öyle bir şey yok. kolay seks arayan abazaların yokluktan ablalarına yavşaması olayı o aslında. erkekler olgundan çok benzer kafa yapısında olan iyi anlaştığı kadınlardan hoşlanır. bu da genç olabilir 10-15 yaş büyükte olabilir. tamam benimde öyle anlaşabileceğim kadınlar vardır ama binde bir ve benim üst ligimdir. onun yerine benden - + 5 yaş aralığına yönelsem daha sağlıklı ilişkiler yaşarım
Tecrübeli oldukları için erkeklerin daha çok ilgisini çeker. Erkeği nasıl mutlu edeceklerini bilirler. Genç kızlar gibi trip, kapris yapmazlar. Buda erkeklerin işine gelir.
Yaşıtım veya daha küçükler bana yetersiz geliyor nedense öyle bir hissim var bu zamana kadar birliktelik yaşadıklarımın çoğu da benden yeri geldiğinde 5-6 yeri geldiğinde 3-4 yaş büyüktü
Iyide bu marture ! Olgun derken zeka anlamında olgun seviyoruz!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bilmiyorum da az önce trende bir kadın gördüm spora gidiyordu sanırım yaşı 40 vardır tahminimce ama çok iyi fiziği vardı baktım ama telefondan kafasını kaldırmadığı için tanışamadık :D
ewt olgun kadın bır erkegın tum ısteklerıne cevap verebılecek tecrubeye sahıp ama herzaman olgun kadın ıstemeyebılır erkekler bazen degısıklık ısterler
Seksilik bence giyimle olan bir şey. Bundan kastım çok açık giyinmek falan değil. Yaptığın makyaj bile buna etki eder. Olgunluk düşünce yaoısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.