Esmer tenli kadınlar kadınlar dan beyazlar dan daha çok tercih ediliyormuş, tercih edilme sebebi ise seksi olmalı ve performansı daha çok diye belirmiş doğru mudur bu.
#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Hayır
Evet
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Evet
Esmer tenli kadınlar beyaz tenlilerden daha mı seksi oluyor?
Performansın ten rengi ile alakası var mı diyeceksiniz de evet var. Esmer tenli insanlar güneşin verdiği vitaminleri daha çok emebiliyor. Beyaz tenli insanların bir çoğunda demir eksikliği olduğunu görüyoruz. Demir eksikliği olan insanların yaşam standartları düşüktür. Konuya farklı bir bakış açısından baktım.
Esas meseleye gelecek olursak, ten renginin bir ehemmiyeti yok beyaz tenli olup çirkin olan da var güzel olan da, aynı şey esmer ya da sarışınlar için de geçerli. O yüzden ten renginden ziyade güzelliği, aurası, gibi şeyler de önemli. Zekası, kişiliği, karakteri de önemli hepsi toplanınca bir bütün oluyor. Sırf bir şeyine bakıp güzel diyemiyorum ben maalesef.
kadınına göre değişri tabiki ama esmerlerde vajinanın siyah olma durumu oluyo ya işte oda teniyle aynı olsa daha iyi olur ama malesef bazen bir bakıyosun simsiyah olmuş yoksa seksi kadın seksidir ten rengi bunu açıklamaya yetmez
Tenini uygun giyecek ve tarzda lanse ede bilen hangisi ise o ilgi çekicidir.. Kırmızı renk esmer teni lanse ederken beyaz tende iticilik yaratır.. mavi renk beyaz tende çekicilik yaratırken esmer tende itici olur.
Yapma böyle guru sen gayet güzel bir kadınsın şunu unutma çirkin kadın yokdur bakımsız ve saf vardır Geri kalan her Zeki kadın sexy ve de isine gelirse isteklidir yeterki sen o düğmeyi bul
Beyaz tenlilerin adı olsa da esmerlerin de tadı fena diyorum. İkisi de birbirinden kötü değil kesinlikle. Önemli olan hangisinin daha istekli ve dişi özelliklere sahip olduğu. ;)