin zina edeni zina edenle evledirin ayetindede. Kur'an'ı ciddiye almayın arkadaşlar sırf çelişki dolu.
yapmam, öyle saçmalık mı olur
böyle çok ayet var kuranda..11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRecm yani taşlanarak öldürülme
dışardan bakıldığında vahşet gibi gözükebilir
lakin çok büyük günahlardan olan zina bizim için artık o kadar basit ki
önümüze evli 10 tane kadın koysalar
sorgusuz sualsiz 1 saat içinde 10 evli kadını da düdükleriz. yeter ki o he desin evet desin
halbuki evli kadınla zina dinimizde o denli büyük ki
cezası tövbesi Recm edilmek . yani o günah anca öldürülerek affediliyor
ama biz artık laylay lom olduğumuzdan Allah affeder ya vur patlasın çal oynasın gelsin evli karılar nasıl olsa bekaret yok
peki senden çocuğum olsun istiyorum kocam anlamaz diyen kadınlara ne demeli
şu bir gerçek ki Rabbimiz öldükten sonra bize rahmet etmez merhamet etmez bizi affetmezse biz var ya helaklar dan helak olmuşuz
Fatır Suresi 36. Ayet
Ne ölüm hükmü verilir ki ölsünler, ne de ateşin azabı hafifletilir03 Yorumla- +1 yıl
Yav millete ne elalemin evlilik dışı cinsel birlikteliğinden? Ki insanın doğasında ve tabiatinda olan birşey bu. Sen olsan boyle bir 100 sopa cezasini acimadan uygulayacakmiydin? Ki mantikli dusunursen bir insanin sıetına 100 sopa vurunca o insanın hayatını karatırsın ölür o insan buda bir recm dir yani. Kuran hiçbirzaman açık ve net değildir nasil bir sopa istendiğinden bahsedilmemiştir. Bence günah falan değil islamda uydurulmuş bir dindir. Sen olsan recm e katılırmıydın? Bu yobazlığı yaparmıydın.
Cevap sahibi+1 yılorjinal süzme bir kafirsin belli . Allah senin kalbinden ruhun dan imanı söküp almış bu yüzden sana laf anlatmaya çalışmak saçma ama soruna şöyle bir cevap vereyim anla
senin deyiminle ne kadar yobaz olduğumu gör
Rabbim affetsin evli kadınla zinaya düştüm
sonralar dan o kadar pişman oldum ki karakola gidip beni recmedin diye bağarasım vardı
sonra dedim ki napsam arabistan a gitsem de ben zina yaptım beni taşlayarak öldürün Rabbime kavuşayım mı diyeyim dedim
sonra dedim saçma saçma konuşma senin arabistan da ne işin var . adamların vatandaşı bile değilsin napsınlar sana
7 yıl geçti hala tövbe ederim. hala bazen aklıma geldiğinde ağlayarak tövbe ederim . iyi geceler- +1 yıl
Orjinal suzme bir sorgulayiciyim. Madem kendisine iman etmemi istiyor o zaman neden imanı söküp almış kalbimden? Ozaman iman etmeye geri dönme şansım kalmıyorki. Sen isteyerek recm edilmek istiyorsan senin tercihin. Bana göre ise sende orjinal süzme bir cahilsin.
+1 yılRecm ve sopa cezasını vatandaşlar degil mahkeme sonunda Devlet verir.Recm cezası Kur'anda yok, İncil/Tevrat'ta vardır.
Bana sorarsan Zinacîlar için iyi bir cezadır. Òzellikle evli olanlar için.
Evet bu cezayı destekliyorum.07 Yorumla- +1 yıl
Bu yobazlığı destekleyenin kalbın merhamet yoktur. Ayrica fark edemediğin detay şu: bir insanon sırtına var gücünle 100 kez sopa vurusan zaten o insan ölme noktasına gelir tüm kaburgaları kırılır buda birnevi recmdir. Yorumlarda beni destekleyen de oldu , yobaz müslümanlarda oldu. Cezayı devlet verse bile bunu uygulayan insanlar olması gerekir yani bu insanlara katılmak istiyorsun. Sizene kardeşim milletin cinsel birlikteliğinden ya adam ve kadın cezayı kabul etmezsse ne olucak zorla mı yapicaksin?
- +1 yıl
Soru sordun bizde cevap verdik. Hakaret edecektinde niye bòyle doru soruyorsun?
Hem yüz sopadan kimse ölmez.
Zina sileleri ve toplumlarî yıkar. Ben batıda yaşıyorum, buralarda ae çòktü. Yanlışlıkla "KARDEŞ KARDEŞE EVLENENLER ARTIYOR" - +1 yıl
Yüz sopadan ölmese bilr insan haklarına aykırı bir uygulama ve insanlık dışı. Böyle soru sorup ortaya çıkacsk yobazları merak ettim , bunu destekleyecek kadar acımasız ve cahil ne kadar insan var ve nasıl fikirleri var? Acaba diye merak edip sordum. Kardeş kardeşe evlenen artabilir ben bunuda çok doğru bulmuyorum ama bunum zina ile alakası yok türkiyedede zina var ama hala türkiye yıkılmadı. Batının neresi çökmüş? Senin kast ettiğin ahlaki çöküş ise o her insanda olmaz ve doğunun toplum ahlako çok mu iyi? İşiniz gücünüz batıya laf atmak. İlk görüşünü yazdığında Profil Fotoğrafından bile böyle yobazca bir cevap vereceğini tahmin etmiştim bu arada. Peki gayrimuslimleri islama davet edip kabul etmediklerinde onlara cihad uygularmısın ya da bana cihad yaparmiydin?
- +1 yıl
Dinde zorlama yoktur (Bakara 256)
- +1 yıl
Bir çelişkili ayet daha. Ozaman tevbe suresi 5. Ayet ;Haram aylar çıkınca, müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün, esir alın, kuşatın ve onları her geçit yerinde gözetleyin. Şayet tövbe ederler, namazlarını kılarlar ve zekâtlarını verirlerse artık onları serbest bırakın. Allah yarlığayıcıdır, bağışlayıcıdır. Alişte hem öldürün hem esir alın eğer islamı kabul etmezlerse bırakmayın diyor işte. Yani ben gayrimuslim'im beni ya oldurecekler ya da esir alıp zorla islamı kabul ettirecekler yoksa yaşama ve özgürlük hakkımı elimden alıcaklar. Gayetter terör dinidir.
- +1 yıl
Süre gelen şavaşîn ayeti.
Deistim
15 Yorumla- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Birisi yapardim demiş
- +1 yıl
Saçma sapan şeyler söyleyip diğer çelişkiye sokuci ayetleri gösteriyorlar. Onlarin karsilik olarak sunduklari ayetler de çelişki yaratıyor. Birisi zina edeni zina edenle evlendirin diye bir ayet var demiş. Öldürüceğin kişiyi nasil evlendiriceksin? Ayrıca madem kötü yola düşmek oluyor zina, ozaman bu ayet'de bu kötü yoldan çekip çıkarmak yerine sadece kendisi gibi biriyle evlenmesine zorlayıp o kötü yola o çukura itmek'den başka birşey değil. Zina edeni zina edene terk et gitsin. Doğru yolu bulmalasini sağlamak yerine kendisi gibi biriyle birlikte olmaya zorla daha kötü olsun diyor. Bunun neresinde bağışlayıcılık ve merhamet var daha çok günaha itin gitsin diyor (islamdaki) doğru yolu bulmak yerine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıl olduğum kim varsa ispiyonlarım :D
00 YorumlaBen ispiyonlamazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapardım
113 Yorumla- +1 yıl
Neden o insana boyle bir yobazlık yapıp öldürüyorsunki? İslamda recm yok derler ama bir dusunsene bir insana 100 sopa vurusan o insan zaten ya sakat kalır ya da ölür büyük ihtimalle. Buda bir recm dir. Kuran hiçbirzaman açık ve net olamamıştır nasil bir sopa istendiğini bile soylememiştir. İslam barış dini değildir ayrıca.
- +1 yıl
https://youtu.be/uU3gfSlswQc Bak bakayım sakat kalmışlar mı? Öyle filmlerdeki gibi vurmuyorlar.
- +1 yıl
Sonda ağlayan kızda büyük ihtimal utancından ağlıyor adı çıktı bi kere.
- +1 yıl
Siz hala öldürmesini umursamıyorsunuz, onu geçtim insan haklarına aykırı bu uygulama insanların önünde kimseye işkence etme veya aşşağılama hakkınız yok sizin tek derdiniz " Al işte bak ölmedi demekki recm değilmiş uygulanabilir bir cezaymış hak ediyormuş" tarzı cümleler siz soylemesiniz bile yorumlarda buju savunan diğer kişilerin savundukları şey. Nedense tüm dünya tarafından kabul edilen insan hakları'na islam karşı çıkıyor. Siz böyle bir cezayı uygulayacak kadar yobaz ve barbarsanız orasını bilemem kaldı ki adam ve kadın "biz bu cezayı kabul etmiyoruz sizene bizim yaptığımız seks'ten ya da zina'dan" derse ne yapıcaksınız?
- +1 yıl
Ahhshxhdjd adamlar şeriatla yönetiliyor ve müslümanlar yani bu cezaya razilar zaten müslüman değilse ceza verilmez. asiri boş yapıyorsun.
- +1 yıl
Tabi Müslüman olmayan müslüman mahkemesine basvurmassa ceza verilmez.
- +1 yıl
@Nickyokkiiii yav laik ülkede bile ailesine ben müslşüman degilim demeye çekinenler var ve azınlıkda degil şeriatla yönetilen ve baskıcı bir ülkede olabilcekleri sen tahmin ert artk ayrıca müslüman olanlara uygulanması bu cezanın haksızca oldugu anlamına gelmez
- +1 yıl
@dudbud Hdifjvjfjdndid ne kadar değişmisim 6 ayda. Artık ateistim 🙃.
- +1 yıl
@Nickyokkiiii ebesinin şeyi artıkkk böyle degişimmi olur? sen direk ruhunu çöpe atıp başka bir ruh almışsın
- +1 yıl
@Nickyokkiiii ebenin şeyi derken yanlış anlama hakaret amaçlı demiyorum
- +1 yıl
@Nickyokkiiii bundan öncesinde bununla ilgili düşüncen neydi?
- +1 yıl
@dudbud Galiba evet yeni ruh almışım shdjdjj. Arada bir Müslümanken yaptığım yorumlara yanit verenler oluyor çeşitli uygulamalarda. İnanamıyorum yani bunları nasıl yazmışım diye düşünüyorum, baya utanç verici. Bundan öncesinde düşüncem belli işte kişi müslümansa cezasına da razı olması yönündeydi.
- +1 yıl
@Nickyokkiiii evet adeta yeni ruh almışsın ve utanmamalısın iyi yandan bak ne kadar yol kat etmişsin degilmi ama?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım