Duydum ki , türbanlı kızlar gizemli olduğu için erkeklerin ilgisini çekiyor. Kapansam ben de seksi olurmuyum?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
-Kişi kendini seksi düşünmeye zorlarsa seksi görebileceği noktalara odaklanır (Ha kalça azcık görünüyor, hı boyu iyiymiş gibi gibi)
-Kişi kendini seksi düşünmeye zorlamazsa bütünü görür ve takılı kalmaz.
Kapalı, açık alakası yok. Ayrıca kapalı diye azdım diyen bir adamdan da şüphe edin.
cut.
Cehennem ateşinde de dermisin bunu?
seksi olmak için kapanma Allah için kapan bu müslümanlığı çürütmeye çalışan erkeklerin uydurduğu bir yalandan başka bir şey değil. bu nedenle kapanacaksan hiç kapanma daha iyi
Ama ben seksi olmak istiyorum
o halde kapanma
Açıkken gideri olmayam birisinin kapanınca mı gideri olacak? Saçmalık.
hahahahaha
cok yasaaaa
+1 helal
Cevap
62Cevap
La ilahe illallah ya, Kızım ya senin zekan gelişmemiş ya da ailen öyle yetiştirmiş. Böyle bir mantık var mı ya. Kapanacaksan Allah'ın Rızasını almak için kapanacaksın; Allah'ın yarattığı acik kulların beğenisini kazanmak için değil. Kapanmayı makyaj gibi görüyorsanız zaten haliniz pek iyi değil. Muhtemelen tepki alacak soru soruduğunun farkındasın ki gizli prfilde sormuşsun.
sırf seksi olacam diye türbana gieceksen hiç yapma bile. türbana giren seksilik için değil avret yerlerini yani bizim tabirce g.. t. nü başını kapatmadır. edebini korumak içindir. ama maalesef bazı türbanlılar var harbiden kaşınıyorlar. mahsus yapıyorlar. sırf seksi olmak istiyorsan senin içinde olacak bir şey. insanlara özenme derim. benden abi tavsiyesi
Türbanlı kızların benim gözümde 2 türlü oluyor ;
1) hükumet yalakası olmak için ki moda gibi kapanıyorlar bu hükumet gitse açacaklar merak etme dinle imanla alakaları olmayan çöl faresi onlar...
2) Bok yeyip vicdanlarını rahatlatmak için kapananlar...
bence olabilirsin ama ;)
1-bol makyaj
2-Alta dapdaracıkbirtayt veya kot
3-farklı bir başörtüsü , örtünme şekli
4-üstede şöyle daracak göğüslerini belle edecek birşey
sonra çık sokağa herkes sana bakıyor olcaktır ;)
Bunları yapsam seksi olur muyum?
Teşekkürler
hiç ilgimi çekmiyorlar. sonradan açılan kapalıları görüyorum aman aman nasıl güzelliktir o öyle? yazık etme güzelliğine kapanarak ya kapalıların sadece ayakları çok daha güzel oluyor çünkü ten çorap giyiyorlar <3
Peki nasıl seksi olurum?
fiziğin iyi mi? yani skinny kot veya tayt giydiğinde hoş durur mu sende? mutlaka dar giyin yani seksi görünümün tek olayı dar giyimde biter. etek bile o kadar seksi değildir ki çıplak bacak 10 üzerinden 9luk bacakların yoksa o kadar da seksi gelmez. etek veya elbise giyeceğin zaman da siyah veya ten rengi ince çorapla bacaklarını süslersen ekstra seksi olursun. topuklu ayakkabı da tercih et, kış aylarında da uzun topuklu çizmeler. şimdilik bunlarla başla fazlasıyla seksi oldun bile.
Teşekkürler tavsiyeler için deniycem, vücudun 85 72 90
belin çok az kilolu ama olsun balık etlisin hoş fiziğin var yani sana acayip yakışır bu söylediğim kıyafetler. tayta çok ağırlık ver ve amacın seksi olmaksa uzun tunikle değil de kalçanı örtmeyecek şeylerle giy, o zaman seksiliğin her şeyin önüne geçecektir çünkü kalçan güzel bayağı.
Güzel tavsiyeler için sağol
rica ederim bu konuda ne zaman sıkışırsan burdan yaz ben sana kombinler yapıp veririm her zaman.
Tamam :))
tavsiyelerime uyduğun için teşekkür ederim seksi kız :)
Rica ederim
Seksi olmak için vücut hatlarına önem vermelisin.. Türbanlı olup da etek pantolon tayt vs giyip vücudunu tehşir edenler çok tuhaf.. Türban takma o zaman daha iyi.. Amaç kapanmaksa hiçbirşeyini göstermesin türbanlılıar bizde onları görünce yok sayalım.. Yok eğer amaç kendini göstermekse, ilgi çekmekse, seksi olmaksa o zaman da vücudunuza önem verin, yağlanmayın, safinaz gibi olmayın, güzel parfümler sıkın bizde ona göre davranalım..
türban ve tesettür farklı şeylerdir
bu girişten sonra tesettürlü kızların amacı çekici ve sexi olmamaktır. eğer bir kız kapandığı halde sexi görünüyorsa kapanamamış demektir.
Türban ile tesettürü karıştırmamak gerekir. Türban başörtüsüdür sadece. Altına da dar kot veya mini etek giyersin seksi olursun ama tesettür ile alakası olmaz bu kez de. Tesettürün amacı vücut hatlarını belli etmeyip namahrem insanların dikkatini çekmemek
Sadece kapalı ya da açık olmak seksi yapmaz insanı. Yürüyüş, bakış, konuşma tarzı, ses tonu.. v. s. Sırf seksi görünmek için kapanmanı tavsiye etmem. Ama şu da var ki benim de türbanlı fantezim var epeydir. Ama hiç öyle sevgilim olmadı.
Türban bakislardan ya da erkekleri tahrik etmekten korusaydi, p*rno sitelerinde Türbanli diye bir bölüm olmazdi ve böyle sorular sorulmazdi.
Türban , kadini Mini etekten daha fazla asagliyor.
Turbanilar gizemli degildir.
Biz erkekler Kinder supriz yumurtalari sevmeyiz yani sok gecirmek istemeyiz...
Vucudu iyi olan zaten kapanmiyor -.-
Soguk kadinda olmasa seksi olabilir..
Ne alaka ya cok güzel fizigi olanlarda kapaniyor
Simdi gormedigimiz seye neden seksi diyelim :D ?
Arasinda 1000 de 1 harbi tas vucutlu dolgun kivrimli ince belli selulietsiz ince ayak bilekleri tuysuz purussuz cildi denk gelme ihtimali zordur ve yuzde 1 bile olmayan bu guzeller yuzunden tum turbanlilar seksi demek sacma buluyorum.
Sonucta gorunmeyen sey seksi degildir...
Ben görüyorum ve biliyorum :)
Öylr 1000 de 1 de deyil
Arkadaş çekici olmakla seksi olmayı karıştırmayın. Kapanıp da güzel giyinen ve makyaj yapan kızlar daha ilgi çekici oluyor. Seksi olmak açılıp saçılmakla alakalıdır bana göre. Sözlük anlamına bakın derim.
Ulan dalgamı geçiyorsunuz elin herifinr güzel gözükmek için Allah'ı kullanıyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Ben hepinizden küçüğüm bunları yaptığınızı bilmiyrdum bunuda öğrenmiş oldum.
neresi gözüküyor ki seksi olsun sende laf olsun torba dolsun. milleti birbirine düşürmeye çalışıyorsun
Topuklu ayakkabı giyirlerse evet cok çekici oluyorlar.
Hmmm
Gerizekalılıkta gelinecek son nokta!!! Türbanı seksi olmak için isteyen bir aptal pesss... ALLAH ISLAH ETSIN
olursun üste eşarp alta tayt giy.. bir de 15 cm topuklu sorarlarsa ama müslümanım deme herkesin inançı kendine de daha modern görünürsün hem böyle hemde dini kirletmezsiniz amaçlarınız için.
Sexi olmak için kapanmana gerek yok sexi olmak istiyorsan git dekolte yap o kadar değersiz olma sexi olmak için kendınımı değiştireceksın
tövbe tövbe kapancak Allah için klapan nesi gizemli oluyo
Ben seksi olmak için kapanıcam
seksi olmazsınki herkes sana kaşar gözüyle bakıcak sendekilerle onlardakiler farklı değil sadece kendini dahada düşürürsün
Türban cazibe için kullanılamaz evet bazı kızlarda daha çekici durabiliyor ama dini bir simge seksilik için kullanılamaz bu düşünce bile çok günah o zaten güzelliğini kapatıp dışarıdaki erkeklerin gözlerini üzerine çekmemesi için.
hem evet hem hayır... kızın fiziki yapısına göre değişir o güzel yüzlü olmak ya da sexsi bakışlı biri.. farklı olabilir ten rengine görede tabi değişir.. bu arada ben yeni üye oldum arkadaşlar selamlamak hepinizi...
Başörtüsü seksi gözükmek için değil Allah için kapanılır.
kapanmayı bile seksi olmak için yapıyorsan ne diyim... çıplak çık bak dışarı herkes sana bakar çokta seksi olursun...
kel erkekler kadınlar için ne kadar seksi ise türbanlılar da biz erkekler için o kadar seksiiiiiiiiiiiiiii..
Olur dedim ama kesinde degilim, cünkü daha herhangi biriyle temas kuramadim, biraz konusabilsem onlarla soracagim bazi konular var , sonra anlamis olurum, Turbali kizlar özelden yazin ben adam yemem ok.)
Hahaha :D kız halimle bana bile daha ilgi çekici geliyorlar.
ya bir git kardeş büyüde gel düşündüğü şeye bak -_-
seksi olmak için lütfen kapanma. Dinimizi değersiz hale getirmeye gerek yok. Tayt ve askılı giy yine bakar erkekler
Velevki seksi bir imaj der mi Başbakan bilemem ama deneyip tecrübe edebilirsin.
Sen seksi olmazsın kaşar olursun... Dini kendine alet etme cahil... Niye Alah buyurduğu için kapanmıyorsun da erkeklerin ilgisini çekmek için kapanıyorsun veya böyle bir düşünce içerisindesin?
Erkekler seksi bulsalar, seksi olmak icin kapancanmi yani? Ondan sonra türbanlilar soyke boyle. Boyle dusunen insanlar turbanlilarin adini kirletiyor. Sacmalik..!
Allah belanı verir o zaman seksi olmak için kapanıcakmış yuhh diyorum ALLAH islahh etsin seni.
Şu mübarek günde dahi adamı zorla küfrettireceksin , mal mısın la sen
Kesinlikle !!
Çok ilgimi çekiryorlar ama heves olarak tabii zaafım falan yok aşırı merak ediyorum denemek isterim
Saçma bir düşünce daha. ALLAH rızası için kapan ve evliliği de ALLAH rızası için iste. Eşine karşı ol ne olacaksan değmeyecek günahlara girme bacım.
Eğer kapalı bayan fit ve beyaz tenli ise tercih sebebim. 10Kere düşünsem yine seçerim. Ama dediğim şartlarda.
senden olsa olsa kaşar olur! allah için kapanma da, şeytan için kapan! terbiyesiz!
Tesettür aksine güzel gözükmemek için ! Neyin kafasındasınız siz?
Türban değil de dar elbiseli vucut hatlarını gösteren tesettürlüler daha çok azdırıyor.. güneş yüzü görmemiş taze vucut daha iyi..
bence soruda meymenet yok. türbanla seksin ne alakası var anlamadım. iyice sorunun bokunu çıkarmayın ya :P
Ulan sizin gibiler yüzünden asıl hakkiyla yapmaya çalışanların da günahıni alıyolar iğrenç mahluklar
Gizli soruyorsun bu soruyu kimsin, nesin, necisin bilmiyoruzki :) foto koycan millet yorum yapsın :D
Seksi olmak için kapanıyosan Cehennem'in yakıtı da sen olursun.
Bence açık kadın zaten kendini belli ediyor kapalı kadını siz düşünün artık için de ne mücevherler vardır :DDDD
nasıl bir gerizekalısn sen ya kapanmak demrk sexi olmak değildr. senin gbi düşünenler yüzünden devir şu anda bu halde !
Ohaaaa mk. Sexi olmak için kapanmak nedirr ya. Zaten kaşarsin paketlenmis kaşar olursun. Sımsıkı şeyler giy olursun.
Türbanı cazibe için kullananlar açıklardan daha da kötü bir pozisyonda olacaklar cehennemde.
hayır çoğu at gibi ve dişleri değişik seksi bulmuyorum
Bence de daha seksi oluyorlar. İçinden ne çıkacak merakı deli edebiliyor bazen.
mantığa bak cay demle kapanmanın amacı seksi olmakdeildir önce bunu bir anlayın
Seksi olmak için takacaksan takma daha iyi. Ondansonra millet dinden başörtüsünden soğuyor
Seksilik insanın mayasında varsa güzeldir. Zorla olunmaz. Olunmaya çalışılırsa da yapay olur sakil durur :)
Merhaba kapali bayanlari seksi buluyorum bazen daracik etek giyi yorlar o beni cildirtiyor kapali bayanlar bulmaca gibi icinden supriz cika biliyor
Ne alakasi var be turbanli gorunce yolumu degisitiriyorum hahhaha :D
türbanı sexsi olmak için takıyorsan harbi gerizekalısım
türbanlı daha mı sexi oluyor? kim kandırdı seni.
:((((((
Basını ört şeyini aç çok seksi olursun canım. Nesin sen ya hiç dinin imanın yok. Böyle amaçlar için kullanma dini. ya da hiç olmadı kullan her koyun kendi bacağından asılır.
Ulan hepisi 150 gr a. m icinmi
Evet
Seksi olur musun bilmem de bu sicakta ölürsün :(
Türbanın amacı bu değil canım ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar