Yaşımdan küçük görünüyorum ve s*ksi değilim aksine minyon kısa boylu birisiyim. Bu yüzden mi tercih edilmiyorum, beğenilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBence minyon kızlar aha çok tercih ediliyor, şahsi tercihim tabii.
Seksi olmak kendi elinde, bunun boy pos ile ilgili olduğunu değil, giyim ve davranışlarla ilgili olduğunu düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayAslında biraz öyle. Çoğu insanın güzellik algısı standarttır. Uzun kız, beyaz kız, sarışın kız vs gibi. Bu nedenle pek göze çarpmazsın. İlla ki beğenen olmuştur ama bunu sana söyleyememiştir. Açıkçası minyon kızlar benim daha çok hoşuma gidiyorlar.
011 Yorumla
Soran6 aySöylemedikten sonra ne anlamı kalıyor ki. Gözlerimdeki ışık sönüyor. İnsan beğenilmek istiyor. Kilo versem belki severler bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayMaalesef öyle. Çekiniyor insanlar. Özellikle hiç muhabbetin yoksa direkt gidip de bir selam vermek bile zor. Kilonu dert etme. Sırf seni fiziğin için sevecek insandan hayır gelmez. Bırak seni, sen olduğun için sevsinler. Fazla kilon varsa sağlık için ver ama sırf dış görünüşümü beğensinler de bana yanaşsınlar diyerek kendi psikolojini bozma
Soran6 ayBugün tüm gün bunu düşünüp üzüldüm neden tercih edilmiyorum diye155 boyunda 67 kiloyum kimse de olmuyor hayatımda tüm suçu kendimde arıyorum artık neden olmuyor diye
Cevap sahibi6 ayAsla bunu yapma kendine. Farkındayım şu an yazdıklarım sanki saçma gibi geliyor ama inan ki sen böyle düşünerek daha çok üzüyorsun kendini. Kendini olduğun gibi sev. Kilon fazlaysa bunu başkası için değil kendin için ver. Sokakta bir bakışta sana aşık olan adam ileride sıkılır, bir başkasına sokakta aşık olur. Seni zekan için, kalbin için, kişiliğin için seven insan bir ömür sever. Çünkü hergün yeniden aşık olur sana. Düşün ki seni sırf kalçan için seven ya da göğsün ya da bacakların için seven birisi, sana bu şekilde aşık olan birisi ya senin kişiliğini beğenmezse. Sırf senin fiziğin için seninle aşık sevgili oyunu oynarken yine dışarıda bacağına aşık olduğu birisine gider.
Soran6 ayO kadar güzel yazıyorsun ki o kadar düşünce olarak içtensin ki ve bu o kadar güzel ki anlatamam evet kendimi sevmem gerekiyor aslında kendimi biraz rahat bıraksam her şey yoluna girecek kaygılarım azalacak
Cevap sahibi6 ayAynı yoldan ben de geçtim. Özellikle lise dönemi kilo sorunlarım var diye kendimi hep toplumdan soyutladım. Kızlarla konuşamaz oldum. Daha sonra üniversiteye geçince kendimi değiştirmeye başladım. Öncelikle kafadan başladım. Çekingen olmamaya, utanmamaya çalıştım. Gerçekten işe yaradı. Kendimi daha özgür hissediyordum ve arkadaş çevrem de benimle, ben olduğum için konuşuyordu. Fiziksel olarak da değişime uğradım. Büyüdükçe, akıllandıkça anladım ki o zamanlar gerçekten kendi kendime eziyet ediyormuşum. Sevgilim olmadı. Aslında olabilirdi ama eğitimimi öncelikli tuttuğum için sevgili işlerine bulaşmadım. Bana açılan, benimle sevgili ilişkisi isteyen 2 tane kadın oldu. İkisiyle de böyle bir yolculuğa çıkmadım ama iyi bir arkadaşlığımız oldu. Şu an kendileri hayatımda değil çünkü yollarımız ayrıldı. Kendilerini iyi tanıdım. Gerçekten beni ben olduğum için seviyorlardı ve bir aşk ilişkisi istiyorlardı. Zamanla fiziğimiz, güzellik/yakışıklıklık değişir. 3 sene sonra mükemmel fiziğe sahip olan bir kadın olabilirsin ama 3 sene sonra şu an yorduğun beynin ve kalbin eski sağlığına kavuşamayabilir. Stres en büyük düşmanımız ve stres yaparsan saçların, vücudun daha fazla çöker.
Soran6 ayPeki seninle sohbet etmek istesem
Soran6 ayArkadaşça
Cevap sahibi6 ayTabii ki olur
Soran6 ayBakabilirsinnn
Cevap sahibi6 ayYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayseksi gorunen kadinlar daha cok tercih ediliyor sanman tamamen yanilgi kanka erkeklerin cogunu asıl çeken minyon dogal ve masum enerji oluyor seksilik bedenle degil vibeyle gelir senin minyon olusun dezavantaj degil aksine erkegin koruma içgüdüsünü yükselten detaydır sorun tercih edilmemek degil doğru erkege denk gelmemek 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen de aynısı minyon ve zayıfım ama onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum bakıyorum benden daha kısa olan kişilerin yanında erkek var
63 Yorumla
Soran6 ayŞans mı dersin sevilmek için illa türbanlı mı olmak gerekir nerede hata yapıyorum kilom yüzünden mı sevilip beğenmiyorlar
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum ki karşımıza iyi biri çıkar umarım ben kafaya takmıyorum artık
Soran6 ayUmarım çıkar gerçekten umarım seviliriz doğru insanlar tarafından
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayDoğrusu benim tercihim bu olurdu.. Yani sen..
Tatlı minik bir prenses gibi..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMinyon tercih edilir asıl sana nasıl bakan yok saçmalama aşırı çirkin olman gerekiyor tercih edilmemen için
04 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBoy kilo kaç senin
Soran6 ay155 bot 67 kilo
Cevap sahibi6 ayBoya göre kilon fazla onu ver nasıl etrafında toplanırlar hemen gör
Cevap sahibi6 ayEn azından 60'a düş ilk aşamada cidden fark ettirecektir senin için erkekler minyonu daha çok tercih eder çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBenide seven yok nedeni insan değilim seninnsorunun cevanj yes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHerkes elbet beğenilir biraz zaman kaç yaşındasınız?
00 Yorumla
6 ayBence bu bir neden değil. Minyon kızlar gayette seviliyor bence
00 YorumlaMinyon kızın seksi olmadığını kim söyledi
01 Yorumla
Soran6 ayAma zayıf değilim ki 67 kiloyum
6 ayYoo minyon tercih eden çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
6 ayFiziğini merak ettim böyle diyince
00 Yorumla Bence yanlis düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. fiziğini ön plana çıkar sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayMerak ettim seni minyon kiz
00 Yorumla
6 ayKimden ne çıkacağı bilinmez
00 Yorumla
6 ayEvett
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
6 aytabiki öyleeee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayG. tün güzel mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
6 ayNe istiyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 aySanmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
6 ayEvet knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayFiziğin nasıl Canm
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvet.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYoo alakasjz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayO belli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayyaskac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem